Hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyler var mı?

Hayatımızda değişiklik yapabileceğimiz birçok şey var. İşte bazı örnekler:
Kendimizi geliştirebiliriz: Yeni beceriler öğrenerek, hedeflerimize ulaşmak için eğitim almaya devam ederek, kitap okuyarak veya yeni deneyimler yaşayarak kendimizi geliştirebiliriz.
Daha sağlıklı bir yaşam sürdürebiliriz: Daha sağlıklı beslenerek, düzenli egzersiz yaparak, stres yönetimi teknikleri öğrenerek veya sağlık kontrolü yaptırarak daha sağlıklı bir yaşam sürdürebiliriz.
Daha olumlu bir bakış açısı benimseyebiliriz: Daha pozitif düşüncelerle kendimizi motive ederek, olumlu bakış açısı benimseyerek, çevremizdeki olumlu şeylere odaklanarak hayatımızı daha mutlu hale getirebiliriz.
Yeni insanlarla tanışabiliriz: Farklı insanlarla tanışarak yeni bakış açıları edinebilir, kendimize yeni arkadaşlar edinebiliriz.
Kendimize zaman ayırabiliriz: Zamanımızı daha etkili kullanarak, yapmak istediğimiz şeylere daha fazla zaman ayırarak, kendimize bakarak hayatımızı daha keyifli hale getirebiliriz.
Daha fazla seyahat edebiliriz: Yeni yerler görmek, yeni kültürler keşfetmek, farklı lezzetler tatmak ve kendimizi yenilemek için daha fazla seyahat etmeyi tercih edebiliriz.
Çevremizi ve dünyayı koruyabiliriz: Çevre ve dünya sorunlarına duyarlı olup, sürdürülebilirlik için elimizden geleni yaparak, doğayı koruyarak, atık yönetimi konusunda daha dikkatli davranarak geleceğimize katkıda bulunabiliriz.
Bu örneklerden de görülebileceği gibi hayatımızda değiştirebileceğimiz birçok şey var. Yapacağımız küçük değişiklikler bile hayatımızı olumlu yönde etkileyebilir ve bizi daha mutlu bir insan yapabilir.
Bazı konularda değiştirmek istediğim bir çok şey var lakin bunun için de kendimi parçalamıyorum. İnsan bence sahip olduklarıyla, kazandıklarıyla ya da kaybettikleriyle yaşamayı bilmeli. Çünkü bazı konularda kazanmak ve seçme şansı bizim elimizde olsa da, bazı konularda kesinlikle kararları biz veremiyoruz. Bu nedenle hayatımızı olduğu gibi kabullenmek bana daha samimi geliyor. Keyifli günler..
Cevap
48Cevap
Seyahat konusu. Daha fazla seyahat edebilmeyi, yurtdışına çıkmayı çok isterdim.
Hayatımda değiştirmek istediğim bir şey yok şu an için yani aslında çok şey var ama o kadar anlamsız ki bu yüzden de değiştirmek istediğim bir şey yok yani daha çok gerçekleşmeyecek hayalleri kuruyorum.
Değiştirmek istediklerim de daha çok farklı bir ülkeye çıkmak ya da kendi evime çıkmak veya düzenli bir hayatımın olması veya aşkı yaşamak gibi şeyler ama şu an bir den isteyince olmadığı için bende bekliyorum öyle daha çok
Evet var. Sadece 6 yıl öncesine dönmem yeterli olur.
Olayları değil, tepkilerimi değiştirmek istiyorum.
Değişmesini istediğim şeyleri yavaş yavaş değiştiriyorum..
Değiştirmek demeyelim de eklemek istediklerim var hayatıma. Mesela daha fazla gelişmek, daha fazla tecrübe sahibi bir olmak gibi
Ilk defa bu gece arkadan erkek erkeği ilişkiye gireceğim aşk yaşayacağım öpüşeceğim yani değiştirdim Bu gece hayatımı
Vazgeç pişman olursun yapma
Şu an şöyle söyleyeyim üzerine oturamıyorum Sen Popom tamamen ağrıdan yani dayanılmaz derecede bir şey var yanma hissi var Evet ilk erkek bana iki kişi yani dediğiniz hani şu kadınların altına yatıp da y**** yiyemediği şey ben yedim yani gerçeği sıcaklığı hissi geldi Hani boşalırken beni öpüp sıktı m********* falan hep bir şey de öptü seviştik ilmiyorum İlk defa arkadan yedim ben güzel bir duygu veriyor yani Ama keşke ben kız bir kadına yani yaşasaydın bu da
Var ama çok elzem şeyler değil. O yüzden acele etmiyorum sakin sakin ilerliyorum
Kendimi değiştirmek istiyorum kafayı değiştirmek istiyorum
Olmayani yoktur ama bazilari imkansiz bazilari zor oldugu icin zaman alir
Evet sıfırdan başlamak istiyorum
Olmaz mı ya ortama mı değiştirmek istiyorum ama tehdit ediyorlar
Hayır her şey yolunda
Düşündüm de yok gerçekten
Çok şey var uğraşıyorum her şey güzel olacak 🌈
Çok şey var ya
Yaşadığım semt çevre, spor salonum iş
Evet var mesela kira olan evimi satın aldığım bir evle olmayan sevgilimi benim olacak bir sevgiliyle mutlu olmadığım işimi mutlu olduğum bir işle gibi şeyler yani çok mu şey istiyorum yaa😂😂😂
Çok şükür halimden memnunum.
Dışarı çıkabilmek isterdim
En İyi Cevap