Yardımcı olur musunuz?

Birisi canım kardeşimin kafasına top attı o an çok üzüldüm vicdan azabı çektim kardeşimi koruyamadım diye kardeşimde üzüldü sinirlendi kızdı bunun günahı nedir dini acıdın hükmü nedir bu topu atan kişi yaptığı bu zarar verici şeyin cezasını hem bu dünyada hem öbür dünyada çekermi bide canım kardeşim daha çok küçükken bitane 5-6 yaşlarında ilkokul birinci sınıfa giden biri saçma sapan hareketler yapıp kardeşimin kafasına tekme attın kardeşim yere düştü kafasını çarptı okadar çok üzüldimki ve sinirlendim kardeşimi koruyamadim diyede vicdan azabı çektim kardeşim sinirle aglayarak kalkıp o varlığı ısırdı o varlığın diyer ebeveynleri olan varlıklarda kardeşim suçluymuş gibi kardeşime kızdılar ve o kardeşime tekme atan varlık varlık diye hitab ediyorum ona o varlık hep tekme hareketi yaptı kardeşime karşı tekmeninn kötü bi şey olduğumuda 100/100 biliyo bilmese o zaman ebeveylerinede tekme atardı yanlış bişey olduğunu biliyo zarar verici bişey olduğunu biliyo yani neticede dogruyu yanlışı ayırt edebiliyo 5-6 yaşlarındaki varlık nası yemek yemeyi biliyosa tekme atmanin kötu bişey oldugunuda biliyo yani dogal olarak bu 5-6 yaşlarındaki varlığında bu yaptığı kötü eylem sonucu günaha girmesi lazım çünkü dogruyu yanlışı ayırt etmesi lazım o yaşta zaten dogruyu yanlışı ayırt edebilmesi lazım ve bunun dini hükmü nedir arakadaşlar bu 5-6 yaşlarındaki varlığın masum kardeşime yaptığı kötü eylemin günahı nedir hem bu dünyada hem öbür dünyada cezasını çekermi benim canım kardeşimde çok tatlı MAŞALLAH dünyalar tatlısı ellerinizden öper görseniz kıyamazsanız ben çok üzüldüm kardeşimi koruyamadım diye gerçekten çok üzgünüm belki kardeşimin zekası düştü bu anlattığım olaylardan dolayı belki kafasına aldığı darbeler sonucu zekası düştü İNŞALLAH düşmemiştir dua ederseniz kardeşime sevinirim bu yaptıkları kötü şeylerden dolayı bu varlıklar hem bu dünyada hem öbür dünyada bunun cezasını çekerlermi cevaplarsanız çok sevinirim hepinizden ALLAH RAZI OLSUN BİZE DUA EDİN ALLAHIMA SONSUUZ KERE SÜKÜRLER OLSUNKİ İYİKI KARDEŞİM VAR EN ÇOK DEGER VERDİGİM VARLIKLARDAN BİRİ SONSUZ KERE HAMDU SENALAR OLSUN YÜCE RABBİME CEVAPLARSANİZ SEVİNİRİM HEPILİNİZİ SEVİYORUZ BENDE KARDEŞİMDE HEPINİZİ ÖPÜYO KARDEŞİM ELLERİNİZDEN ÖPER CANĶM KARRDEŞĶME RICA EDIYORUM DUA EDIN BAHTİ GÜZEL OLSUN CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVINİRİZ SORUMU ŞIMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK SAGOLUN ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDE KESIN DOGRU BİR BILGİ OLARAK PAYLAŞİRSANİZ SEVINİRİM DİN ILE ILGULI YÜKSEK BILGİ SAHIBI OLANLAR KAYNAK GÖSTERIP İYİCE ARAŞTİRİP ARAŞTİRDİGİ KAYNAGİDA GÖSTERIRSE SEVINIRİM ÇOK SAGOLUN ÇOK TEŞEKKÜR LER ALLAH RAZI OLSUN

Yardımcı olur musunuz?