soru baslıkta tecavüze uğramıs bir kadınla evlenir misiz?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belirli şartlar altında evet.
1. Kızın bir bekar erkeğin evine evde tek başına erkekle bile bile kalacağı halde gitmesi halinde
2. Kızın erkek arkadaşım nasılda diyerek aşırı yakınlık göstermesi ve sonucunu düşünmemesi halinde.
Bu iki durum tecavüzü meşru kılmaz tabiki. Lakin buna zemin hazırlayan faktörlerdir. Suçu işleyen kadar azmettirende belirli miktarda suçludur.
Bunun dışında kendi rızası ve ya isteği dışında, erkek ile çok yakın ilişki içerisinde olmamış, belki iş ve ya arkadaşlık sebebi ile adabı ile görüşmüş, ve ya bir arkadaşına evde yalnız olmadığını düşünerek (bir topluluk içerisine özellikle yanında kadın olacağını bilerek) ve ya akrabasına güvendiği için (yakın akrabası ise amca teyze çocukları dayı v. s.) gittiği halde. Ya da yolda tanımadığı bir kişi tarafından kaçırılarak bu eyleme maruz kaldı ise evet.
Bir diğer hususta, eğer kişi evde ve ya bilerek yalnız bir erkekle bulunma vaziyetinde bulunarak, bilerek kendi ayağı ile giderek bu eylemin sonucunda kötü bir olayla karşılaşmış. Lakin olay sonrasında gerekli edebi kazandı ise. Yani imanına sahip çıkıyor ise. Evet.
Kişi daha önce yabancı uyruklu olup, ve ya İslama tabi olmayıp sonrasında islama uygun yaşıyorsa evet. (Sadece tacavüz değil daha öncesinde yaptığı zina dahil olmak üzere)
Evlilikte bir problem benim için teşgil etmez. Keza ben bayanlara da bu ölçüde olmalırını tavsiye ederim. Yalnızca erkek değil kadınlarda bu konuda seçici olmalılar.00 Yorumla
ne yazıkki namusun iki bacak arasındaki ideali 139 gr lık et parçasında oldugunu düşünen örümcek beyinlilerle kaynayan canım yurdumun insanlarından heryerde oldugumu gibi burada da var
vardır da
çok şahit olmuşşunuzdur evli olup burada et peşine düşen erkekleri sonrada burada evlenmem diyen böcekleri
çok isim verebilirim evli olup namus müptelası burada veya dısarda üye olan sonrada pc sinde arama motorunda ucuz travesti nerde bulurum kelimeleriyle dolu olan böceklere lafım
çok hatun tanıdım kızlığı olmayan ama benim diyen delikanlı diyen erkekten daha delikanlı56 Yorumla- +1 yıl
yorumun cok ilginc gercekten. bakir olmadigin icin boyle soyleyebilirsin. eger gercekten bakir olsaydin boyle konusamazdin. haksizsiz. Sizin gibi insanlar daha uckurlarina sahip cikamayacak kadar basittirler. Uckuruna dahi sahip cikamadiklarindan hayatlarinda da basarisizlardir. Sonra da kendi dertlerini acilarini ateslerini bu sekilde konusarak dindirmeye calisirlar. Bakir olmak cok degerlidir ve degerini ancak sahip olanlar anlarlar. Ben bakir isem bakirle evlenebilirim. Bakir olmasaydim bakire ile evlenemezdim (sahip oldugum dinimde boyle diyor. Nur suresi 3. ayet). Ama sen asla bir bakirle evlenemezsin. Evlensen de sadece bakir oldugunu sanirsin, ama aslinda bakire degildir.
