Asıl sana yazık herkese üzülüyoruz biz ama taha duymaz tanınan biri mantıken merak etmemiz çok normal tanıdığımız birisi çünkü diğerlerini tanıyor muyuz tanısak ayrı ayrı onları da paylasiriz bi bitmediniz yazık sana
@visnelikek1 ben tanımıyorum kardeşim, insanların onca acısı varken sizler gidip sürekli vır vır vır taha duymaz derseniz ben de istediğim tepkiyi veririm.
Sen tanimiyorsan senin sorunun biz tanıyoruz istediğimiz tepkiyi de biz veririz burada depreme üzüleceğinize hala art niyet arıyorsunuz her şeyde yazık..
Sende her şeyde art niyet arayan birisin belli ki. Bunun ünlü sevicilikle alakası yok dediğin aşırı saçma. Taha duymaz vefat etti denilince niye bu kadar geriyor seni anlamadım ünlü biriyse tabi söylenecek bu diğerlerine üzülmemek anlamına mı gelir çok tuhaf bi insansın gerçekten
Biz herkese üzülüyoruz ama sende ünlülere karşı bi hazımsızlık var içinde cocugun tek sucu ünlü olması mı aramızdaki fark bu işte kalbin kötü üzülmeden böyle bi yorum yapıyorsun
Evet maalesef hayatını kaybetti kardeşleri de öyle. Zaten mantıken bir insan en kaz altında aç susuz max 2-3 dayanabilir yanında sıçu varsa o süre 1 haftaya çıkar sonrası mucize olur 11 gün olmuştu ve dayanması imkansızdı Allah rahmet eylesin
Herkese üzülüyoruz ama taha duymaz tanınan biri mantıken merak etmemiz ayrı olarak belirtip üzülmemiz çok normal tanıdığımız birisi çünkü diğerlerini tanıyor muyuz tanısak ayrı ayrı onları da söyleriz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Siz iyi degilsiniz yaa eceli vakti saati geldi vedat etti diger insanlar icin kucuk bebekler icin neden ayni tepkiyi vermiyorsun merak ettim?
Aynı tepkiyi veriyoruz ne alakaa
Neden ayni tepkiyi diger insanlar icin gostermedin o zaman bos yapiyorsunuz bence
Sen benim verdiğim tepkileri ne biliyorsun asıl boş yapan sizsiniz
Ailenden biri vefat etse Allah gecinden versin bu kadar soka girmessin emin ol yani
Soruyu soran ben değilim yalnız neyi tartisiyorsun anlamadim
Sen yazdin tartismaya girdin
Neyse hadi hoscakal hayirli kandiller dilerim
38 bin insan öldü 38 bin hala taha duymaza inanmayanlar var şaka mısınız gerçekten ölümsüz falan mıydı neden şaşırtıcı geliyor
Evet gençti, gerçekten de üzücü ama Taha kadar hatta daha genç, çocuk ve bebek ne canlar gitti maalesef.
Tanımam etmem ama rahmet etmiş mekanı cennet olsun inşallah rabbim depremde hayatını kaybetmiş herkesi mekanını cennet eylesin inşallah 😪
“Hiçbir ümmet ecelini ne öne alabilir, ne de erteleyebilir.”
(Mü'minûn Sûresi, 43.)
Ne taha duymazmış be binlerce ölü var herkesin tek derdi oymuş gibi ilk günden beri o konuşuluyor yazık size
Asıl sana yazık herkese üzülüyoruz biz ama taha duymaz tanınan biri mantıken merak etmemiz çok normal tanıdığımız birisi çünkü diğerlerini tanıyor muyuz tanısak ayrı ayrı onları da paylasiriz bi bitmediniz yazık sana
@visnelikek1 ben tanımıyorum kardeşim, insanların onca acısı varken sizler gidip sürekli vır vır vır taha duymaz derseniz ben de istediğim tepkiyi veririm.
Sen tanimiyorsan senin sorunun biz tanıyoruz istediğimiz tepkiyi de biz veririz burada depreme üzüleceğinize hala art niyet arıyorsunuz her şeyde yazık..
@visnelikek1 günde 100 tane soruda o ismi görüyorum art niyet aradığım yok
Sonuçta tanınan biri vefat etmiş bunu insanlar illa ki belirtecek niye bu kadar batıyor anlamış değilim
Yav tamam napıyosanız yapın siz ünlü sevici tayfasınız size laf anlatılmaz
Sende her şeyde art niyet arayan birisin belli ki. Bunun ünlü sevicilikle alakası yok dediğin aşırı saçma. Taha duymaz vefat etti denilince niye bu kadar geriyor seni anlamadım ünlü biriyse tabi söylenecek bu diğerlerine üzülmemek anlamına mı gelir çok tuhaf bi insansın gerçekten
@visnelikek1 tamam uzatma git 100 tane daha soru sor
Soruyu soran ben değilim ama bunun bile farkında değilsin işe
işte
@visnelikek1 umrumda değil kimin sorduğu
yorum yapma zahnetine girmezdin o zaman
@visnelikek1 istediğimi yaparım sanane kardeşim
İnsanlar da istediğini yapar istediğini sorar bundan sana ne
Biz herkese üzülüyoruz ama sende ünlülere karşı bi hazımsızlık var içinde cocugun tek sucu ünlü olması mı aramızdaki fark bu işte kalbin kötü üzülmeden böyle bi yorum yapıyorsun
Evet maalesef hayatını kaybetti kardeşleri de öyle. Zaten mantıken bir insan en kaz altında aç susuz max 2-3 dayanabilir yanında sıçu varsa o süre 1 haftaya çıkar sonrası mucize olur 11 gün olmuştu ve dayanması imkansızdı Allah rahmet eylesin
Evet dün cansız bedeni enkazdan çıkarıldı. Çok gençti daha😔
Öyle olmuş gerçekten 🥺
Her canlı ölüyor bebekler bile ölüyor:(
O kadar insan öldü. Tek o mu
Herkese üzülüyoruz ama taha duymaz tanınan biri mantıken merak etmemiz ayrı olarak belirtip üzülmemiz çok normal tanıdığımız birisi çünkü diğerlerini tanıyor muyuz tanısak ayrı ayrı onları da söyleriz
Niye 38 bin kişi yaşlı mıydı?
Ölmüş
Evet öldü