+1 yılNe gerek var böyle şeylere.. Bak deprem olmuş... Böyle durumlarda senin önceliğin giyinmeden balkona çıkıp güneşlenmek olmalı... Belki bir üniformalı, doktor falan filan seni bu hayattan kurtarmaya gelir... Ahhhh yaaa ev gitmiş, binlerce insan ölmüş, kızımızın sorusu... Nasıl daha fazla soyunurum...
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu mu okumadiniz ben kapaliyim bir keez ne soyunmasi okuma eksikliginiz mi var
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşadığınız olay üzücü ve zor, Allah yardımcınız olsun.
Sorunuza gelince, ananenizle aranızda 3-4 kuşak var ve onların yaşamı algılama şekli çok daha farklı.
Onların evinde olduğunuzu düşünürsek, onların kurallarına uymakta gerekiyor. Sonuçta herkesin alıştığı bir yaşam düzeni var ve onlarda haklı.
Bu zorlu süreçte kimseyi kırmadan üzmeden ilerlemek en iyisi değil mi sizce de?
Hem iyi ki ananeniz var ve sağ, başınızı sokacak güvenli bir eve sahipsiniz şuanda, hemde ata ocağı!
Sevgiler, mutluluklar.
04 Yorumla
Soran+1 yılKurallara evet uymak zorundayiz ama deprem saati 4.17 de olmuşken 4.30 da bize evimi kirletmeyin misafir gelecek diyen biri emin olunki sadece annem için katlaniyorum ve sadece annem için burada duruyorum yoksa çekilecek bir insan değil
- +1 yıl
Sizi anlıyorum da, şu an yapacak başka şey yokken, onunla sıkkın olan canınızı daha da sıkmaya, annenizi de arada bırakıp üzmeye gerek var mı?
Soran+1 yılYok tabi ama sadece insan diye seviyorum o kadini annanem olarak bir degeri yok yorumunuz için teşekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
- Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları anlamak gerçekten zor. Eşofman giymek neden kötü görünüyor da uyarmak gereği duyuyorlar? İnsanların derdi kendine yeterken bir de bu tür boş şeylerle niye uğraşıyorlar?
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 4.17 de deprem oldu ev agir hasarlandin4.30 annnanemdeydik ve ilk dedigi şey evimi kirletmeyin misafir gelebilir. d
- +1 yıl
Nefsani varlık olduğumuz için vazgeçemedik şu boş işlerden. İşin zor, Allah yardımcın olsun İnşaAllah.
Soran+1 yılTeşekkur wderim
Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı. İnsan misafirliğe gittiği bir yerde her bakımdan ev sahibinin yükünü almak zorundadır. Onlar kalabalık ev diye sürekli hijjenik koşullar oluşturuyor ve sizler için güzel yemekler hazirliyorlarsa sizinde bir işin ucundan tutmaniz lazim. Kiyafet konusuna gelirsek karismalari hoş degil nasıl rahat hissediyorsanız öyle giyinin.
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka misafirlik sayilmaz bu annnanemin evi bize 10 dakika uzaklikta ve geçdn gunde bueda deprem oldu iş guç kaçmiyor bizim evde ne işimiz var allah aşkina
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence karışamazlar
00 Yorumla
+1 yılSenin kıyafetine karışmamaları hoş bir durum değil fakat şu bir gerçek ki bazı insanların bazı kuralları vardır değiştiremezsin, onları o şekilde kabul edip mevcut durum sonlanana kadar idare etmelisin.
Aile yapın bu, bu şekilde gelmiş, deprem oldu diyede değişecek değil, sen biraz ılımlı olumlu ol.12 Yorumla
Soran+1 yılYa hatayi biliyorsun dünde sarsildi bu durumda ben hala nasil temizlik ve yemek derdine duştuklerini anlamiyorum saat 4.17 de deprem oldu 4.45 te annanemdeydik bize ilk dedigi şey evimi kirletmeyin misafir gelcek
- +1 yıl
Yaşadığınız şeyler pek kolay değil, bir daha yaşamazsınız umarım.