Bilmem anlatabildim mi? Saygilar :) - +1 yıl
Kizlara cagdas ve modern gorunme cabalari vol 1234566
- +1 yıl
@mnyk1983 aklı başında bir insanım böyle bir ayet yok nur suresini iyi okuyun bide nur suresi sadece 3 ayet değil bitene kadar okuyun derim ayet verip lütfen yanlış bilgi vermeyin bekaretini kaybetmiş olan kişi evlenemez olur mu yaptığı doğru bişey değil belki ama tövbe etmek ve birdaha yapmamak şartıyla isteğiyle evlenir... Nur suresinde zina edenlerden bahseder ve evlenebilecekleri kişiler tabir edilir... Tek tek yazmayacam bir zahmet herkes açıp okusun yanlış bilende bidaha baksın ve arkasından 5. ayet tövbe edenler müstesna denir... Çunku Allah çok bagislayandir çok merhamet edendir...
- +1 yıl
@mnyk1983 zina etmiş ve tövbe etmiş kişiyle zinaya devam kişinin hükmü aynı değildir. Allah (c. c) 5. ayette bu kişileri ayırıyor. 10. ayette Allah'ın size lütfu ve merhameti olmasaydı ve Allah tövbeleri kabul eden, hüküm ve hikmet sahibi olmasaydı haliniz nice olurdu? Bu ayettede tövbe etmenin bizler için ne büyük bir nimet ne yüce bir şey olduğundan bahsediyor. Peki soruyorum size Allah bu ayetlerinde kimlerin tövbe etmesini ve tövbe nimeti onlar için olmasaydı haliniz nice olurdu (perişan olurdu) diyor...🤔 Estağfurullah yaptıklarımız için biz hadsizlerin her türlü harama meyili olan insanlar için... (Elhamdülillah tövbe kapısı var halim halimiz nice olurdu ) kimseyi korkutmayin zorlastirmayin kolaylastirin Allah rızası için ayetleri iyi okuyun bütünüyle okuyun... Örnek ( Ben sizin...) dedim bıraktım😊 her türlü şeyle tamamlayabilirsiniz ve binlerce anlam yuklersiniz kendiniz doldurarak😊 ama ben diyorum ki ( Ben sizin kalbinizin güzel olduğunu biliyorum😊) Elhamdülillah tövbe var Elhamdülillah bizi yaratan Allah çok bagislayici çok merhametli ve rahmeti bütün kainatı kusatmistir) Zina etmiş olan birdaha asla zina etmesin Allah zinayı hususunda emrini öyle söylüyo ki yapmayin demiyor... zinadan kaçın diyor o kadar pis bişey demekki... Ama zina etmiş olmak mümin bir kadın veya erkekle evlenmeye mani değildir. Zinaya devam edenler için evet evlenmesi doğru değil tövbe edenler bundan müstesna... inşaallah anlatabilmisimdir sizde güzel niyetle paylastiniz ayeti ama yanlış bilgilendirmek te ayrı günahtır dikkat edelim Rabbim bütün mümin kardeşlerimizin günahı her ne kadarsa mağfiret eylesin inşaallah (amin..)
+1 yılbunun dışında... dışarda istediği her şeyi yapmış ama sevdiği adam ille de bakire istiyor diye diktirip rol yapada bilirler önemli olan karşındakinin sana dürüst olmasını sağlamak... herşey insanlar için kötü birşey de yaşamış olabilir bir anlık cahillik yapmış ta... sana gelip masum ayağına yatıp kandırsa daha mı iyi... veya bakire alsan ve seninle gözü açılıp başkasına gitse? önemli olan ruh bekaret dediğin beyinde biten birşey herkesin başına herşey gelebilir... birde bakire isteyen erkeklerin hangisi bir kadına dokunmadan gelmiş... yapmamışsa eyvallah ama hem yapıp hem yapmamış arıyorsa o biraz karakter sorununa kaçıyor
40 Yorumla
evlenilmeyecek ne var, tecavüze uğramış ya da birisiyle birlikte olmuş vs? kendisi yapmadıysa beyefendi bir nevi istemeyebilir, ama uçanı kaçanı götürmüş beyler istemeyiz diye tatava yapmasın. saçma ve mantıksız. kız isterse yapmaz evlenene kadar bekler ama diğerlerini de yargılamamak gerekir. anormal bir durum yok.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
161Cevap
Bazen insanlar islemedikleri gunahların altında ezilmek zorunda kalırlar ben hiç düşünmez yargılamazdım.. Herkesin bir şansa ihtiyacı vardır ve benim karşıma cıkarıldıysa bu ilahi birşeydir onu koruma sahiplenme görevi bana verilmiş demektir sorgusu suali bana değil Allaha düşer evlenirdim çunku Allah onu bana kader yazmış baş tacıdır...
