• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Bebek BakımıBebek Bakımı
  • Cam CiltCam Cilt
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
  • Cam Cilt Cam Cilt
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Cinsel Yaşam

Tecavüze uğramış bir kadınla evlenir misiniz?

seksyypeyy
seksyypeyy Takip Et
Xper 5 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
soru baslıkta tecavüze uğramıs bir kadınla evlenir misiz?
Tecavüze uğramış bir kadınla evlenir misiniz?
Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• siirbass
    siirbass Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 73%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Belirli şartlar altında evet.
    1. Kızın bir bekar erkeğin evine evde tek başına erkekle bile bile kalacağı halde gitmesi halinde
    2. Kızın erkek arkadaşım nasılda diyerek aşırı yakınlık göstermesi ve sonucunu düşünmemesi halinde.
    Bu iki durum tecavüzü meşru kılmaz tabiki. Lakin buna zemin hazırlayan faktörlerdir. Suçu işleyen kadar azmettirende belirli miktarda suçludur.
    Bunun dışında kendi rızası ve ya isteği dışında, erkek ile çok yakın ilişki içerisinde olmamış, belki iş ve ya arkadaşlık sebebi ile adabı ile görüşmüş, ve ya bir arkadaşına evde yalnız olmadığını düşünerek (bir topluluk içerisine özellikle yanında kadın olacağını bilerek) ve ya akrabasına güvendiği için (yakın akrabası ise amca teyze çocukları dayı v. s.) gittiği halde. Ya da yolda tanımadığı bir kişi tarafından kaçırılarak bu eyleme maruz kaldı ise evet.

Bir diğer hususta, eğer kişi evde ve ya bilerek yalnız bir erkekle bulunma vaziyetinde bulunarak, bilerek kendi ayağı ile giderek bu eylemin sonucunda kötü bir olayla karşılaşmış. Lakin olay sonrasında gerekli edebi kazandı ise. Yani imanına sahip çıkıyor ise. Evet.

Kişi daha önce yabancı uyruklu olup, ve ya İslama tabi olmayıp sonrasında islama uygun yaşıyorsa evet. (Sadece tacavüz değil daha öncesinde yaptığı zina dahil olmak üzere)

Evlilikte bir problem benim için teşgil etmez. Keza ben bayanlara da bu ölçüde olmalırını tavsiye ederim. Yalnızca erkek değil kadınlarda bu konuda seçici olmalılar.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• alkan7
    alkan7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44
    +1 yıl

ne yazıkki namusun iki bacak arasındaki ideali 139 gr lık et parçasında oldugunu düşünen örümcek beyinlilerle kaynayan canım yurdumun insanlarından heryerde oldugumu gibi burada da var
    vardır da

çok şahit olmuşşunuzdur evli olup burada et peşine düşen erkekleri sonrada burada evlenmem diyen böcekleri

çok isim verebilirim evli olup namus müptelası burada veya dısarda üye olan sonrada pc sinde arama motorunda ucuz travesti nerde bulurum kelimeleriyle dolu olan böceklere lafım

çok hatun tanıdım kızlığı olmayan ama benim diyen delikanlı diyen erkekten daha delikanlı

5
    6 Yorumla
    • Bocugum10
      Bocugum10
      +1 yıl

Yorumunu ayakta alkışlıyorum arkadaşım

Yorumla
    • mnyk1983
      mnyk1983
      +1 yıl

yorumun cok ilginc gercekten. bakir olmadigin icin boyle soyleyebilirsin. eger gercekten bakir olsaydin boyle konusamazdin. haksizsiz. Sizin gibi insanlar daha uckurlarina sahip cikamayacak kadar basittirler. Uckuruna dahi sahip cikamadiklarindan hayatlarinda da basarisizlardir. Sonra da kendi dertlerini acilarini ateslerini bu sekilde konusarak dindirmeye calisirlar. Bakir olmak cok degerlidir ve degerini ancak sahip olanlar anlarlar. Ben bakir isem bakirle evlenebilirim. Bakir olmasaydim bakire ile evlenemezdim (sahip oldugum dinimde boyle diyor. Nur suresi 3. ayet). Ama sen asla bir bakirle evlenemezsin. Evlensen de sadece bakir oldugunu sanirsin, ama aslinda bakire degildir.

