Ev hanımı olmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor?

Merhaba arkadaşlar öncelikle beni yargılamadan fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim 😊. Annem ev hanımı babam anneme bu konu hakkında hiç baskı yapmıyor bize çok guzel bakıyor babamı çok seviyorum her istediğimizi yapmaya çalışıyor çok iyi bir baba anlayacağınız Allah razı olsun babamdan. Küçüklüğümden beri annemle günlere giderdim ve ordaki kadınlara ozenirdim çok rahat yaşamları vardı okul hayatım devam ediyor ama ben ev hanimi olmak istiyorum üniversite düşünmüyorum kazanma olasılığım düşük (derslerim kötü çünkü) ayrıca bir bebegimin olmasini ve çocuğumla ilgilenmek istiyorum çocukları çok seviyorum ev yaşamını çok seviyorum elimde lezzetlidir. Ama ailem okumamı istiyor ve bu konuda baskicilar ilerde evlenip rahat bir hayat istiyorum ve ilerde bunu aileme nasıl anlaticam bilemiyorum 🤦🏻‍♀️ çoğu kişi okumazsam kötü kocaya düşeceğimi beni ezeceğini söylüyor gözümü korkutuyorlar bir yandan da erkeklere karşı bakış açım değişti ya hepsi kötüyse diye işte böyle arkadaşlar napmam gerekiyor fikir paylaşın lütfen?

Güncellemeler
+1 yıl
Allah'tan yargılamayın dedik ya