Aile & Toplum İyi geceler nasilsiniz iyi misiniz? ecemozdemir1999 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor eee bir halimiz hatrimiz sorulmadi da demezsiniz artik shsjshsjhsjsgshgsgs Güncellemeler+1 yıl hem sihirliyim hem gercek nananannananaannananana artik buradayim nana herkese yardim edeceeeeeeeeeek İyi geceler nasilsiniz iyi misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. iyi değilim iyi geceler 0 2 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl anam insanlari gorussuz birakmayan baris da gelmis hos gelmis iyi geceler u Barış_LonelyForever +1 yıl İyi geceler teşekkürler
leyla343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İyi geceler olsun sanada ben şahsen iyiyim hamdolsun sen nasılsın ☺️ 0 1 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl ben deee iyiyiim Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Allah razı olsun ahshshs Çok şükür iyiyiz sen nasılsın? 0 4 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl ben de iyiii abim olmasa cok daha iyi olcam buna sukur shwjsjsbshsgshshs Yorumla kahvelikalp +1 yıl Ben de hep bir abim olmasını istemişimdir🥲🥲 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl al senin abin olsun verdim gittiiii Yorumla kahvelikalp +1 yıl Ahahahha açaydım kollarımı "abiiğm" diyeydim 😂 Yorumla
Jiteminyoldaşı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Kılıçdaroğlu aday olmasın teşekkürler 0 2 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl shhshsjshshshshshshs Yorumla Jiteminyoldaşı +1 yıl MSMDKSKFFOOV Yorumla
sanane_kimene Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İyi geceler iyim sağol sen nasılsın 0 1 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl ben de iyiii Yorumla
LeyaLeya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı. İyiyiz siz nasılsınız? 0 1 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl iyiiii Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Sanada İyi Geceler İyiyim Sen Nasılsın Kardeşim 0 2 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl ben de iyiyim canim Yorumla RıfatŞen +1 yıl 😇😇 Yorumla
Nerdeyimlaben4 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İyiyim canım Sen nasılsın? 0 1 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl iyi ben de Yorumla
Yagmurrrr-_- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ahhaah profile bak çok şirin 0 8 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl tesekkur ederimm shajshwjgshgs Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl İyiyim ssn nasılsn Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl iyiiiii shsjhshwgs Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Allah iyi etsin😂 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl cumlemizii sjjshsjshssh Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Bence iyi degilsn😂😂 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl olmaya calisiyorum desem shwjshsjshwhsh Yorumla Yagmurrrr-_- +1 yıl Yaniiii 🙄 Yorumla
ekmcn3 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İyi değilim 0 2 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl nedeennnn Yorumla ekmcn3 +1 yıl Bilmiyorumki deliyim galiba Yorumla
CekirdekKolaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sen adamsin 0 13 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl sen de dibisin ablam sjjshshshshshh Yorumla CekirdekKolaa +1 yıl Ablan sana kurbane kurbaneee Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl shashsjvshwgshwgshhe Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl cekirdek kola gibiyiz Yorumla CekirdekKolaa +1 yıl Biz seninle biz seninleee Yorumla CekirdekKolaa +1 yıl Nie devam etmedin kustum Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl ahhhh seni mi kircaaammmmm Yorumla CekirdekKolaa +1 yıl Yine devam etmedinn ekmekle tuz gibiii dicektin gittim ben Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl ekmekle tuz gibiiiiiiiiiiii Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl ama bence daha cok yaraya buz gibiiiii Yorumla CekirdekKolaa +1 yıl Sekizleeeeeeeeee dokuz gibii ayrılamayızzzzzzzzzzzzzzz Yorumla Hasanncannn +1 yıl ... Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl @Hasanncannn hos geldiiiiiiiiinnnnn demek uykunda bile buradasiiiiiinnn biliyordum beni birakmayacagini yasasiiiiinnnnn heheeeeyyyyyyy Yorumla
eflani7878 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Kötü 0 1 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl neden Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. İyyim 0 1 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl sevindim semih Yorumla
