Bu uygulamada cinsiyet tartışmasını çıkaran en çok erkekler ben hiçbir kadının üstünlük savunduğunu gösteren bir sorulmuş soru görmedim az önce de erkeklerin üstün olduğunu iddia eden bir soruda bir erkekle tartıştım bence yaranız varda gocunuyorsunuz. Normal hayattada böyle yapanlar sizlersiniz kadınsın sen olmaz falan gibisinden cümleler bunlarda cinsiyet kavgası.
Biz size sen erkeksin dışarı çıkamazsın bu saatte, erkeksin sen şunu yapmamalısın gibi cümleler kurduk mu kuran kadın varsa da erkeklere nazaran daha azdır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu sıralar cinsiyet kavgasını en çok çıkaran sizlersiniz.
Buna kesinlikle katılmıyorum
Bu uygulamada cinsiyet tartışmasını çıkaran en çok erkekler ben hiçbir kadının üstünlük savunduğunu gösteren bir sorulmuş soru görmedim az önce de erkeklerin üstün olduğunu iddia eden bir soruda bir erkekle tartıştım bence yaranız varda gocunuyorsunuz. Normal hayattada böyle yapanlar sizlersiniz kadınsın sen olmaz falan gibisinden cümleler bunlarda cinsiyet kavgası.
Biz size sen erkeksin dışarı çıkamazsın bu saatte, erkeksin sen şunu yapmamalısın gibi cümleler kurduk mu kuran kadın varsa da erkeklere nazaran daha azdır.
Bahsettiğim konu üstünlük değil konuyu başka yere lütfen
Sen kadınsın keşke ben kadın olsam diye mi tartışma çıkarıyorsunuz anlamıyorum WĞXPTÖAĞDĞT
Bütün pislikler erkeklerden çıkıyor şeytanlar çünkü onların yerleri cehennem
Şimdi ben cehennemlikmiyim?
Seni tanımıyorum estafurullah ama onların bir çoğu öyle
Ozaman bir çoğuna konuş iki güzel lafa hemende hayatım aşkım diyorsunuz
Ben demiyorum erkekler samimiyetsizdir çoğu yani
Nerde sevmeyen sözünde durmayan yalancı erkekler varsa onlarla konuşursunuz yani bu hatanızı bize yıkmayın
Ben konuşmuyorum bana ters diğer kızcıklardan banane
Zaten kadınlar ve kediler canları nasıl isterse öyle davranır biz erkekler kendimizi buna alıştırsak iyi olur
Bence de
Neden gizlisin?
Neden kendi hesabı gösterip @ptal insanların dm kutuma sana t@saklarımı atayım mı mesajlarını görmek zorunda kalayım?
Bu yorum aşırı yükseklik'te haklılık içeriyor sizi gerçekten anlıyorum
Teşekkürler
Peki böyle durumlarda sakinleştirici olarak ne kullanıyorsunuz?
Küfür ediyorum ya da bir yere yumruk atıyorum
Duvara yumruk mu? Bu acıyı kaldıramazsın
Kaldırdım
Erdem zor bir bey, kizdirmayin erdemi
Yok gayet iyiyim ben gece bir deniz kenarı yürüşü ile beynim sıfırlanıyor😁
Ne cinayeti
Pardon cinsiyet olcaktı özürdilerim