Bilmem anlatabildim mi? Saygilar :)

Yorumla
    • enginnuzun
      enginnuzun
      +1 yıl

Kizlara cagdas ve modern gorunme cabalari vol 1234566

Yorumla
    • Fakircx
      Fakircx
      +1 yıl

@mnyk1983 aklı başında bir insanım böyle bir ayet yok nur suresini iyi okuyun bide nur suresi sadece 3 ayet değil bitene kadar okuyun derim ayet verip lütfen yanlış bilgi vermeyin bekaretini kaybetmiş olan kişi evlenemez olur mu yaptığı doğru bişey değil belki ama tövbe etmek ve birdaha yapmamak şartıyla isteğiyle evlenir... Nur suresinde zina edenlerden bahseder ve evlenebilecekleri kişiler tabir edilir... Tek tek yazmayacam bir zahmet herkes açıp okusun yanlış bilende bidaha baksın ve arkasından 5. ayet tövbe edenler müstesna denir... Çunku Allah çok bagislayandir çok merhamet edendir...

Yorumla
    • Fakircx
      Fakircx
      +1 yıl

@mnyk1983 zina etmiş ve tövbe etmiş kişiyle zinaya devam kişinin hükmü aynı değildir. Allah (c. c) 5. ayette bu kişileri ayırıyor. 10. ayette Allah'ın size lütfu ve merhameti olmasaydı ve Allah tövbeleri kabul eden, hüküm ve hikmet sahibi olmasaydı haliniz nice olurdu? Bu ayettede tövbe etmenin bizler için ne büyük bir nimet ne yüce bir şey olduğundan bahsediyor. Peki soruyorum size Allah bu ayetlerinde kimlerin tövbe etmesini ve tövbe nimeti onlar için olmasaydı haliniz nice olurdu (perişan olurdu) diyor...🤔 Estağfurullah yaptıklarımız için biz hadsizlerin her türlü harama meyili olan insanlar için... (Elhamdülillah tövbe kapısı var halim halimiz nice olurdu ) kimseyi korkutmayin zorlastirmayin kolaylastirin Allah rızası için ayetleri iyi okuyun bütünüyle okuyun... Örnek ( Ben sizin...) dedim bıraktım😊 her türlü şeyle tamamlayabilirsiniz ve binlerce anlam yuklersiniz kendiniz doldurarak😊 ama ben diyorum ki ( Ben sizin kalbinizin güzel olduğunu biliyorum😊) Elhamdülillah tövbe var Elhamdülillah bizi yaratan Allah çok bagislayici çok merhametli ve rahmeti bütün kainatı kusatmistir) Zina etmiş olan birdaha asla zina etmesin Allah zinayı hususunda emrini öyle söylüyo ki yapmayin demiyor... zinadan kaçın diyor o kadar pis bişey demekki... Ama zina etmiş olmak mümin bir kadın veya erkekle evlenmeye mani değildir. Zinaya devam edenler için evet evlenmesi doğru değil tövbe edenler bundan müstesna... inşaallah anlatabilmisimdir sizde güzel niyetle paylastiniz ayeti ama yanlış bilgilendirmek te ayrı günahtır dikkat edelim Rabbim bütün mümin kardeşlerimizin günahı her ne kadarsa mağfiret eylesin inşaallah (amin..)

Yorumla
    • RZALI
      RZALI
      1 yıl

Sen bakiretini yetiren kadınla evlenirmiydin?

Yorumla
  • lolabunny0
    lolabunny0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

bunun dışında... dışarda istediği her şeyi yapmış ama sevdiği adam ille de bakire istiyor diye diktirip rol yapada bilirler önemli olan karşındakinin sana dürüst olmasını sağlamak... herşey insanlar için kötü birşey de yaşamış olabilir bir anlık cahillik yapmış ta... sana gelip masum ayağına yatıp kandırsa daha mı iyi... veya bakire alsan ve seninle gözü açılıp başkasına gitse? önemli olan ruh bekaret dediğin beyinde biten birşey herkesin başına herşey gelebilir... birde bakire isteyen erkeklerin hangisi bir kadına dokunmadan gelmiş... yapmamışsa eyvallah ama hem yapıp hem yapmamış arıyorsa o biraz karakter sorununa kaçıyor

4
    0 Yorumla
  • pirinsis
    pirinsis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

evlenilmeyecek ne var, tecavüze uğramış ya da birisiyle birlikte olmuş vs? kendisi yapmadıysa beyefendi bir nevi istemeyebilir, ama uçanı kaçanı götürmüş beyler istemeyiz diye tatava yapmasın. saçma ve mantıksız. kız isterse yapmaz evlenene kadar bekler ama diğerlerini de yargılamamak gerekir. anormal bir durum yok.