Karşımızdaki biz yaşlarda biri olsa eleştirmek veya kendimize uyumasını sağlamakta haklı olabilirdik, fakat dediğim gibi karşımızdaki insan kalıplaşmış belli şeyler yaşayıp bir yaşa gelmiş bir insan, onun fikir düşüncelerini değiştirmeye deprem değil dünya yetmez.
Kendini üzüp yıpratmak yerine durumun geçmesini beklemeye bak. 🌺
İyilik ve sağlıkla kalman dileğim ile. 🌺
+1 yılAy bizim buralarda eşofman moda ve günlük giyim oldu gençler arasında. Her 2 kişiden 1 i eşofmanla geziyo, yetmiyo bazıları bu havada tenis çorap üstüne tuvalet terliği giyiyor. Yani haklısın, kafana göre takıl, neyle rahat ediyorsan öyle dolaş.
23 Yorumla
Soran+1 yılYani ayip bir şeyde degilki sonuçta ustelik depremden evim agir hasarli oldu kiyafet derdine mi duşecegim anlamadim ki
- +1 yıl
Aynen. Bu arada çok büyük geçmiş olsun canım. İnan aklımız, gönlümüz sizlerle. Acınız acımızdır, hep dua ediyoruz. Allah bir daha hiç kimseye böyle bir felaket yaşatmasın
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim iyi ki varsiniz
+1 yılAşırı saçma ya bizde deprem bölgesindeyiz teyzemgilin evi yıkıldı bizim evde sıkıntı olmadığı için bize geldiler ben elimden geldiğince iş yaptırmamaya çalışıyorum ayrıca onlarda eşofman tarzı şeyler giyiyorlar çok normal napsın bu durumda abiye mi giysinler zaten nasıl bir psikoloji içindeler bir de bunlar mı laf edilirmiş umursama sen boş ver
17 Yorumla
Soran+1 yılBu yuzden vurdu bana elim falan kanadi bende sinirlenince kendimi kaybeden biriyim annemi artik reddettigimi falan soyledim
- +1 yıl
Şaka gibi cidden bunları çekeceğime gider o hasarlı evimde kalırım daha iyi
Soran+1 yılDedim zaten ben o eve gideyim inşallah deprem olur yikilirda ölürüm diye 😂
- +1 yıl
Kimseye gaz verdiğim falan yok iyi okuyun sen umursama bos ver demişim zaten emin ol kızın öyle bir niyeti olsaydı şimdiye kadar durmaz kaçardı sırf bir iki kişi söyledi diye yapacaksa kızın akıl sağlığında sorun var demektir ama yapmadığına göre demek ki kıza kötü örnek olmamışız ve kız yorumda gideceğini gülerek söylüyor yani o bile ciddi değil (!)
Soran+1 yıl@avigor sen neden bizim konuşmamiza maydonoz oluyorsunki hem zaten yapacak olsam çoktan yapardim
+1 yılYan gel yat osman. Sokakta kalmadigina dua et mk ne bu havan. Sokakta kalsan kopek gibi yalvarirdin anneanne lutfen kulun kopegim olayim evinde kalayim diye🥺
04 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ne havasu alt ustu eşofman giydim ammk ayrixa karişan kişi annrm
- +1 yıl
Lan canım ev isine falan yardim etmiyom demissin insan tesekkur niyetine yardim eder. Cok ayip
Soran+1 yılKanka dün hataydaki depremi duydun ustune toz aliyolar ammmk ne yapayim?
- +1 yıl
Mkkkk deprem olcak bidaha diye bk toz icinde mi yasiycan knk
Haklı olan sensin ama şu an herkes sinir küpü. sinirini birinin üzerine boşaltmak istiyorlar. Senide anlıyorum onlarıda yoğurta Siyah diyip kavga çıkara bilecek havada herkes.