Hasanncannn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ben geldimmm 0 53 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl hos geldiiiiiinnnnn sefalar getirdiiiinnnn Yorumla Hasanncannn +1 yıl Hoşgelmişsin ağam gibi oldu bu jskdjskksk Yorumla Hasanncannn +1 yıl Kız köpekler saldırdı yolda sen niye gelmiyon diyin. Haberin yok canimla çekişiyom burada jsjdjd Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl shwbshwhdhwhshwgsgwgg Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl hadi devam edelim sekerde kaldik Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl neeeeeee daha once desene atlar gelirdim aaaaaa Yorumla Hasanncannn +1 yıl he şey dicem sana şeker yeme derken bu arada ağzımda gofret vardı jdjjdjdjdjdk Yorumla Hasanncannn +1 yıl Kız napcan köpeklere gerçi zor kurtardim valla ısırılıyodum bu sefer bizim mahallede sıradan bı gün bu jdkjdjdkd Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl afiyet olsuuuunnn aramizda bu citirligi bilmeyen ulker cikolatali gofret sevmeyen var miiiii? Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl olsun birlikte kacariz shwjhsjwgshwgs Yorumla Hasanncannn +1 yıl Ülker gofretti bu arada jdkdjdjdjdj Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl en sevdigiiiiimmmmm shwhhshwhshwgs Yorumla Hasanncannn +1 yıl Hadi şu leveli 3 yapalim artık jsjsjsjsk Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl evet hadi bu yolda her sey mubah shajhsjshshwgshwg Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl sarki sozu yazalim rastgele Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl her yorum icin xper kqsanşriz Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl basliyorum Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl cisimiz tuvalete Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl kakamiz tuvalete Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl artik kimse yapmayacak altindaki beze Yorumla Hasanncannn +1 yıl Kız Allah cezanı böyle bı şarkımı var jdkdjdk Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl bezleri attik kilotlar giydik Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl artik hepimiz tuvaleti ogrendik Yorumla Hasanncannn +1 yıl Bişi dicem yorumdan geliyomu x per Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl bilmem geliyordur mutlaka susshjwhswgs Yorumla Hasanncannn +1 yıl Zannetmiyorum pek yorumdan geldiğini jksjsdj Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl ya da gel ikimiz de bir soru yazalim soru xper kasma sorusu olsun Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl hasancan bu arada sen kaclisin Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl soylesene Yorumla Hasanncannn +1 yıl 99 luyum bende Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl sevimli 99lu seni Yorumla Hasanncannn +1 yıl Çikilatam sen kas x per ikimizin yerinede ben yemek yiyip biraz dinleniyim çok yoruldum bugün :( Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl ah kiyamam ben sana afiyet bal seker olsun Yorumla Hasanncannn +1 yıl Teşekkür ederimm uzancam biraz bayılmazsam yazarım gene konuşuruz jsjsjjdjs Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl yaaaaa sen daha cok gencsin 1999 dedigin sene daha 1 saniye onceydi sakin olme sakin birakma beni bizi bu ulusu bu vatani shwjshhwhshshsh Yorumla Hasanncannn +1 yıl hskdjksjdjs Yorumla Hasanncannn +1 yıl kız savaşa gitmiyorum biraz kestirip gelcem jdijdjdkdjd Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl olsun shwhhshwgsgwgsgs Yorumla Hasanncannn +1 yıl Evet rüyamda bile seni görüyorum jsjdjdjdjdjd Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl cekirdek kolayi mi kiskandin sen kiyamam ben sana sen benim basimin taci gozumun nurusun bu alemde tek gectigim insansin Yorumla Hasanncannn +1 yıl Yoo ne kıskanması canım sana öyle gelmiş jsjjsjssj Yorumla Hasanncannn +1 yıl Ne memuru alkol bey jdkdjdkdk Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl shsjshjwgshsgshwgshwgs Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl sirf su gesabu vaglwmak icin facebook actim 1 saat beklemek gerekiyormus sansimi._. Yorumla Hasanncannn +1 yıl seysini yaz buraya şey ediyim hkdjjddjjdk Yorumla Hasanncannn +1 yıl Anla yazamıyorum. Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl fake hesap ismi dilara yılmaz Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl ppye buradaki ppyi koycam Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl anlarsin Yorumla Hasanncannn +1 yıl Milyon tane var bu isim soyisim den jdjdjdjd kriter şehir küçük bı şehir sec Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl Tamammmm Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl tunceli Yorumla Hasanncannn +1 yıl Buldumm Yorumla
____Yzb____ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yorgunum 0 1 Yorumla ecemozdemir1999 +1 yıl dinlen biraz yazik sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
iyi değilim iyi geceler
anam insanlari gorussuz birakmayan baris da gelmis hos gelmis iyi geceler
İyi geceler teşekkürler
İyi geceler olsun sanada ben şahsen iyiyim hamdolsun sen nasılsın ☺️
ben deee iyiyiim
Allah razı olsun ahshshs Çok şükür iyiyiz sen nasılsın?
ben de iyiii abim olmasa cok daha iyi olcam buna sukur shwjsjsbshsgshshs
Ben de hep bir abim olmasını istemişimdir🥲🥲
al senin abin olsun verdim gittiiii
Ahahahha açaydım kollarımı "abiiğm" diyeydim 😂
Kılıçdaroğlu aday olmasın teşekkürler
shhshsjshshshshshshs
MSMDKSKFFOOV
İyi geceler iyim sağol sen nasılsın
ben de iyiii
İyiyiz siz nasılsınız?
iyiiii
Sanada İyi Geceler İyiyim Sen Nasılsın Kardeşim
ben de iyiyim canim
😇😇
İyiyim canım
Sen nasılsın?
