Şiddetle dayakla itilip kakilarak büyüdüm. Onun bunun eskileriyle eğitim hakkım elimden alınarak büyüdüm. Evlendim kocamdan ihanet gördüm ailesinden dolayı çekmediğim kalmadı çocuklarımı yalnız büyüttüm 4 duvarda ağlarken yine Aldatıldım. Sonra gönlüm başkasına kaydı ve bende aldattm. Hayatta yapmam dediğim başıma gelmez dediğim tek şey buydu sanırım. Boşanmayi istedim arkamda duran Bi ailem yoktu babam alkolik, annem bana kimse dokunmasın, kardeşim hasta. Bosanmayi istedim eşim kendini öldürmekle tehdit etti beni şimdi basimi alıp gitsem yine yalnızım çok mutsuzum çok dipteyim kinayanlar elbette olacaktır beni ama insan kınadığını yaşamadan ölmez derler nolur kınamayın yalvaririm
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer benide zorla istemediğim kişiyle evlendirip kocamda öküz olsaydı ve boşanamasaydım aldatırdım. Normalde çok karşıyım ama aldatmasam bile takmazdım yani kocayı
Kocamda zaten bana evine karşı ilgi alaka yokki sormaz sorgulamaz sadece saplantılı başka bisey diil yalnızlığımın tek sebebi bu belki bahane dersiniz ama değil yemin ederim değil
Bacım senin hakkınmış aldatmak kocan seni zaten aldatmış sen de onu aldatmışsın kısasta hayat var
Allah razı olsun kardeşim Allah razı olsun içimi dökmek istedim öyle dardayım ki
boş ver artık. Boşan bu şerefsiz adamdan bak yoluna. İyi tazminat nafaka da al. Ne çekiyorsun hayat senin gez dolaş iş bul
Çocuklarım okula gidiyor arkamda ailem yok herseyi bilip susuyorlar sorf onlara yük olmiim diye elalem ne der diye. Çocuklar 6 yaşında nasıl yaparım nerdrn başlarım bilmiyorum ki ait olmadığım Bi dünyada üzerime yakışmayan rolleri oynuyorum sadece
Biraz daha bekleyebilirsin belki çocuklar büyüsün. En azından 10 yaş 12 yaş
Maalesef işte bekliyorum ama yaptığımı da hazmedemiyorum benj elleriyle ittiler ben mi yanlış düşünüyorum ben sadece mutlu olmak istedim ya
Yok haklısın ilk o aldatmış bi kere
Sizlerinde kafanızı yordum hakkinizi helal edin
Saçmalama bizde evliyiz. Anlarız halini eşim bana böyle davransa ne üzülürüm.
Çok teşekkür ederim nolur benim için de dua edin Allah darda olan herkese Bi çıkış kapısı göstersin inşallah
Çocuklar kaç yaşında?
6 yaşında ikizler
Zor hayat cidden.. Evlilik danışmanına filan gidin boşanma durumun baya zor en azından kurtulabilir mi ona sorgularsın belki esinde istemez
İlk aldattığı zaman 2 defa gittik ama terapist iliskide ihanet varsa terapinin manası yok dedi. O zamandan beri psikiyatriye gidiyorum antidepresan kullanıyorum
Cocuklar icinse çok kötü bir durum ailenden başka birileri yok mu? Sen nasıl aldattın kısa süreli miydi
Abim ipsiz sapsiz babam alkolik annem desen hasta kardeşime adamış kendini. Aldatmak şöyle gönlüm kaydı aklım kaydı zihnim kaydı
Allah yardımcın olsun, abin ipsiz sapsixda olsa sonuçta abidir yardım 3der bence
Kendi çalışmıyor ki issiz güçsüz
Aldatan kadın gördüm ve bunu çok sırguladım
Neden çalışmıyorsun?
Çocuklarıma bakacak kimse yok yalnızım ne yapacağımı merden başlayacağımı bilmiyorum yemin ederim bilmiyorum
Aslında senin çıkışın çalışmak paran olması ama klasik türk kafası ile çocuk yapıp senin elini kolunu bağlamışlar.
Aynen öyle. Aman kızım karnın tok aman kızım boş ver takma takılma. Aman elalem ne der Aman çocukların küçük kendi Annesi insana 2 çocukla Bi yere sigamazsin der mi ya
Zaten iş kendi anne babandan kopuyor burada onlar sahip çıksa her şey daha güzel olur ama madem öyle sende imkanların dahilinde yaşa hayatını istediğini yap ayıp günah düşünme.
Sizlerinde kafasını yordum hakkınızı helal edin
Bir kere böyle konuşma dertleşmek ister misin sen?
Çok teşekkür ederim çok çok sagolun
Bunu evet kabul ediyorum? :)
Valla ben anlatmaktan yorulmam ama siz dinlemekten yorulursunuz
Kendime güveniyorum ben.
🙏🙏
Gizliden çıkıyorum takip eder misin ya da seslenirsin sana kalmış.
Hesabı sildin mi? Aktif misin hâlâ?
Ahhh yavrum vah yavrummmm üzdün gece gece
Yaptığım çok günah değil. mi yapmamaliydim ama hayatım yaşamım beni itti Allah kahretsin ki sadece sevilmek istiyorum ya karşılıksız çıkarsız çok mu şey istiyorum
Üzme. kendini prenses seviceksin tabiki
Uzulme. Bak haaa