00 YorumlaDoğru söylüyo niye eşofmanla dolaşıyorsun ben de karşıyım ona pantolon giy.. dışarıda eşofmanla gezenler daha kötü geliyor bana.. Gerek yok pantolon giyilir dışarıda kadin ya da erkek farketmeksizin
00 Yorumla
+1 yılBütün yanıtlarını yorumları vs okudum bu konu hakkında benim ailemde senin ailen gibi hatta direk sülalem o yüzden alışkının konuşabiliriz istersen
00 Yorumla
+1 yılkeşke şu durumda oraya oradakilere ayak uydursaydın
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazim bu durumda deprem oluyor evi mi temizliyim pizza mi yiyim?
- +1 yıl
millet ne yapıyorsa elinden geldiğini yap istediklerini dinle sen giyim derdindesin milletin derdi başka
Soran+1 yılGiyim derdindeyim sence derdim bu mu onlar suslenip puslenmemi istiyor ben eşofman giydigim için laf yiyorum lutfen rica ediyorum kitap oku anlama kapasiten yok
Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Ayıp yerlerin belli oluyorsa demek ki Ananen kızıyo
024 Yorumla
Soran+1 yılKapaliyim hiçbir yerim gorunmuyor
Soran+1 yılAyrica hava buz gibi açik insan bile açik giyinmez
Soran+1 yılLan abartma ya burada lahana gibi geziyorum kat kat
Soran+1 yılJsjsjdjj hani disari cikarken guzel giyinirsinnya niye oyle giyinmiyon diyor annem çok takintili bir insan
Soran+1 yılEe işte
Soran+1 yılBaşkasi yok burada
Soran+1 yılAbartmanin anlami yok hergun guzel olamazsinda
Soran+1 yılKardeşim abartmanin manasi yok ölüm denen şey anlik her şeyi kafaya takmaya ne gerek var
Soran+1 yılCevap vermezseniz uzamaz
Soran+1 yılEe benimde huyum bu bu yuzden tartişma uzuyor
Soran+1 yılİnanir misin yaşim 21 afaddaki kizlar 9. Sinif misin dediler jdjfkf
Soran+1 yıl21 nerde 15 nerede 🙄 yaşitlarim evleniyor
Soran+1 yılDeprem vakti herkesin sevdikleri ölmüş ne evlenmesi? Ayrica zaten bakımlıyim iki eşofman giydim diye çirkin olmam
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabii ki kıyafetine karışmaları yanlış. Ama ev işlerinde yardımcı ol bence, sonuç olarak evlerindesiniz ve misafirsiniz güvenliğiniz için. Yan gelip yatman biraz saygısızca olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılEv işlerini anlamiyorum dün deprem oldu evden ciktilar hala toz alma peşindeler hataydayiz bu arada
Cevap sahibi+1 yılBiz de anlamıyoruz ev işlerinden. Normal bulaşık yıkayacaksın, yemek sofrasını hazırlamasına yardım edeceksin. Bunlar ev işleri değil.
Soran+1 yılAblacim ev supuruyolar toz aliyolar deprem olunca dişari kaçiyolar bitince borek açiyorlar
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEv kalabaliksa giydigin esortman iç camasirini falan çok belli ediyorsa ondan da olabilir
013 Yorumla
Soran+1 yılYok be kat kat giyiniyorum
- +1 yıl
Ne diyelim kanka birseyler görüyor ki
Soran+1 yılİmkansiz çunku kapaliyim
- +1 yıl
Hayırlısı canım o zaman varsa kıyafetin giy onlarsa söyleyip durmazlar.. Bende sevmiyorum öyle birileri niye bunu giydin dedigi zaman
Soran+1 yılKanka normalde zaten giyine onem veriyorum ama depremden kaçtik her an deprem olabilir neden şu an dikkat edeyimki
- +1 yıl
Aynen tabikide orası öyle birde sonuçta o şekilde yatıp kalkacaksin komple elbise sacma
Soran+1 yılcanım annem dahil
- +1 yıl
😊😊😊
- +1 yıl
Yani annende esortmanli onu mu anladim
Soran+1 yılYok bi tek ben pijamaliyim iyide bu durumda ne onemi varki
- +1 yıl
Ya aslında önemi de yok işin gercegi insanların kuruntulari sadece şu an deprem nedeni ile kimin ne giydigine kim bakacak
Soran+1 yılBilmiyorum şu ortamdan kurtulursam herkesten yolumu ayircam
- +1 yıl
Nasıl yani canım
Ne güzel kendini geliştirmiş bir aile. Nasıl da insan psikolojisinden anlıyorlar. Yaklaşımları takdire şayan.