231 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yıllar önce 2 ay kadar ilişki yaşadığım bir kız arkadaşım olmuştu ama bakaretinin olmadığını o 2 ay boyunca benden sakladı hep gelinliğimle baba evinden namusumla çıkacağım senin olacağım derdi ama sonradan ayrıldık bir kavga yüzünden aradan aylar geçti ve gerçeği o zaman açıkladı bana. Dediğine göre tecavüze uğramış ama ben inanmadım. İnsan hiç 4 yılık çıktığı birinin abisinin düğününde direk abisi tarafından tecavüze uğrar mı? Çok saçma. Zaten o günden itibaren ne daha önce biriyle bir ilişki yaşamış biriyle sevgili oldum ne de bir kızın namusuyla oynadım. Uzun lafın kısası evlenmem. Fabrika çıkışlı olacak (defolu hariç).
00 Yorumla
+1 yıltecavüz bu devirde çok sığınılan bir yalan olduğundan sazan da olmadığıma göre gerçekten uğradığına kanaat getirmemişsem evlenmem. bir kere karakolda ifadesi olur böyle birşeyin mahkeme sonucu olur birşeyi olur. zırlayıp korktuğum için başvurmadım falan diyorsa yalandır diye düşünürüm. tecavüze uğrayan kadın güçlü olacak gidip mahkemeye verecek ki böyle şeylere cesaret edemesinler. hoş tecavüzcülerin iyi halden indirim aldığı yasalarımız var da neyse... ama tecavüze uğrayıp susan kadınla da evlenmem kesinlikle
02 Yorumla- +1 yıl
tecavvüze uğrayanlar genelde 15 yasınının altında. onlara "güçlü kadın" demek yanlıs olur sanırım? ailesinden ve insanların bilip ona kötü gözle bakmasından korkan kücük bir kız ya da duygu sahibi olan bir bayanı anlamak çok zor değilmi
- +1 yıl
@naberpanpa zor değil anlıyorum. ama bir kız yalan mı söylüyor doğru mu az çok anlaşılır. ben anlarım en azından kişiliğinden hareketlerinden anlaşılır. gerçekten tecavüze uğramışsa terk edip gidecek değiliz ama bunu istismar edip yalan söyleyenler gerçekten tecavüzü hakedenler bana göre
+1 yılçok net evlenirim.
hemcinslerim bu konuda beyinsizdir hocam hepsi bakire hatun isterler.
işin kötüsü bakire olmayan bir kız seninle evleniyorsa kendinle gurur duyabilirsin bile bir bakıma.
daha da beter bir yorumda bulunayım hatta bakire kız evlendikten sonra kocam böyleyse başkası nasıldır düşüncesine bir kapılırsa eyvahlar olsun nerde kaldı o istediğin bakire?110 Yorumlaçok hassas konular bunlar bu konularda daha dikkatli olmak gerek büyük acı yaşar tecavüze uğramış kadınlar ve çoğu dayanamayıp intihar ederler ama onların da büyük bir sevgiye aşka ihtiyacı var ve seven kişi olursa o kişi bunun için o kızla evlenmiycekse yuh derim sevginin aşkın önünde duramayacağı engel yoktur
50 Yorumla
+1 yılGuveniyorsam gerçekten tecavüze ugradiysa ve başka ilişkisi olmamışsa benim gözümde bakiredir... Tecavüze ugramayip da bekaretini normal şekilde kaybettiyse de yattigi kişilerin sayisi benimkini gecmiyorsa yine evlenirdim.. Zina kadinda da zina erkekte de zina.. Ama günümüzde kadin yapinca o.. Pu erkek yapinca capkin oluyor.. Kültürden gelen yobaz saçma düşünceler işte..
