Kim olduğu fark etmez.. Eski sevgiliniz, ailenizden biri, arkadaşınız falan.. Demek istedim ama diyemediğim ne var diyorsanız..

Kim olduğu fark etmez.. Eski sevgiliniz, ailenizden biri, arkadaşınız falan.. Demek istedim ama diyemediğim ne var diyorsanız..

sevgili M. Sana gerçekten değer vermiştim.
26 yaşındayım. Bugüne kadar hiç bir erkeğe gerçekten değer vermedim , sevmedim önemsemedim. Çok kişi peşimden koştu hiç birisine bakmadım , kırmadım ama reddettim.
İlk defa sana karşı bir şeyler hissettim. Beni kendine aşık ettin farkında olmadan sonrada zaten hiç gelmemişsin gibi gittin. Seni çok özlüyorum.
Ne düşünüyorsun hakkımda bilmiyorum. Eğer bana dönersen , seni yine kabul ederim.
Ama dönmezsen de sorun değil daha fazla kıramazsın.
eski sevgilime demek istediklerimi buraya yazicam icimi dokmek icin super bi firsat ona ozan ismini takiyorum Şu an gercek adiyla yazmak istemiyorum;
ozan keske seninle iki yil once o ilk bulustugumuz gun karsidan karsiya gecerken araba carpsaydi, kopekler saldirsaydi, sokakta yururken basima saksi dusseydi de gelemeseydim.
gelip de o tatli hallerin guzel guluslerin bana hayati yasiyomusum gibi hissettirmeseydi.
ilk sarildigimiz anda kalbinin hizla carpisina kanmasaydim.
seni o kadar cok sevdim ki.
oyle asiktim ki sana kendi kimligimi kaybettim. asla affetmem dedigim seyler seninle birlikte bi sekilde hayatima tekrar tekrar dahil oldu. her zaman agzindan cikan kelimelere inandim, inanmak istedim. disaridan bakildiginda nasil gozuktugune inanmak istemedim. yapamadim. sevgimin karsiliksiz kalma ihtimaline cesaret edemedim. biliyorum sende beni sevdin. ama o kadar bilmiyorsun ki bu isi.
o kadar cocuksun ki hâlâ yasina ragmen. benim kalbimi nasil kirabildin? yillarca gozunun icine agzindan dokulenlere bakip asla sana ihanet etmeyen bana nasil kiyabildin. simdi sarildigimda evimde gibi hissettigim kollarina bir daha geri donemem. yuvami terk etmis gibi hissediyorum. ben bunlari haketmemistim.
boyle hissederken ayni zamanda seni tanidigima bi o kadarda mutluyum. varligin beni inanilmaz bi seviyede mutlu hissettirdi. bulutlarin ustundeydim. bir daha o bulutlara cikamam cunku oradan bi kere daha yere carpilmayi goze alamam.. beni paramparca yaptin, o kirik parcalar gun gelir seni kesmez umarim
🥺🥺
Oğlum
Yüreğimi dağladın lan.
Beni aldatan,, eşime” ne desem de fayda etmez
Beni küçükken bir başıma bırakan ,, babama” şunları demek isterim
baba? Beni neden sevmedin? Beni niye istemedin? Neden seninle çekilmiş bir resmim bile yok? Yüzünü bile bilmiyorum kokunu bilmiyorum…. Öyle çok isterdimki bana kızmanı Açık giyinme geç saat de gelme oje sürme …. Acaba hayatdamısın? Başka bir kızın mı babasısın? Ben hiç aklına geliyormuyum? Ben neden bana bişey olmaz benim babam var diyemiyorum. Birkere bana kızım desen 28 yıllık hasretim dincek
sirf Ben babasız büyüdüm diye bebeğim için o adama katlanıyorum ! Sırf benim bebeğim babasız olmasın diye susuyorum
nerdesin baba? 😭😭😭😭
:( inan bana eğer çocuğun babasıyla gurur duymayacaksa olmasın daha iyi. Kendine de bebeğine de yazık etme düzgün bi baba olacağına emin olmadığın biri için. Düzgün olmayan ebeveyn olmasa da olur. Hataları yüzünden ileriki hayatımızda çok şey kaybediyoruz, eksikliğini hissettiğimiz şey daha çok oluyor. Doğru insan değilse bırak olmasın.
şu an için diyemediğim bir şey yok ama hayata karşı diyemediklerim var tabi ki ayni daha çok içimi dökemediğim ya da içimdeki bütün her şeyi söylemek ve paylaşmak gibi. ama bunun içinde bir anlamı kalmadı. yani söylemesem de olur bu saatten sonra. bu yüzden de içimde kalanlar dışında söyleyeceğim bir şey yok. zaten onlarda oldukça uzun sürerdi sığmazdı buraya
Cevap
24Cevap
En son istifa ettiğim işimden ayrılırken yöneticim kibarca laf sokmuştu, karşılık veremedim. Diyecektim o lafı işte! Demedim.. Kötü ayrılmamak için. Saygımdan, sustum.