Yaşayıp ot gibi büyüyen ve kendini geliştirmeyen insanları anlamam çok zor.
Allah sana sabır versin.14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim aşicam insallah
- +1 yıl
Bencede Allah sabır versin deprem mevzusu varken bile hala giyime mi karışıyorlar pes yani başka bir şey demiyorum
- +1 yıl
İnsan bi şükür eder sağ saglim hayattayiz diye vs. Şu zihniyete bak
Soran+1 yılYorumlarda beni suçlu bulanlar var
Arkadaş kızı herkes yanlış anlamış 😅 açık giyinme diyor. Sen haklısın ama onlarda güzel görünmeni hayata kaldığın yerden devam etmeni istiyor bence onlarıda kırma. 3 günlük dünya istedikleri gibi giyin mutlu olsunlar ne kaybediceksinki sonuçta
024 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 sadece pijamali geziyordum halbuki bu sogukta ne acik giyinmesi
Soran+1 yılBide deprem yerindesin yiyorsa giy
Soran+1 yılHataydayim 😅😅
Soran+1 yılDogrudur gordugunden kotu hatta
Soran+1 yılmaalesef ama bi daha olacakmis gibi hissediyorum 3 kez yaşadim
Soran+1 yılOkuyorum antepte ama orqsida yok. d
Soran+1 yılMimarlik
Soran+1 yıl3 en buyugum estagfirullah
Soran+1 yılNiye kotu ki
Sabırlı ol herkes herşeye takıntılı olmuş durumda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl99 depremini yaşadığımızda babam dışarı atletle çıkmaktan haya etti ve gömleğini alıp öyle çıktı. Başka sözüm yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim kapaliyim bende örtusuz çikmadim saat 4.17 de ben şimdi guzel giyinmesem ne olur zaten bi tarafim açikta degil
Cevap sahibi+1 yılGüzel giyinmekten mi bahsediyoruz, açık giyinmekten mi?
Soran+1 yılGuzel giyinmek benim sorum yoksa benim tek bir yerim açik degildi deprem saatinde
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen haklısın, yanlış anladım
Soran+1 yılSorun degil
+1 yılBu deprem mevzusunda bile hala giyime mi karışıyorlar pes doğrusu.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAile evi böyledir. Büyükler biraz düzen ister. Geçiçi bir süre zaten sende azıcık işin ucundan tut
00 Yorumla
+1 yılAllah'a isyan değil ama keşke şu depremler olmasaydı.. herkesin düzeni bozuldu.. bende akrabalardayim durumlar duzelse de eve donsem diye can atiyom.. çok sıkıldım artık bir yandan da şükür ediyom amma ne bilim.. daraldim dayanamıyorum artık..