iyi ben de
Ahhaah profile bak çok şirin
tesekkur ederimm shajshwjgshgs
İyiyim ssn nasılsn
iyiiiii shsjhshwgs
Allah iyi etsin😂
cumlemizii sjjshsjshssh
Bence iyi degilsn😂😂
olmaya calisiyorum desem shwjshsjshwhsh
Yaniiii 🙄
İyi değilim
nedeennnn
Bilmiyorumki deliyim galiba
Sen adamsin
sen de dibisin ablam sjjshshshshshh
Ablan sana kurbane kurbaneee
shashsjvshwgshwgshhe
cekirdek kola gibiyiz
Biz seninle biz seninleee
Nie devam etmedin kustum
ahhhh seni mi kircaaammmmm
Yine devam etmedinn ekmekle tuz gibiii dicektin gittim ben
ekmekle tuz gibiiiiiiiiiiii
ama bence daha cok yaraya buz gibiiiii
Sekizleeeeeeeeee dokuz gibii ayrılamayızzzzzzzzzzzzzzz
...
@Hasanncannn hos geldiiiiiiiiinnnnn demek uykunda bile buradasiiiiiinnn biliyordum beni birakmayacagini yasasiiiiinnnnn heheeeeyyyyyyy
Kötü
neden
İyyim
sevindim semih
Ben geldimmm
hos geldiiiiiinnnnn sefalar getirdiiiinnnn
Hoşgelmişsin ağam gibi oldu bu jskdjskksk
Kız köpekler saldırdı yolda sen niye gelmiyon diyin. Haberin yok canimla çekişiyom burada jsjdjd
shwbshwhdhwhshwgsgwgg
hadi devam edelim sekerde kaldik
neeeeeee daha once desene atlar gelirdim aaaaaa
he şey dicem sana şeker yeme derken bu arada ağzımda gofret vardı jdjjdjdjdjdk
Kız napcan köpeklere gerçi zor kurtardim valla ısırılıyodum bu sefer bizim mahallede sıradan bı gün bu jdkjdjdkd
afiyet olsuuuunnn aramizda bu citirligi bilmeyen ulker cikolatali gofret sevmeyen var miiiii?
olsun birlikte kacariz shwjhsjwgshwgs
Ülker gofretti bu arada jdkdjdjdjdj
en sevdigiiiiimmmmm shwhhshwhshwgs
Hadi şu leveli 3 yapalim artık jsjsjsjsk
evet hadi bu yolda her sey mubah shajhsjshshwgshwg
sarki sozu yazalim rastgele
her yorum icin xper kqsanşriz
basliyorum
cisimiz tuvalete
kakamiz tuvalete
artik kimse yapmayacak altindaki beze
Kız Allah cezanı böyle bı şarkımı var jdkdjdk
bezleri attik kilotlar giydik
artik hepimiz tuvaleti ogrendik
Bişi dicem yorumdan geliyomu x per
bilmem geliyordur mutlaka susshjwhswgs
Zannetmiyorum pek yorumdan geldiğini jksjsdj
ya da gel ikimiz de bir soru yazalim soru xper kasma sorusu olsun
hasancan bu arada sen kaclisin
soylesene
99 luyum bende
sevimli 99lu seni
Çikilatam sen kas x per ikimizin yerinede ben yemek yiyip biraz dinleniyim çok yoruldum bugün :(
ah kiyamam ben sana afiyet bal seker olsun
Teşekkür ederimm uzancam biraz bayılmazsam yazarım gene konuşuruz jsjsjjdjs
yaaaaa sen daha cok gencsin 1999 dedigin sene daha 1 saniye onceydi sakin olme sakin birakma beni bizi bu ulusu bu vatani shwjshhwhshshsh
hskdjksjdjs
kız savaşa gitmiyorum biraz kestirip gelcem jdijdjdkdjd
olsun shwhhshwgsgwgsgs
Evet rüyamda bile seni görüyorum jsjdjdjdjdjd
cekirdek kolayi mi kiskandin sen kiyamam ben sana sen benim basimin taci gozumun nurusun bu alemde tek gectigim insansin
Yoo ne kıskanması canım sana öyle gelmiş jsjjsjssj
Ne memuru alkol bey jdkdjdkdk
shsjshjwgshsgshwgshwgs
sirf su gesabu vaglwmak icin facebook actim 1 saat beklemek gerekiyormus sansimi._.
seysini yaz buraya şey ediyim hkdjjddjjdk
Anla yazamıyorum.
fake hesap ismi dilara yılmaz
ppye buradaki ppyi koycam
anlarsin
Milyon tane var bu isim soyisim den jdjdjdjd kriter şehir küçük bı şehir sec
Tamammmm
tunceli
Buldumm
Yorgunum
dinlen biraz yazik sana