0
    1 Yorumla
    • _Sahraaa
      _Sahraaa
      +1 yıl

PKI biri sana baygın halde tecavüz etse sen o kişiyle evlenir misin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

161

Cevap

• orcoo2121
    orcoo2121 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 31%
    +1 yıl

Bazen insanlar islemedikleri gunahların altında ezilmek zorunda kalırlar ben hiç düşünmez yargılamazdım.. Herkesin bir şansa ihtiyacı vardır ve benim karşıma cıkarıldıysa bu ilahi birşeydir onu koruma sahiplenme görevi bana verilmiş demektir sorgusu suali bana değil Allaha düşer evlenirdim çunku Allah onu bana kader yazmış baş tacıdır...

23
    1 Yorumla
    • gulcan06
      gulcan06
      +1 yıl

Helal.

Yorumla
  • JemBey
    JemBey Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yıllar önce 2 ay kadar ilişki yaşadığım bir kız arkadaşım olmuştu ama bakaretinin olmadığını o 2 ay boyunca benden sakladı hep gelinliğimle baba evinden namusumla çıkacağım senin olacağım derdi ama sonradan ayrıldık bir kavga yüzünden aradan aylar geçti ve gerçeği o zaman açıkladı bana. Dediğine göre tecavüze uğramış ama ben inanmadım. İnsan hiç 4 yılık çıktığı birinin abisinin düğününde direk abisi tarafından tecavüze uğrar mı? Çok saçma. Zaten o günden itibaren ne daha önce biriyle bir ilişki yaşamış biriyle sevgili oldum ne de bir kızın namusuyla oynadım. Uzun lafın kısası evlenmem. Fabrika çıkışlı olacak (defolu hariç).

0
    0 Yorumla
  • Revolutionary
    Revolutionary Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

tecavüz bu devirde çok sığınılan bir yalan olduğundan sazan da olmadığıma göre gerçekten uğradığına kanaat getirmemişsem evlenmem. bir kere karakolda ifadesi olur böyle birşeyin mahkeme sonucu olur birşeyi olur. zırlayıp korktuğum için başvurmadım falan diyorsa yalandır diye düşünürüm. tecavüze uğrayan kadın güçlü olacak gidip mahkemeye verecek ki böyle şeylere cesaret edemesinler. hoş tecavüzcülerin iyi halden indirim aldığı yasalarımız var da neyse... ama tecavüze uğrayıp susan kadınla da evlenmem kesinlikle

0
    2 Yorumla
    • naperpampa
      naperpampa
      +1 yıl

tecavvüze uğrayanlar genelde 15 yasınının altında. onlara "güçlü kadın" demek yanlıs olur sanırım? ailesinden ve insanların bilip ona kötü gözle bakmasından korkan kücük bir kız ya da duygu sahibi olan bir bayanı anlamak çok zor değilmi

Yorumla
    • Revolutionary
      Revolutionary
      +1 yıl

@naberpanpa zor değil anlıyorum. ama bir kız yalan mı söylüyor doğru mu az çok anlaşılır. ben anlarım en azından kişiliğinden hareketlerinden anlaşılır. gerçekten tecavüze uğramışsa terk edip gidecek değiliz ama bunu istismar edip yalan söyleyenler gerçekten tecavüzü hakedenler bana göre

Yorumla
  • kullanıcıadımm
    kullanıcıadımm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

çok net evlenirim.
    hemcinslerim bu konuda beyinsizdir hocam hepsi bakire hatun isterler.
    işin kötüsü bakire olmayan bir kız seninle evleniyorsa kendinle gurur duyabilirsin bile bir bakıma.
    daha da beter bir yorumda bulunayım hatta bakire kız evlendikten sonra kocam böyleyse başkası nasıldır düşüncesine bir kapılırsa eyvahlar olsun nerde kaldı o istediğin bakire?

