☕☕☕☕☕...
Evet.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
☕☕☕☕☕...
Günaydın abla afiyet olsun :) ben genel olarak kahve içerken ya da sevdiğim bir şeyi yaparken aklıma kötü bir şey gelse de o an aldığım keyife bakıyorum yani kahve yudumlayıp pozitif düşünüyorum sadece
Günümüzün içine etmek isteyenlere rağmen pozitif kalabilmek gerçekten çok zor olsada deniyorum en azından güzel kardeşim. Gerçekten sinir olmamak mümkün değil. Sonrada insanlar şaşırıyorlar "niye sinir oluyorum acaba"? neyse sakinim. iyi ki senin gibi halden anlayan insanlar var o nedenle yerin ayrı❤
Haklısın abla bu tarz insanlar o kadar şey yapar sonra da üzerine sorarlar neden sinir oluyorsun diye. aman boş ver abla takma hiç birini önemli olan bizim iyi olmamız bırak onlar düşünsün dimi sen iyi ol her zaman <3
Bana morel verdiğin için çok teşekkür ederim canım benim... her şey o güzel kalbin kadar iyi olsun, seviliyorsun❤
6 şubattan beri keyif alamıyorum hayattan bir kişiyle konuşmak dışında o da yok artık konuşmak istemiyor herkese teşekkür ederim rabbim herkese herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah amin
Selam gadası 🙃
O an gözüm bir şey görmez ki. O an sadece kahvemin tadıyla bana verdiği keyifle meşgul olurum.
teşekkür ederim emin ol ki zamanla sende o an sadece keyfine bakacaksın
❤️
Kısa bir an oluyor, sonra eeh yeto artık diyip içmeye devam ediyorum
Cevap
12Cevap
Keyif için daha çok çikolara tercihim hanımefendi. Kahveyi zorunlu hallerde içerim ama yaşantım arasında canım kahve çekmez.. Tabi ki şu zorlu süreçte insanın hiç bişey yapası gelmiyor
Kesinlikle doğru; insanın hiçbir şey yapası gelmiyor. Ama HAYAT bizler için devam ediyor; ölenlerle ölünmüyor... bizler hayattayken ailemize morel vermek adına ayakta durmalıyız, destek olmalıyız, gönül almalıyız ki etraf aydınlansın. Duâ etmeliyiz...
her şey göründüğü gibi değildir beyefendi. Her canlının kalbi değerlidir... her insan farklıdır önemli olan zor zamanlarda yaptığımız kalpten gelen davranışlardır...
Ne güzel yazdınız. Harikasınız, aynı düşüncedeyim bende 😊
Anının tadını çıkartırım.
Özellikle hele birde pazar günü Türk kahvesini yapıp denizi izliyorsam hayat bana duruyor.
Kesinlikle.
Aklımda çözülemeyecek sorunlar varsa. Kahve işe yaramaz
Sevdiğim insan yanımda ol🙈
Ben kendime bir uğraş bulur farklı şeylerle uğraşırım.
Keyif kahvesi&çayı, zaten aklımdakilerden sıyrılınca içerim.. Bazı değersiz şeyleri her yerden atmak gerek.. Parazit niteliğindeler çünkü..
Keyif kahvesi mi kaldı mq
Evimiz depremde yıkıkdu sevdiklerimiz öldü oraya buraya sığınarak yaşıyoruz
Kafa dağıtmak için giriyorum ne yapayım
Soğukta değiliz ama açız
Problem var
Gel göstereyim sana
Bekle yemekleri atacağım
Ama umarım bu duruma düşersin anlarsın ne dediğimi
@sinirrr , Seni aklıma getiriyorum ve her şey muhteşem olmaya başlıyor bir anda :)
Ne dert ne sıkıntı ne de 3 kuruşluk beyni olmayan insanlar! İnsanın içine kelebeklerle dolduran o aşk varsa, hepsini unutuyor & umursamıyorsun sebepsiz bir gülüş yüzünde sabit kalıyor ;)
Rahatlamak, sadece iğrenç gördüğün insanlara söverek olmaz, Onu arzuladıgın birisi varsa, hayali bile mutlu eder insanı ve herşeyi unutuverirsin'' diyorum bebiş ;)
Kadınlarda sürekli çiçek dağıtıyor sitede ama tek bir özelim dediği insana sahip gerek sitede gerekse reelde... Şimdi bunu bi erkek yapınca mı kardeşim oluyor abaza oluyor; düşündürücü bir yargılama bu bence... Erkekte aynı özgüvenle görüşünü savunup, özeline sadece layık olanı seçiyor olamaz mı yani Miss Sinirr ;)
İnce düşünüpte yorum yazdığın için teşekkür ederim
Hayir keyfime devam ederim :)
Su olaylar yuzunden degil normal
Hayattan bahsediyorum
Ben gaddar biri gibimi duruyorum acaba efendim 😂
Keyfime bakarım 😂
Umursamadan içmeye devam ederim
Kahve sevmem
Hayir
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?