40 Yorumla
+1 yılTabii ki asiksam sevmissem evlenirim kendi rizasiyla yapmamis sapiklik diz boyu olmus gidiyor. Hicbir kadinin sucu yok bu konuda bence, bazi insanlar soyleyebilir acmasaymis surasini burasini ozaman diye. Siz karisamazsiniz ona kadinlar nerede nasil giyiniceklerini bilirler ama maalesef bazi hemcinslerim nerede nasil davranicaklarini bilmiyorlar.
50 Yorumla
+1 yılTecavüz adı üzerinde bir mağduriyet var ancak nasıl olmuş önemserim. Tecavüze davet edercesine bir durum varsa içime sinmez. Ancak gerçekten usturubuyla giyinmiş efendi kendi halinde bir kızsa ona rağmen bir tecavüz vakası olmuşsa ve sevmişsem onunla evlenmekte sakınca görmem.
10 YorumlaOnun bir sucu günahı yoktur ve oda bir allahın masum kuludur o isteyerek yapmamıştirya adi üstünde tecavüz bugün ondaki durum allah korusun sizin ve benimde ailemin başında olur herkesin kaderi farklıdır hatasiz kul olmaz eğer sen o durumdaysan canını sıkma kaderin buymus ya da tecavüz e uğrayan kişinin
Olduğu KADAR, olmadığı KADER.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşının evine gitmiş olmuşsa evlenmem
erkeklerle içki içmiş ortamlara girmiş tecavüze uğramışsa evlenmem
Ama gerçekten masum olup namuslu bir insan ise itin biri tecavüz etmişse evlenirim gözümden bile sakınırım..110 Yorumla Evlenirdim Çünkü bunu unutturacak geçmişini düzeltmeye çalışacak erkek ben olurdum
80 Yorumla
+1 yılTecavüze uğramamış
bi' kadınla da evlenmem.
Prensip meselesi -.-84 Yorumla- +1 yıl
444 not found
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilmemesi icin sebep nee bn anlamadim kadinin namusu bacak arasinda degil beynindedir ben bunu b yil staj yaparken daha iyi ogrendim yillarca anal yasamis bakire namusluyum diyee dolasanlari cok gordum o yuzden beynine bakarim bana hissettirdiklerin bakarim
20 Yorumla Şu evlenmem diyenler ; Umarım bacınız, çocuğunuz tecavüze uğramaz.
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.asaskan.net/.../sike-karikat%C3%BCr.png
Buda farkli bir yorum..20 Yorumla
+1 yılEvlenmem diyen erkek insanlığını sorgulasın. Bunun çağdaşlıkla alakası yok, insanlıkla alakası var.
80 Yorumla
+1 yılTecavüz herkesin başına gelebilecek bir olay şu hayatta.. Sakın böyle insanlara karşı ön yargılı olmayın derim herkese.. Soruya gelecek olursam, tabi ki evlenirdim.. Tecavüze uğrayıp uğramaması değil, onu sevip sevmemem önemli.. Gerisi boş..
40 Yorumlasonuçta bu tecavüz dostum istek dışı yani :\ sevdiğim bir insansa evet ama allah korusun o şerefsizliği yapanları er yadda geç bulur çökerim tepelerine o işler öyle o kadar kolay değil artık burası türkiye...
20 Yorumlaevet evlenırım hatta daha fazla sahıp çıkarım yıpranmışlıgını nasıl tamır ederımın derdıne düşerım o bir ınsan o bir kadın
70 Yorumla
+1 yılBenim icin bekaret cok onemli fakat boyle bir konuda bunu konusmak bile ayip evet evlenirim
60 Yorumla
+1 yılRızasıya yapan yok zaten, ya zorla ya istemeyerek yapıyorlar... Yer miyiz ulan biz bu numaraları? Dilerse kayıp düşerken kaybetmiş olsun, hiç birini nikahıma almam... Dokanılmamış olacak...