11
    0 Yorumla
  • perikızı1
    perikızı1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 46%
    +1 yıl

çok hassas konular bunlar bu konularda daha dikkatli olmak gerek büyük acı yaşar tecavüze uğramış kadınlar ve çoğu dayanamayıp intihar ederler ama onların da büyük bir sevgiye aşka ihtiyacı var ve seven kişi olursa o kişi bunun için o kızla evlenmiycekse yuh derim sevginin aşkın önünde duramayacağı engel yoktur

5
    0 Yorumla
  • 194boyuturluhuyuvar
    194boyuturluhuyuvar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Guveniyorsam gerçekten tecavüze ugradiysa ve başka ilişkisi olmamışsa benim gözümde bakiredir... Tecavüze ugramayip da bekaretini normal şekilde kaybettiyse de yattigi kişilerin sayisi benimkini gecmiyorsa yine evlenirdim.. Zina kadinda da zina erkekte de zina.. Ama günümüzde kadin yapinca o.. Pu erkek yapinca capkin oluyor.. Kültürden gelen yobaz saçma düşünceler işte..

4
    0 Yorumla
  • RedRedemption
    RedRedemption Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Tabii ki asiksam sevmissem evlenirim kendi rizasiyla yapmamis sapiklik diz boyu olmus gidiyor. Hicbir kadinin sucu yok bu konuda bence, bazi insanlar soyleyebilir acmasaymis surasini burasini ozaman diye. Siz karisamazsiniz ona kadinlar nerede nasil giyiniceklerini bilirler ama maalesef bazi hemcinslerim nerede nasil davranicaklarini bilmiyorlar.

5
    0 Yorumla
  • OnlinePsikolog
    OnlinePsikolog Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 46%
    +1 yıl

Tecavüz adı üzerinde bir mağduriyet var ancak nasıl olmuş önemserim. Tecavüze davet edercesine bir durum varsa içime sinmez. Ancak gerçekten usturubuyla giyinmiş efendi kendi halinde bir kızsa ona rağmen bir tecavüz vakası olmuşsa ve sevmişsem onunla evlenmekte sakınca görmem.

1
    0 Yorumla
  • osmannn23
    osmannn23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Onun bir sucu günahı yoktur ve oda bir allahın masum kuludur o isteyerek yapmamıştirya adi üstünde tecavüz bugün ondaki durum allah korusun sizin ve benimde ailemin başında olur herkesin kaderi farklıdır hatasiz kul olmaz eğer sen o durumdaysan canını sıkma kaderin buymus ya da tecavüz e uğrayan kişinin

Olduğu KADAR, olmadığı KADER.

1
    0 Yorumla
  • UnhappyKing
    UnhappyKing Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Erkek arkadaşının evine gitmiş olmuşsa evlenmem

erkeklerle içki içmiş ortamlara girmiş tecavüze uğramışsa evlenmem

Ama gerçekten masum olup namuslu bir insan ise itin biri tecavüz etmişse evlenirim gözümden bile sakınırım..

11
    0 Yorumla
  • alidede
    alidede Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

Evlenirdim Çünkü bunu unutturacak geçmişini düzeltmeye çalışacak erkek ben olurdum

8
    0 Yorumla
  • cestlavieee
    cestlavieee Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

Tecavüze uğramamış
    bi' kadınla da evlenmem.
    Prensip meselesi -.-

8
    4 Yorumla
    • Drejevic
      Drejevic
      +1 yıl

Cevabını okurken kör oldum :)

Yorumla
    • sevecen42
      sevecen42
      +1 yıl

Hehehe :D:D

Yorumla
    • rock4everb
      rock4everb
      +1 yıl

444 not found

Yorumla
    • elfurt
      elfurt
      +1 yıl

Ha ha :)) prensipli insanin hali baska

Yorumla
  • magnumelegant
    magnumelegant Takip Et
    Master Yaş: 41
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Evlenilmemesi icin sebep nee bn anlamadim kadinin namusu bacak arasinda degil beynindedir ben bunu b yil staj yaparken daha iyi ogrendim yillarca anal yasamis bakire namusluyum diyee dolasanlari cok gordum o yuzden beynine bakarim bana hissettirdiklerin bakarim

2
    0 Yorumla
  • mistaken
    mistaken Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Şu evlenmem diyenler ; Umarım bacınız, çocuğunuz tecavüze uğramaz.

10
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

www.asaskan.net/.../sike-karikat%C3%BCr.png
    Buda farkli bir yorum..

2
    0 Yorumla
  • BahtliBedevi
    BahtliBedevi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Evlenmem diyen erkek insanlığını sorgulasın. Bunun çağdaşlıkla alakası yok, insanlıkla alakası var.

