Aile & Toplum Bazı şeyler bazı insana hep pahalı gelir. Size pahalı gelen şey nedir? bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Mesela bu benim için de şudur. Ben hiç bir zaman restoran da makarna yemem. Bazı şeyler bazı insana hep pahalı gelir. Size pahalı gelen şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Premium olan her şey. Mesela bir çikolataya premium yazısı eklemişler pahalı geldi. Ya da prime+ netflix vs gibi şeyler. Bana extra geliyor zaten benzerini bedava ya da daha uyguna alabilecekken para vermek apt*llık gibi ¿ 1 0 Yorumla
myraes Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kokoreç 👺😡😤👿 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Benim için mutluluk çok pahalı 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu ara her şey pahalı. Ama yemek konusunda sana katılıyorum ben evde makarnayı çok daha güzel yapıyorum üstelik ucuza mâl oluyor. 1 1 Yorumla bLueetimeS +1 yıl Maalesef kanayan yaramız her şeyin pahalı olması. Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl 1- Sağlık en pahalı şey bozuldumu geri zor geliyor 2-karakter bozuldumu oda yerine zor gelir Bugünümüze şükür diyelim ✅😌 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ton balığı her zaman pahalıdır 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Makarna aşırı pahalı ya 1 0 Yorumla