Güncellemeler
+1 yıl
Ben şunu anladım demek ki kızı tanımıyor tanısa takipten çıkmazdı kız değişik beğeni sayısı 800,900 civarı bu adam yani capkin kıza açık kapı bıraktı bence sonra eşi kızdı ondan çıktı arkadaşıma sabır diliyorum evlenmeyin
Kıza önce gt yaptı bir gün sonra takipten çıktı kızda bugün takipten çıkmış amaç ne? Çok yakın tanıdık ondan merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Boş olduğunun farkına varmıştır.
Kızın boş olduğunun mu ama kızın hesap açıktı ona rağmen GT yaptı o zaman kızın boş olduğunu anlamadı mi
Ne yapmasını bekliyordun. Belki karısı görüp kiskanmistir
Belki ne ya karısı dağ ayısı mi onun da Instagram i var illa ki görür onun göreceğini bilerek takip etti başta
Tamam da sen ne istiyordun
Takipten çıkan karısıdır dkgjfkg
Haha olabilir
Korkutmuşundur 😄
Gözüne bir şey batmıştır
Ona sormayı denesen
Ona sorabilsem burada sormam herhalde bu sitenin amacı soramiycagimiz soruları sormak
Sitenin amacı bu muymus Allah Allah..😂 burada buna ne gibi bir cevap bulabilirsin acaba..
Asfasfs bilmem ben siteye ilk girdiğim zaman kimseye soramiycaginiz soruları sorun diyordu! Arada mantıklı yazanlar oluyor umut
Yani buna bir cevap arama demek istediğim evliymis dedin konu kapanmali. orada.. sana bir çok şey yazabilirler ve çoğu da mantıksız olur
Haklısın ama olayı kendim çözdüm şu an
Sonuç nedir söyler misin?
Herif çapkın, kız güzel diye döndü eşi kızdı çıkarttı bide efendi duruyordu görsen erkekelere güven yok evlenmeyin
Haklısın
Karısı görmüştür
Karısı dağ ayısı değil onun da Instagram hesabı var tabii görür hep görür karısının görücegini bilerek takip etti Zaten
Aklıma gelen bu oldu
Kız ile tanıdık mi çıktılar