8
    0 Yorumla
  • melihsahin
    melihsahin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

Tecavüz herkesin başına gelebilecek bir olay şu hayatta.. Sakın böyle insanlara karşı ön yargılı olmayın derim herkese.. Soruya gelecek olursam, tabi ki evlenirdim.. Tecavüze uğrayıp uğramaması değil, onu sevip sevmemem önemli.. Gerisi boş..

4
    0 Yorumla
  • BAY-Z-
    BAY-Z- Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

sonuçta bu tecavüz dostum istek dışı yani :\ sevdiğim bir insansa evet ama allah korusun o şerefsizliği yapanları er yadda geç bulur çökerim tepelerine o işler öyle o kadar kolay değil artık burası türkiye...

2
    0 Yorumla
  • Abdülaziz
    Abdülaziz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

evet evlenırım hatta daha fazla sahıp çıkarım yıpranmışlıgını nasıl tamır ederımın derdıne düşerım o bir ınsan o bir kadın

7
    0 Yorumla
  • TürkBirAdam
    TürkBirAdam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Benim icin bekaret cok onemli fakat boyle bir konuda bunu konusmak bile ayip evet evlenirim

6
    0 Yorumla
  • berkaycimen
    berkaycimen Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Rızasıya yapan yok zaten, ya zorla ya istemeyerek yapıyorlar... Yer miyiz ulan biz bu numaraları? Dilerse kayıp düşerken kaybetmiş olsun, hiç birini nikahıma almam... Dokanılmamış olacak...

8
    2 Yorumla
    • AcayipKız
      AcayipKız
      +1 yıl

acaba sen ne kadar temizsin o. O

Yorumla
    • naperpampa
      naperpampa
      +1 yıl

numara yemezmiş. eminim 12 yaısnda 24 kişi tarafından tecavvüze uğrayan kız çocukları çok numara yapıyorlar. inanma sakın. aman aman. herkes senle evlenmek için can atıyordu aman alma kimseyi.

Yorumla
  • Darkageman
    Darkageman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Sonuçta zorla olmuş birşey neden böyle birşey başından geçmiş bir insanın sevmeye sevilmeye hakkı yok mu peki ya böyle bir şey bir tanıdığınızın başına gelse gönül bu sevgi bu insan severse herşeyi yapar her engeli aşar

3
    0 Yorumla
  • Observer
    Observer Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 35%
    +1 yıl

Namus iki bacak arasında değildir.
    Ama nasıl olduğu bu durumun ve bana anlatılması önemli.

4
    0 Yorumla
  • kotuuadamm
    kotuuadamm Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.

Tecavuze ugramis bir kiza asik olsam psikolojisinden hareketlerinden bellidir bu.. o an bekaretten once psikolojisi icin nasil davranabilirim die dusunurum

5
    2 Yorumla
    • ajummaa
      ajummaa
      +1 yıl

tebriklerr

Yorumla
    • kotuuadamm
      kotuuadamm
      +1 yıl

Eyvallah :) @ajummaa

Yorumla
  • ArroW216
    ArroW216 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.

Evet evlenirim... İhtiyaci varsa atlatmasina yardimci da olurum.

5
    0 Yorumla
  • kızlarozeldir
    kızlarozeldir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Bu soruyu soran zihniyeti neyse. O tarz insan ile evlenip onu hayata bağladığını düşünsene maddi ve manevi vereceği huzuru.

5
    0 Yorumla
  • İsviçreliii
    İsviçreliii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110
    +1 yıl

Evlenmem muhtemelen. Muhtemelen psikolojik problemleri olur. İyileşir belki ama hayatımı zar atarak belirleyemem :(

Sanki geçen de böyle bir soru cevapladım. Herkes soruyor herhalde.

0
    0 Yorumla
  • m1m2m3
    m1m2m3 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 55%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.

Tecavüze uğradım diye gidip benden önce ki sevgilileriyle ilişkiye girmediğine emin olursam evet evlenirim.

1
    0 Yorumla
  • yol_gezer
    yol_gezer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

sevgilisi ile sürtünme! yolu ile sevişem derken azan sevgilisinin tecavüzüne uğramış cinsinden değilse neden olmasın?
    biliyorum bu lafıma çok kişi kızacak da. eh öylesine denk gelin sonra görürüm sizi.

