Arkadaşlar iyi akşamlar ben depremi yaşadım ve ben yedin ay önce de boşandım eski kocam arkadaşıma mesaj atmış sosyal medyadan beni sormuş sonra cevap alamayınca kuzenimi eklemis deprem den önce de arkadaşlarimin ki tanımadığı arkadaşımı bulup hikayelerine bakmışti falan sizce napmaya çalışıyor🙏
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
eski kocan olmasının bi sebebi var ve deprem bunu değiştirmiyo. onu unutma da
Deprem den önce de arkadaşlarimin hesabını inceliyodu hikayelerine bakmış falan anlamadım evet sebepler çok buyuktu
Deprem den sonra nasil oldugunu merak etmis insanmis adam helal olsun
Ben şunu anlamıyorum merak edecek insan bosanmaz elinden geleni yapar çünkü boşanmak bı nevi öldü saymak bidaha asla gorusmiycex ortak il de bile değiliz yaşasam ne ölsem ne
Insanoglu iste bosandi diye dedigin gibi olmuyor iste belki geri barisirsiniz sende de sevgi bitmemis oyle geldi bana
Ben severek boşanma kararı aldım çünkü artık annesinin kuklası olmaktan annesinin bı lafıyla hakaret duymaktan yedi yirmidort annesine gidip beni evde yanlız bırakmasinfan beni adam yerine koyup tek bişey anlatmamasindan hiç biseye dahil etmeyip tüm kararları kendisinin almasından yoruldum benim sevgimle yürümedi bu evlilik
Duzelir belki ama saglam pisman olmasi lazim
Yok onda o anne varken kimseyle mutlu olamaz mutlu da edemez kadın kiskaniyordu oğlumu paylasamazdi ikinci kocam derdi.. ki 7 ay geçmiş bosanmisz bidaha biraraya gelmek mümkün değil
O zaman sen yoluna o yoluna yazik olmus ama baska biri yuzunden ayrilmaniz
Yazık oldu bana ben annesine bu kadar bağlı korkan ya da evladını kocası gören hastaların evlenmesine karsiyim eğer o beni biraz Sevde annesini anne beni karısı gibi tutardı beni exdirmez ezmezdi ama o beni hep son sırada gördü üzüldüm hala kendini hatirlatoyo bana yazık değil mi
Tabiki de yazik erkek olmak gercekten kolay bisey degil guclu durman lazim her anlamda bunu basaramayan kisiler evlilik de cok zorlaniyorlar sonucta boyle oluyor
Bence evlilik sorumluluk ister güç ister aile bilinci ister çekirdek aile bilinmeli yoksa milletin kızlarını alıp adlarinj Dula çıkarmayacaksin hakkım asla helal değil ya
Keske boyle olmasaydi ama olmusla ölmuşe care yok bundan sonra daha mutlu olursun belki umutsuz olma hic bi zaman bi kapi kapanir bi kapi acilir
Hayırlısı olsun cok şükür yaşıyoruz umut var yani
Aynen oyle gizli kullanici :)
Merak ediyor sadece. O kadar zaman hayatı paylastiniz neticede
Ya sadece depremden sonra yazsa bende öyle düşünürdüm öncesinde de arkadaşlarımı falan takip ediyordu
geçmiş yaşadıklarınızın hatırına merak etmiş
Merak etmiş ne var bunda
Ben şunu anlamıyorum merak edecek insan bosanmaz elinden geleni yapar çünkü boşanmak bı nevi öldü saymak bidaha asla gorusmiycex ortak il de bile değiliz yaşasam ne ölsem ne
Olsun geçmişin bir hatrı var merak etmiş ondan
Evliyken ben ailemin yanındayken böyle bişey yine olmuştu Elazığ depremi bilirsiniz beni aramamisti bile
O zaman kızgınlık kırgınlık varmışki boşanmışsınız. Zaman ilaç gibi geçmiş aradan bazı şeylerde akıl başa gelmiş pişmanlık insanlık vs
Arkadaşıma ayrıldık ama kötü ayrılmadık iyi mi falan diye yazmış pişman mı sadece insanlık mi yapıyor baya bı yazmış bu sekilde
Aranızda ne geçti bilemem o sebeple insanlıktan mı pişman mı olmuş yorum yapamam
Özlemiş seni
Sanmıyorum ozleyecsk insan bosanmaz
Neden boşandın
Ben severek boşanma kararı aldım çünkü artık annesinin kuklası olmaktan annesinin bı lafıyla hakaret duymaktan yedi yirmidort annesine gidip beni evde yanlız bırakmasinfan beni adam yerine koyup tek bişey anlatmamasindan hiç biseye dahil etmeyip tüm kararları kendisinin almasından yoruldum benim sevgimle yürümedi bu evlilik
Ben napıcam bilmiyorum yazacaktım da gizlisin
Nas sen napican
Nasil
Benim de evliliğim bitme noktasında
Çok üzüldum Allah yardımcın olsun
Ssğol
Neden peki
Takip etsene beni yazayım sana burdan zor oluyor
Merak ediyor iste
Deprem den önce arkadaşlarimdan falan bulmaya çalışıyordu deprem de sormak icin sebebi mi oldu nedir anlamadim
Her türlü merak ediyor iste adam değer veriyor hala
Evliyken hiç değer vermedi yedi ay sonra ne değişti acaba merak ediyorum
Bunuda ona sor
Yok habersiz kalsin daha iyi konuşacak bişey kalmadı onla sadece üzülüyorum ve yine hatirlatiyo kendini
bir şey diyemem.