82 Yorumla- +1 yıl
numara yemezmiş. eminim 12 yaısnda 24 kişi tarafından tecavvüze uğrayan kız çocukları çok numara yapıyorlar. inanma sakın. aman aman. herkes senle evlenmek için can atıyordu aman alma kimseyi.
+1 yılSonuçta zorla olmuş birşey neden böyle birşey başından geçmiş bir insanın sevmeye sevilmeye hakkı yok mu peki ya böyle bir şey bir tanıdığınızın başına gelse gönül bu sevgi bu insan severse herşeyi yapar her engeli aşar
30 YorumlaNamus iki bacak arasında değildir.
Ama nasıl olduğu bu durumun ve bana anlatılması önemli.40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılTecavuze ugramis bir kiza asik olsam psikolojisinden hareketlerinden bellidir bu.. o an bekaretten once psikolojisi icin nasil davranabilirim die dusunurum
52 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah :) @ajummaa
Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı. Evet evlenirim... İhtiyaci varsa atlatmasina yardimci da olurum.
50 Yorumla
+1 yılBu soruyu soran zihniyeti neyse. O tarz insan ile evlenip onu hayata bağladığını düşünsene maddi ve manevi vereceği huzuru.
50 Yorumla
+1 yılEvlenmem muhtemelen. Muhtemelen psikolojik problemleri olur. İyileşir belki ama hayatımı zar atarak belirleyemem :(
Sanki geçen de böyle bir soru cevapladım. Herkes soruyor herhalde.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı. Tecavüze uğradım diye gidip benden önce ki sevgilileriyle ilişkiye girmediğine emin olursam evet evlenirim.
10 Yorumlasevgilisi ile sürtünme! yolu ile sevişem derken azan sevgilisinin tecavüzüne uğramış cinsinden değilse neden olmasın?
biliyorum bu lafıma çok kişi kızacak da. eh öylesine denk gelin sonra görürüm sizi.00 Yorumlatecavuze ugradı namusuzmu oldu yoksa karaktersizmi oldu yoksa şerefsizmi oldu orspumu oldu fahsmi oldu bu şerefszligi yapan unutuldu.. ugruyan kötü oldu.. tabiki evlenirim durustse şerefliyse namusluysa neden evlenmiyim.
20 YorumlaEğer isteyerek birlikte olduysa evlenmem ama tacavüze uradıysa evlenir baş tacı yaparım gözüm gibi sakınırdım
00 YorumlaKisiden kisiye degisir. Sonucta hepsi ayni seyi yasamiyor sonucta. Ama psikolojik bir sorunu yoksa ve fiziksel olarak saglikliysa neden olmasin
00 Yorumla
+1 yılEvet evlenenirim diyen beyler adamsiniz helal size bende evlenirdim sonucta onun istegiyle gerceklesmemis bir olay ama cok seciyim o yuzden iliski isi zor benim
20 Yorumla
+1 yılNe salakça soru. Sen salaksin demiyorum, boyle bir sorunun var olması salakça.
50 Yorumla
+1 yılevlenirdim... insan olan herkes boyle bir seye takilmaz.. ama toplumumuzda hayvan cok bence bu sirri kimseyle paylasma... insanlar gercegi bilmek degil kandirilmak isterler
00 Yorumlasorun yok , onu vajinası için sevmiyorum o olduğu için seviyorsam tabi ki ^.^
50 YorumlaDüşene bir tekme atma taraftarı değil elinden tutup kaldırmaktır bizim görevimiz..
80 Yorumla
+1 yıltamamda sırf tecavüze uğradığı için evlenmiyorsa bir adam karakter sorunu vardır aq.