0
    0 Yorumla
  • Burak3435
    Burak3435 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

tecavuze ugradı namusuzmu oldu yoksa karaktersizmi oldu yoksa şerefsizmi oldu orspumu oldu fahsmi oldu bu şerefszligi yapan unutuldu.. ugruyan kötü oldu.. tabiki evlenirim durustse şerefliyse namusluysa neden evlenmiyim.

2
    0 Yorumla
  • ikarima
    ikarima Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 88%
    +1 yıl

Eğer isteyerek birlikte olduysa evlenmem ama tacavüze uradıysa evlenir baş tacı yaparım gözüm gibi sakınırdım

0
    0 Yorumla
  • csjuan
    csjuan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Kisiden kisiye degisir. Sonucta hepsi ayni seyi yasamiyor sonucta. Ama psikolojik bir sorunu yoksa ve fiziksel olarak saglikliysa neden olmasin

0
    0 Yorumla
  • sempatik62
    sempatik62 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Evet evlenenirim diyen beyler adamsiniz helal size bende evlenirdim sonucta onun istegiyle gerceklesmemis bir olay ama cok seciyim o yuzden iliski isi zor benim

2
    0 Yorumla
  • angelicmelonpink
    angelicmelonpink Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110
    +1 yıl

Ne salakça soru. Sen salaksin demiyorum, boyle bir sorunun var olması salakça.

5
    0 Yorumla
  • phantaso34
    phantaso34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50
    +1 yıl

evlenirdim... insan olan herkes boyle bir seye takilmaz.. ama toplumumuzda hayvan cok bence bu sirri kimseyle paylasma... insanlar gercegi bilmek degil kandirilmak isterler

0
    0 Yorumla
  • Druid
    Druid Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

sorun yok , onu vajinası için sevmiyorum o olduğu için seviyorsam tabi ki ^.^

5
    0 Yorumla
  • rebel14
    rebel14 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Düşene bir tekme atma taraftarı değil elinden tutup kaldırmaktır bizim görevimiz..

8
    0 Yorumla
  • 1907YnS1453
    1907YnS1453 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

tamamda sırf tecavüze uğradığı için evlenmiyorsa bir adam karakter sorunu vardır aq.

4
    0 Yorumla
  • prometheus84
    prometheus84 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

Insan yazmayabgelince kendi degilde olmak iatedigi gibi bir kisilikle yaziyor dolayisiyla burada verilen cevaplara ben pek inanmiyorum kendimde cevap veremem yasamadan kimse bilemez lakin biseyden eminim sevginin gucu herseyin ustundedir

0
    0 Yorumla
  • İsimsiz53
    İsimsiz53 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Erkeklerde su var kirletirler temiz isterler :) şahsen ben istemem ama

1
    0 Yorumla
  • redhotchilitits
    redhotchilitits Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 50%
    +1 yıl

Travmasıyla ömür boyu yaşamayı tercih etmişse hayır.
    İyileşmeyi seçmişse evet.

1
    0 Yorumla
  • melek666
    melek666 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

elbette evlenirdim onuda kimsenin bilmediği rahat bir yere götürürdüm. Belkide dağ hayatı yaşardık farketmez isterse uzaklarda bir şehirde olaiblir

1
    0 Yorumla
  • sevecen42
    sevecen42 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Bu Soruyu Çok Sordum Kendime. Çok Zor bir Karar. Şartlara Göre Desek Daha İyi Olabilir. Piskolojisi Hiç bir Zaman Düzelmeyebilir. Eğer İslama Uygun Bir Kadın Olursa Evlenirdim.

0
    0 Yorumla
  • enginnuzun
    enginnuzun Takip Et
    +1 yıl

Evlenirim diyen acik ve agir yalancidir... tabiki kimse istemez ole birini. ..
    Ah su erkekler varya burada kizlara sirin gorunmek icin demedikleri yalan yok,

1
    3 Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      +1 yıl

bende merak ettim şimdi neden evlenmesinler ki?

Yorumla
    • AdeM07
      AdeM07
      +1 yıl

Kendi adına konuş ne biliyorsun evlenip evlenmeyeceğini tecavüze uğramışsa o onun suçu mu ben şahsen evlenirim her gördüğün bakire gerçek bakire mi sence

Yorumla
    • enginnuzun
      enginnuzun
      +1 yıl

Niye evlensinki, o kadin buyuk bir travma gecirmis gecmiste tecavuz yuzunden ne kadar saglikli olabilir? Simdi tertemiz saf sevgi dolu bir kadinla evlenmek var bide bir pisligin kirlettigi kadinla evlenmek var

Yorumla
  • LynXx61
    LynXx61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

İnsanlar dul biriyle evleniyor. O dul isteyerek başkasıyla yatıyor da tecavüze uğrayanı neden almayayım?

