Küçükken tecavüze uğradım?

bu kadar geç saatte yazıyorum çünkü söyleyecek kimsem olmadı ve artık buraya yazarak içimi dökmek istedim ben 7 yaşında kuzenim tarafından tecavüze uğradım kendisi o zamanlar ortaokul son veya liseye gidiyordu ve bu baya sürdü aralıklarla 10 yaşımdayken böyle bir şeye kalkıştı son kez ben bunun oyun olmadığını o zamanlar anlamaya başlamıştım ve ondan kaçtım o günden beri belkide artık anladığımı bildiği için korktu ve bir daha böyle bir şeye kalkışmadı şu an 19 yaşındayım hala atlatamıyorum senelerce suçu kendimde aradım ama ben sadece 7 yaşındaydım... böyle bir şey yaşadığımı kimse bilmiyor zaten bu saatten sonra da söyleyemem sadece içimi dökmek istedim kuzenim yüzünden bu yaşımda kadar hiç flörtüm ya da sevgilim olmadı her gece odamı kitleyip yatıyorum bazen hayır bu senin suçun değildi diye kendimi iyileştirmeye çalışıyorum bazen unutuyorum bazı geceler aklıma geliyor uyuyamıyorum... ve ben bu kişiyle senelerce hiçbir şey olmamış gibi yaşadım her gün yüzünü gördüm bilmiyorum ben bunları hak etmedim.

Küçükken tecavüze uğradım?