40 Yorumla
+1 yılInsan yazmayabgelince kendi degilde olmak iatedigi gibi bir kisilikle yaziyor dolayisiyla burada verilen cevaplara ben pek inanmiyorum kendimde cevap veremem yasamadan kimse bilemez lakin biseyden eminim sevginin gucu herseyin ustundedir
00 YorumlaErkeklerde su var kirletirler temiz isterler :) şahsen ben istemem ama
10 Yorumla
+1 yılTravmasıyla ömür boyu yaşamayı tercih etmişse hayır.
İyileşmeyi seçmişse evet.10 Yorumlaelbette evlenirdim onuda kimsenin bilmediği rahat bir yere götürürdüm. Belkide dağ hayatı yaşardık farketmez isterse uzaklarda bir şehirde olaiblir
10 YorumlaBu Soruyu Çok Sordum Kendime. Çok Zor bir Karar. Şartlara Göre Desek Daha İyi Olabilir. Piskolojisi Hiç bir Zaman Düzelmeyebilir. Eğer İslama Uygun Bir Kadın Olursa Evlenirdim.
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim diyen acik ve agir yalancidir... tabiki kimse istemez ole birini. ..
Ah su erkekler varya burada kizlara sirin gorunmek icin demedikleri yalan yok,13 Yorumla- +1 yıl
bende merak ettim şimdi neden evlenmesinler ki?
- +1 yıl
Niye evlensinki, o kadin buyuk bir travma gecirmis gecmiste tecavuz yuzunden ne kadar saglikli olabilir? Simdi tertemiz saf sevgi dolu bir kadinla evlenmek var bide bir pisligin kirlettigi kadinla evlenmek var
İnsanlar dul biriyle evleniyor. O dul isteyerek başkasıyla yatıyor da tecavüze uğrayanı neden almayayım?
40 YorumlaTecavüze uğramayıp ilişki içerisinde olup sonra temiz masum biriyle evlenen bir çok insan tanıdım günümüzde neredeyse bu normal olarak karşılanmakta.
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsam. Sevildiğimi hissediyorsam... Neden olmasın?
00 Yorumlacidden durum böyleyse sırf onu secer evlenirim çünkü böyle bir insan bildigin bebege benzer ve sevgi ister
#DiyorumBen^^20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüşene bir tekmede ben vurmam. heleki o kişiyi seviyorsamm...
30 YorumlaEvlenirim fakat psikolojisinden şüphe ederim kolay değil.
10 Yorumla
+1 yılOnmli olan tecavuz eden biriyle evlenilir mi? Kesinlikle hayr
21 Yorumla- +1 yıl
kjesinlikle evlenilmez. o insanın içinde öyle bir pislik vardır. bir daha yapar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenirdim çünki evlenmemek için bir bahane yok ortada
10 Yorumla ohaaaa soruya bak.. yani bilemedin ki ama evlenirim ya
00 YorumlaOluru var... ama çok fazla dusunce ister bu.. dusunmek gerek hayatın planını çizmek gerek uzun uzun
00 Yorumlao onun suçu değilki yapanın hayvanlıgı düzgün biri ise neden evlenmeyim evlenirim tabide tipimizi begenen yok bizide bir seven çıkar elbet
10 YorumlaEvlenilir bence tanışıp bir birini sevdikten sonra sorun yok bana gore o kişinin yaptığını sana çektirmek yanlış
00 YorumlaTecavüz kaçınılmaz olmuş ve yaşamıştır, İzlerini silebildiyse, Yatağımı ve çocuklarımı emanet edebileceğim kadar güven sağlamışsa evlenirim. Klawye adamı değilim!
20 YorumlaTecavüze uğrama şekli önemli mesela fatmagul gibi bir durum yaşanmış ise ne evlencem iyi olmuş gecenin korunde kiz basina ne isin var issiz bir yerde
00 YorumlaTecavuz etmis erkekle evlenirsen bende tecavuze ugramis kadinla evlenirim:)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılZevkine göre ilişki yasayanlarla asla ama tecavüz kötü bir şey seversem evlenirim...
10 Yorumla - Devamını Gör (118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler