Aile & Toplum Niye uyumadınız len? KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uykum geldi ama sabahlamayı düşünüyorum sjsjsksm Güncellemeler+1 yıl Muhabbet etmek istiyen gelsinn Niye uyumadınız len? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Uykum gelmiyor knk 0 3 Yorumla KaanArducc +1 yıl Senin hiç uykun gelmiyor knk u Barış_LonelyForever +1 yıl Knk ben değişik bir canlıyım KaanArducc +1 yıl Belli oluyor 😂😂
eniştegtnteşte Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Nöbetteyim deprem nobeti 1 20 Yorumla KaanArducc +1 yıl Ağa bee : ( kolay gelsinn Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Sağol dun her şey bitti düzeldi dedik. Gece gene depremle dışarı fırladık. Uykuya hasretiz 😢 Yorumla KaanArducc +1 yıl : ( valla çok üzülüyorum ya bugün bı tane kedi getirdiler bize deprem bölgesinden 4 saat falan masanın altından çıkamadı Cok korkmuş Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Yazık evet hepimiz rezil olduk sokaklarda çadırlarda eve girdik gene salaniuoruz Yorumla KaanArducc +1 yıl Umarım atalarız ve bu yıkılan evlere izin verenlerin cezasını verirler Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Sanmam eve gelip bakmadılar bile çocuklar hasta oldu mecbur eve girdik Yorumla KaanArducc +1 yıl Çok zor hocam Allah kolaylık versin , canın sıkılırsa gel yaz sabaha kadar burdayım shsksjjs Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Sıkılıyor evet ya Yorumla KaanArducc +1 yıl Anlat hocam meslek falan ne ile uğraşıyosun Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl 😂ev hanimiym Yorumla KaanArducc +1 yıl Peki sana soru sorayım sjjssjs o zaman en çok gezmek ostedigin ülke hangisi ve neden Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Mısır merak ediyorum. piramitleri falan Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Bide Endonezya da Toraja kabilesi gidip görmek isterdim şaka gibiler 😂😂 Yorumla KaanArducc +1 yıl Aaa geçen ordaydımm , çok sıcak hocamm dayanıklıysan gitt 😂😂 Yorumla KaanArducc +1 yıl AA gelişmemiş uygarlıklar seni canlı canlı yemesinler Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl İşte merak korkarım gitmeye evet 😂Ölüyle yasamak çok ucuk Yorumla KaanArducc +1 yıl Oluyle mi yasiyorlar len jsjsjsjs , hocam bu arada mısra gitmek zorlaşti Türkleri kolay kolay almıyorlar sjmssks haberin olsun Yorumla KaanArducc +1 yıl Ben Brezilya ya da Tayland herhalde Yorumla eniştegtnteşte +1 yıl Evet ölulerini gommuyor onlarla yaşıyorlar Bu kabile boyle. Nasipse giderim belli olmaz Yorumla KaanArducc +1 yıl İyi bakalım hayırlısı Yorumla
İlkan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 78% +1 yıl Sabah 1 2 saat yetiyor uyku 0 1 Yorumla KaanArducc +1 yıl Oha sjjssjjs nasıl yetiyor knk Yorumla
BoğαzKöprüsünde Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl uyumak istemedim 0 1 Yorumla KaanArducc +1 yıl Niyee sjsjsj akşam daha mı iyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye sabahliycen len 0 14 Yorumla KaanArducc +1 yıl Uyku düzenimi yerime koymaya çalışıyorum bide sabah işlerim var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne işin var bakim Yorumla KaanArducc +1 yıl Doktora gitcemm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niyeeee len Yorumla KaanArducc +1 yıl Dirseklerim ağrıyorr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beddua var üzerinde birinin günahını almışsın 🤔 Yorumla KaanArducc +1 yıl Öyle mi oluyor muşş Yorumla KaanArducc +1 yıl spor yapiyorum ağır çalıştigim için olabilir mii sjskdjdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle mi oluyor Muş değil bitlis Yorumla KaanArducc +1 yıl Öyle galiba sjsjsjsj doktor krem yazdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beddua var beddua Yorumla KaanArducc +1 yıl Bı oku üfle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimin günahını aldiysan o okusun Yorumla KaanArducc +1 yıl Hhdhdgfdh peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Uykum gelmiyor knk
Senin hiç uykun gelmiyor knk
Knk ben değişik bir canlıyım
Belli oluyor 😂😂
Nöbetteyim deprem nobeti
Ağa bee : ( kolay gelsinn
Sağol dun her şey bitti düzeldi dedik. Gece gene depremle dışarı fırladık. Uykuya hasretiz 😢
: ( valla çok üzülüyorum ya bugün bı tane kedi getirdiler bize deprem bölgesinden 4 saat falan masanın altından çıkamadı Cok korkmuş
Yazık evet hepimiz rezil olduk sokaklarda çadırlarda eve girdik gene salaniuoruz
Umarım atalarız ve bu yıkılan evlere izin verenlerin cezasını verirler
Sanmam eve gelip bakmadılar bile çocuklar hasta oldu mecbur eve girdik
Çok zor hocam Allah kolaylık versin , canın sıkılırsa gel yaz sabaha kadar burdayım shsksjjs
Sıkılıyor evet ya
Anlat hocam meslek falan ne ile uğraşıyosun
😂ev hanimiym
Peki sana soru sorayım sjjssjs o zaman en çok gezmek ostedigin ülke hangisi ve neden
Mısır merak ediyorum. piramitleri falan
Bide Endonezya da Toraja kabilesi gidip görmek isterdim şaka gibiler 😂😂
Aaa geçen ordaydımm , çok sıcak hocamm dayanıklıysan gitt 😂😂
AA gelişmemiş uygarlıklar seni canlı canlı yemesinler
İşte merak korkarım gitmeye evet 😂Ölüyle yasamak çok ucuk
Oluyle mi yasiyorlar len jsjsjsjs , hocam bu arada mısra gitmek zorlaşti Türkleri kolay kolay almıyorlar sjmssks haberin olsun
Ben Brezilya ya da Tayland herhalde
Evet ölulerini gommuyor onlarla yaşıyorlar Bu kabile boyle. Nasipse giderim belli olmaz
İyi bakalım hayırlısı
Sabah 1 2 saat yetiyor uyku
Oha sjjssjjs nasıl yetiyor knk
uyumak istemedim
Niyee sjsjsj akşam daha mı iyi
Ben gece kuşuyım
Niye sabahliycen len
Uyku düzenimi yerime koymaya çalışıyorum bide sabah işlerim var
Ne işin var bakim
Doktora gitcemm
Niyeeee len
Dirseklerim ağrıyorr