Dfksjs
Hayatımda karşımda kim olursa olsun ne demek istediysem çat çat dedim.
Bu iş verenim bile olsa.
Bir kez konuşamadım oda gururumdandı.
Konuşsam da kendimi kötü hissedecektim ben de konuşmamayı tercih ettim.
İnsanın içinde birşeyleri tutması çok zormuş sindirmek çok zamanımı aldı.
O zamana geri dönsen konuşur muydun?
Konuşmak değil de tükürmek isterdim suratının ortasına doğru.
Puhahahaha ablam be
Aklıma direk bu şarkı geldi 🤧
Çoğu tartışmada konu uzamasın diye içimden geçenleri diyemedim.
Saygı çerçevesinde karşıdakinin bikaç saat aklını kurcalayacak cümleler söylemek varken ne diye susarsın kızım? İçine attıkça kendi sağlığına zarar verirsin.
Uğraşmak istemiyorum, o kişiden uzaklaşmak daha mantıklı geliyor.
Sana bişey katan insanlar değilse ziktir etmek en mantıklısı zaten yorulmaya değmez.
Hayatımda bir kez baba diyemedim. 1 yaşımda vefat etti.
Teşekkürler
Başın sağ olsun
Diyemedim dediğim o kadar çok şey var ki buraya sığmaz..
Kimsenin psikolojisini bozmayalım şimdi :)
Umarım iyi ki dedim diyerek yaşıyorsundur artık
@Justhavealittlefaith yok maalesef.. tabii ki her zaman susmuyorum ama yakın çevreme o kadar da laf söylemiyorum özellikle kızgın ve kırgınken..
Sonradan pişman olacaksan o anda konuşmak çok da sağlıklı sonuçlar vermiyor zaten ama bence sakinleşince söylemen gerekenleri söylemelisin yoksa zamanında çözülmeyen her düğüm kördüğüm halinde comeback atıyor
@Justhavealittlefaith sonradan da söylesem bişey değişmicekse susmayı tercih ediyorum artık.. insanlara konuşmak gereksiz :)
Hep dedim, hiç diyemedim dediğim bir şey yok. İçimde tutup ağlayacağıma dert edeceğime söyleyip rahatladım. Sonuçları iyi veya kötü hiç oldu ama en azından içimde tutmadım. iyi ki dedim.
Dedirtmem. Diyemedim diyeceğime iyi ki dedim derim yaşlılığımda gençliğime mahçup olmam diyemedim diye. Gençken derim, ihtiyarlayınca kendime k*üfretmeye niyetim yok.
Aradığım yorum
İçime fırtınalar kopuyor sanki içim ölüyor iyi değilim diyemedim... tebessüm ettim iyiyim dedim şükür dedim
2017'de çalışmakta olduğum iş yerinden (daha doğrusu üniversite) mezun olan İzmirli kıza "Sana aşığım, sevgilim olur musun?" diyemedim.
Diyemediğim hiçbir şey yokmuş biraz susup içime atmak iyi olucak herhalde biraz patavatsız gördüm kendimi
İyi ki içime atmadım diyorsan konuşmaya devam et bence
Hata yapıp sevdiğim kızı kırdım üstüne ayrıldım hataliyim diyemedim özür dileyemedim o tren kaçtı ben hala o hatanın pişmanlığı ile yaşıyorum
Beni çok beğenip konuşmak isteyen birisi vardı ben de seninle tanışmayı çok istiyorum diyemedim
Neden demedin
Bazı şeyler girdi araya uzun hikaye nasipte olmayınca olmuyor
Kadere inanırım ama kendimiz yazdığımıza da inanırım :) sağlık olsun hayırlısı
Keşke iyi sandığım insanlar değiştiğinde onlara sert davranıp tavır koysaydim
Bana ellerini ver hayat seni sevince güzelYoluna adadım ömrümü ben gel kaçma güzelDiyemedim 😅😅😃
Genelde kimse kırılmasın diye ben içimden geçenleri yutarim, susmayı tercih ederim
Söylemem gereken herşeyi söylüyorum diyemedim dediğim bir şey yok
düşündüm de, diyemedim dediğim bir şey yokmuş 🙄
En başında ziktiri çekecektim ben ona. diyemedim. bunu işte...
Tartışma uzamasın diye söyleyemediklerim oldu hatta durumum iyi olsa mahkemeye de verirdim de olmadı
İçine attıkça kendi sağlığına zarar verirsin dostum bırak söylemen gerekenleri onlar da bilsin. İçinde ukde kalacağına az onlar kafa yorsun.
Bence böyle söyleyerek kötüyü çağırma
Dizi oyuncusu olan abime beni neden yanına almıyorsun (sektör bakımından) diye diyemedim.