4
    0 Yorumla
  • RionLi
    RionLi Takip Et
    +1 yıl

Tecavüze uğramayıp ilişki içerisinde olup sonra temiz masum biriyle evlenen bir çok insan tanıdım günümüzde neredeyse bu normal olarak karşılanmakta.

1
    0 Yorumla
  • UmutluEvAdami
    UmutluEvAdami Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

Seviyorsam. Sevildiğimi hissediyorsam... Neden olmasın?

0
    0 Yorumla
  • _MecnuN_
    _MecnuN_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

cidden durum böyleyse sırf onu secer evlenirim çünkü böyle bir insan bildigin bebege benzer ve sevgi ister
    #DiyorumBen^^

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

düşene bir tekmede ben vurmam. heleki o kişiyi seviyorsamm...

3
    0 Yorumla
  • AlCaponee
    AlCaponee Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Evlenirim fakat psikolojisinden şüphe ederim kolay değil.

1
    0 Yorumla
  • MarGaraKonTiN
    MarGaraKonTiN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Onmli olan tecavuz eden biriyle evlenilir mi? Kesinlikle hayr

2
    1 Yorumla
    • konyalı-42
      konyalı-42
      +1 yıl

kjesinlikle evlenilmez. o insanın içinde öyle bir pislik vardır. bir daha yapar

Yorumla
  • patentsizim
    patentsizim Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Evet evlenirdim çünki evlenmemek için bir bahane yok ortada

1
    0 Yorumla
  • kral-lear
    kral-lear Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

ohaaaa soruya bak.. yani bilemedin ki ama evlenirim ya

0
    0 Yorumla
  • Enzoox
    Enzoox Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Oluru var... ama çok fazla dusunce ister bu.. dusunmek gerek hayatın planını çizmek gerek uzun uzun

0
    0 Yorumla
  • jezey
    jezey Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

o onun suçu değilki yapanın hayvanlıgı düzgün biri ise neden evlenmeyim evlenirim tabide tipimizi begenen yok bizide bir seven çıkar elbet

1
    0 Yorumla
  • fatallll
    fatallll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Evlenilir bence tanışıp bir birini sevdikten sonra sorun yok bana gore o kişinin yaptığını sana çektirmek yanlış

0
    0 Yorumla
  • Arap_
    Arap_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

Tecavüz kaçınılmaz olmuş ve yaşamıştır, İzlerini silebildiyse, Yatağımı ve çocuklarımı emanet edebileceğim kadar güven sağlamışsa evlenirim. Klawye adamı değilim!

2
    0 Yorumla
  • pekinick
    pekinick Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Tecavüze uğrama şekli önemli mesela fatmagul gibi bir durum yaşanmış ise ne evlencem iyi olmuş gecenin korunde kiz basina ne isin var issiz bir yerde

0
    0 Yorumla
  • chelios
    chelios Takip Et
    +1 yıl

Tecavuz etmis erkekle evlenirsen bende tecavuze ugramis kadinla evlenirim:)

1
    0 Yorumla
  • bjkandahmet
    bjkandahmet Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Zevkine göre ilişki yasayanlarla asla ama tecavüz kötü bir şey seversem evlenirim...

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Tecavüze uğramış bir kadınla evlenir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ​"Seni en çok çeken sembol hangisi? Sebebiyle birlikte yazın, ruh eşinizi tahmin edelim mi?
  • Makyaj yaparken seni en çok rahatlatan şey ne?
  • Sizce böyle düşünen bir ailenin yanında kalmak ne kadar mantıklı?
  • Şu an anlık modun ne, nasıl hissediyorsun ve kafanda neler dönüyor?
  • İnsan karakteri en çok ne zaman ortaya çıkar: zor zamanlarda mı, kimse görmezken mi?
  • Susayınca parklardaki çeşmelerden su içermisiniz?
  • Etkisinden çıkamadığınız dizi/film var mı?
  • Tüm babalar aynı mı?
  • Aşık mısın, yoksa benden uzak dursun diyenlerden misin?
  • Bilişim dünyasında güvenlik için neler yapıyorsunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