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçmisş olssunn keşke eve gidebilsem de bi ev yok gerçekten durumlar çok zor
- +1 yıl
Kafayı yiyeceğim sorma :((
Gizli Üye(25-29)+1 yılDepremler oluyor daha akıllanmadın mi. Sen ciplak dolaşmaya devam et
04 Yorumla
Soran+1 yılNe saalaksin kışta çıplak mi gezilir beyinsiz ustelik kapaliyim lutfen sen sus
Cevap sahibi+1 yılKapalıysan neden karışıyor ve dün mini etekli 2 kiz gördüm mini etek altında tel çorap ama bacakları belli oluyordu ince çorap ama minicik eteklerim vardı
Soran+1 yılBanane aw sapigi
Cevap sahibi+1 yılSensin sapık
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta ev ağır hasarlı yazmışsın kıyafetine neden karışıyorlar eşofman iyidir.
00 Yorumla
+1 yılBunların kafasının içinde ne var acaba? İncelenmeli.
10 Yorumla
+1 yılMoralini bozmaman adına biraz katlanacaksın diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılValla halen bazı şeyleri idrak edemiyorsak işimiz zor
00 Yorumla
+1 yılArtık ne giyecegimizi de onlara soracağız ! Tuvalet e giderken de izin istetirler bunlar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yıleşofmana mı karışıyorlar gerçekten
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
orada kaldığın süre alttan al dicektim de eşofman giymene karışmaları garip geldi bana. Geçmiş olsun bu arada. Evinizin son durumu ne? bilgi alabildiniz mi? yıktılar mı?
Soran+1 yılYikmadilar hemen yikmazlar çunku once incelemeye alinacak her yer ama bizim sitedeki binadalardanbbirine acil yikim dediler biz bekliyoruz
- +1 yıl
çok geçmiş olsun :( yıkılmadan evden kurtulmuş olmanıza sevindim. Şimdi hangi ildesiniz?
Soran+1 yılHala ayni ildeyiz tesekkur wderim
+1 yılNormal yaşama dön istiyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir gidicez burada normal yasam yokki
+1 yılAbiye mi giycektin bu zamanda
01 Yorumla
Soran+1 yılBeklentileri o galiba
+1 yılBen bilmem Sen hala akıllanmamış
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılÇok çabuk unutuyorlar demekki.😏
018 Yorumla
Soran+1 yılDaha dün oldu ihh daki kizlar beni liseli falan sandi sonra neden çocuk gibi giyiniyorsjn diye bana sardi çok umrundaydinya
- +1 yıl
Bu milletin aklı nerde acaba ya
Onca derdin sıkıntının içerisinde böyleleri ile uğraşmak gerçekten can sıkıcı - +1 yıl
burada yardım derneginse arkadaş canla başla gonullu çalışıyor denyo bı adam oturduğu yerden o gözün de ki gözlük cakmaysa Takma ha gözün bozulur diye bağırarak soyluyor. agzinin ortasına bı yapıştırasim vardida neyse dedim.
Soran+1 yılGercekten mal insanlwr
- +1 yıl
O yüzden öyle israf insanlarla muhatap olma yani anca oksijen israfidir onlar. fazla takma yani etrafta çok var böyle mal.
Soran+1 yılBu mal insanlardan biride benim annem boyle demek istemezdim ama gitar aldim laf yedim bisiklete bindim neden biniyorsun dedi ben birde fazla iş yapmayi seven biri degilim ki depremden çiktik yine bizim ev agir oldugu icin annaneme geldik 10 dakika falan yurume mesafesi bizim ev ile hergun hergun toz aliyolar burada depremin ikinci gunu pizza yaptilsr şaka gibiler sonra sen elini hićir şeye surmuyorsun oldu telwfonum bozuk başima nisi gelse kimseyi arayamiycam telefon diye darliyorum umursamiyor işte az once kavga ettik sen rezil olma diye susuyorum geçmişte sevgilim oldu ya onlardan bahsediyor neymiş o konusursa ben evde kalirmişim sinirlendim kendi oz anneme sktr git dedim
- +1 yıl
Şşş sakin ol ve annene olan saygın yitirme. boş ver haklı. ya da haksız. o senin annen.
Fazla laf dalaşına da girme.