Düşündüm ama hiç yok sanırım. Demek istediğim ne varsa direkt söylerim ben admin
Yaralıyım diyemedim beni anlamıyosunuz diyemedim sustum
Terbiyem müsade etmediği için diyemediğim çok şey var
Buranın bir admini Caner beye, süper bence seçilme kriterleri neden sır gibi saklanıyor. Neden istiklal marşını tekrar yazsak bile süper bence kriterlerine uymuyor? Süper bence kriterleriniz nedir? diyemedim🤣
https://www.kizlarsoruyor.com/yardim#168 saklanmıyor oysa ki.
Hayır, saklanıyor. Zaten faydalı, dikkat çekici ve imla kurallarına dikkat ederek yazıyorum. Buna rağmen süper bence seçilmedi diyor.. süper bence kriterlerine uygun değil bildirimi gelince şu sebepten uygun değil diye belirtilse bizler de, torpil dönmedigini anlarız. Arkadaşlarınızın bencelerini süper bence seçmediginizi kanıtlamak için sebebiyle beraber gelse keşke bildirim
Haberim yoktu buradan. Yazarım bundan sonra. Ciddiye alacaklarını sanmiyorum ama teşekkür ederim
Abime demek isterdim umarim uğruna bizi hiç saydığın tek kalemde silip attığın karınla çok mutlu olursunuz diyemedim ama pek de bir anlamı kalmıyor bu saatten sonra
Kuaföre "hay ben senin yapacağın işe" diyemedim...
Bazı akreplere kardeşim diyemedim en çokta bu icimde kaldı
Seni seviyorum diyemedim. Sevdiğim halde ağlaya ağlaya veda ettim birine kırıldığım için o da gitme diyemedi kalmamı istediği halde
İlk ayrıldığım sevgilime son kez bir şey söylemek istedim ama diyemedim bir söz vardı valla sadece bu geliyor aklıma şu an :D
Söylemek istediğim her şeyi, herkese söyledim..
Sana aşık değilim seni sevmiyorum diyemedim
Diyemedim şeyler var. Ben bu evlilikten mutlu değilim diyemiyorum. Aileme okulumu bitiremedim diyemiyorum. Pek çok şey olmayacak ama hiç birini diyemiyorum.
Birine söyleyeceğim çok şeyim var ama benden bıkacağını düşündüğüm zaman susuyorum
Diyemedim değil de sövemedim dediklerim var.
tam kizlar icin bir soru ve viral olur bu soru ksjaj
Küs olduğum birisi depremde yakınlarını kaybetmiş, karşılaştık selamlaşmadık göz göze geldik başın sağolsun diyemedim
Çok var, hangi birini sayayım...
Keşke seni koruyabilseydim. Keşke şu an yanında yatıp sarılabilseydim, yalnız hissetmeseydin. Lütfen beni de hemen yanına al çok yorgunum
Var birşeyler ama yinede diyemem
Hangi birisini söyleyim ı. Saçma sapan hayatın içinde kaybolup gidiyoruz. Mesela kırgın olduğum birisi var ona söylenecek çok şey var anlatılacak çok şey var ama sonucunda anlamayacak ya da hiç bir şey değişmeyecek.
Seni çok seviyorum diyemedim ona ve ENGELLEDİ beni ;))
şu an evliyim ama aklım eski sevgilimde aldatmasaydi onla olmayı isterdim evledigimi biliyor bosan gel diyor evleniriz seni çok seviyorum diyemedim hayır bırak pesimi dedim
söylediklerinin hepsi yalan bana zarar vermemek için beni sevmiyomuş gibi yapıyosun diyemedim
Beni aldaticaksan zengin biri olmalıydı götü için aldattın tamam simdi zengin biriyle ciksaydin beraber parasini yerdik demek isterdim
Keşke sarılsaydım diyorum hep
her şeyi söylüyorum içim rahat
Diyemedigim bir şey olmadı herkese herşeyi söyledim hak ettigi herseyi
ben hayir diyemiyorum
Farklı bir zamanda onu çok sevdiğimi
onu çok sevdiğimi ama ailemin izin vermediğini söyleyemedim.. çok geç oldu
Ben seni gözümden sakınırken sen beni kızgın çöllere attın ya sana hakkım asla helal değil
Eski flörtümün yakın arkadaşından etkilendim bi lakin diyemedim..
Var bir şeyler.
neler? bir şeyler deyince biz anlayamıyoruz :D
Kimse anlamasın diye böyle diyorum zaten ya 👀
ayıp..
😞
Fermuarın açık kalmış diyemedim
Becermek istediğim çok kişi vardı, diyemedim
Dedik de, keşke demeseydik
Kırılmasınlar diye diyemediğim çok şey var
Yok yaa, içimde kalmasın diye her şeyi söylüyorum.
biseksüelim diyemedim
Bilmem pek içimde tutmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?