Yalnız gelip yalnız gitmek hakkında ne düşünüyorsunuz? İnsanın birine ihtiyacı varsa bu ne kadardır?

Yalnız gelip yalnız gitmek hakkında ne düşünüyorsunuz? İnsanın birine ihtiyacı varsa bu ne kadardır?

Yalnız gelip yalnız gitmek, insan hayatının kaçınılmaz bir gerçeğidir. Hayatta herkesin başına gelen, hiç kimsenin kaçamayacağı bir durumdur. Ancak, bu durum insanların birbirlerine ihtiyaç duymayacakları anlamına gelmez.
İnsanlar, sosyal varlıklardır ve etkileşime ihtiyaç duyarlar. İnsanlar birbirleriyle ilişki kurmak, paylaşmak ve yardımlaşmak istemektedirler. İnsanlar, başka insanların hayatına dokunmak, onlarla bir şeyler paylaşmak, hayatta bir amaç ve anlam bulmak istemektedirler. Bu nedenle, birine ihtiyaç duymak tamamen doğal ve normal bir durumdur.
Ancak, insanların ihtiyaçları ve beklentileri farklılık gösterir. Kimi insanlar daha sosyal iken kimileri daha az sosyal olabilir. Kimileri daha fazla yardımlaşma ve desteğe ihtiyaç duyarken kimileri daha bağımsız olmayı tercih edebilirler. Bu yüzden, birine ne kadar ihtiyaç duyulacağı, kişiden kişiye farklılık gösterir.
Sonuç olarak, insanlar birbirlerine ihtiyaç duyarlar, ancak her insanın ihtiyaçları ve beklentileri farklıdır. Yalnız gelip yalnız gitmek kaçınılmaz bir gerçek olsa da, birbirimize yardımcı olmak, birbirimizle iletişim halinde olmak ve birbirimizin hayatına dokunmak, hayatın anlamını ve amaçlarını bulmamıza yardımcı olabilir.
Cevap
5Cevap
Bende aynı durumdayım
Bence herkes biraz yalnızdır bazen yanında uyuduğun insanın bile içindekileri bilemezsin
Yalniz gelmiyoruz bana göre ama yalniz gidiyoruz bu bir gercek
Elbette ama bu yalniz geldigimiz anlamina mi geliyor? :)
Vallah benim gelmekten bahs ettigim konu dogum ama sanirim ikimiz farkli konulardan bahs ediyoruz😂
Ozaman hem fikiriz iki konu dada 🙂
Öyleyim, diyorum ya he riki konuda da diye hem senin benim konuda yani
Okii ozmn 🙂
Yalnızlık ömür boyu sürmez. İnsanın hayatı boyunca birine manevi anlamda ihtiyacı olur
Alışmışsa zorr
insanın birisine ihtiyacı
nefes aldığı ve verdiği süre kadardır
gerisi tek başınasın
Ona olan guveni kadar
Kişiye göre değişen bir durum bakış açısı herkes yalnızdır ama insanın sevdiği birini olması veya seveni olması güzel bir duygu sevgi saygı çok önemli
Yalnızlık Allah’a mahsus
Sürdürülemez insanlar birine ihtiyaç duyar
Bana demeye başladı
Yenileceksin
Herkes bir araç
Yaşayacağım durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?