Soran+1 yılBenim ona saygim kalmadiki boyle olsun istemezdim ben boyle biride degilim lakin istesemde saygi duyamiyorum
- +1 yıl
Olsun belli etme ozmn.
Biliyorum çok zor ama hele bu zamanlarda daha zor. bu yüzden sukunetini korumaya calis.
Soran+1 yılBende kayiş koptu ki evden atsalar umursamam
Soran+1 yılKeşke atsalar
- +1 yıl
O iş. Okadar kolay değil. tabi evden atmasinlar diyede yaran demiyorum.
Evdeki saygınlığınızi koruyun.
Soran+1 yılBeyefendi haklisiniz ama ben her an patlayacak bomba gibiyim
- +1 yıl
Yok be ya bence akılli neyaptiginiı bilen kendine hakim olabilen birisin
Soran+1 yılYo az once annesine defalarca kufretmiş keşke bina yikilsaydida ölseydik diyen biriyim he gerçekte boyle biri asla degilim ama ona saygim bitti
- +1 yıl
Ya bak gülüm bu günle. gecicek belki çok güzel gunler gelecek. belkide hepiniz. Bu yaşananlara üzüleceksiniz
Hani olanda olmuş herkes birbirine anlayış gösterir bu zamanda sende alttan al biraz
Soran+1 yılBilmiyorum sadece buradan gitmek istiyorum
- +1 yıl
Kafandaki bu sıkıntı gibi geçici bişey bu ve gittiğin heryerde emin ol böyle insanlar peşini bırakmayacak. bu yüzden iyi olan şeylere odaklan.
+1 yılDıkkat et kendıne.. hasarlı binalara gırmeyın
03 Yorumla
Soran+1 yılKanka girmiyoruzda sorumu cevaplar misin
- +1 yıl
İnsanın kendı evı gıbısı yok.. sana yerını yadırgatmamaları lazım aslında.. depremzede psıkolojısınden anlamayan bıraz gerı kafalı ınsan olabılıtler.. esorfmana falan taktıklarına gore..
Soran+1 yılBu geri kafali olan ayni evden cikma annne
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEski kafa insanlara bunu anlatmak zor
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılAile insanın kanseri harbiden.
00 Yorumla
+1 yılHayır değil hayatın senin
00 Yorumla
+1 yılKlasik akraba işte...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar için her zaman onemli
00 Yorumla
+1 yılBüyüklerin sözüne takılma bukadar
00 Yorumla
+1 yılzamanla alisir ortak bir nokta bulurusunz
00 Yorumla
+1 yılİnsanların evinde kalmak ölüm gibi
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma boş ver ağzı olan konuşur takma
00 Yorumla
+1 yılEski insanlar icin onemli demekki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılinsnalar kıyafet bulduğuna sükür ediyo deli mi ne
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanlarda sorun var sende yok
01 Yorumla
Soran+1 yılRuh hastalari
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYav eski kafalı kadın işte azıcık alttan alıver
00 Yorumla
+1 yılBence normal kıyafetle çıksanız daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılAbicim ortam normal degil herkes evsiz 3 haftadir banyo yapamiyor insNlar
- +1 yıl
Allah herkesin yardımcısı olsun Çok zor bir durum
+1 yılAllah başka dert vermesin
02 Yorumla
Soran+1 yılDepremde evim agir hasarli koronadan babami kaybettim boyle saçma ithamlarda bulunmazsaniz sevinirim
- +1 yıl
Sana demedim zaten sana katılanlara dedim yanlış anlaşıldı
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSırası mı de
00 Yorumla
+1 yılEvde eşofman giyilir zaten aga
00 YorumlaÖnlemesi zor bir olay bu takma sadece
00 Yorumla
+1 yılAnlayış göstercekleri yerde dahada zora sokuyorlar
00 YorumlaÖnemli değil tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıkçası o zihniyetlere göre önemli.
00 Yorumla
+1 yılDegil sacma
00 YorumlaGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecmiş olsun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem