- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence unutmayı deneyin tabi ki aldatmak çok kötü bir şey tabi ki. ama sonuçta bir kez yapmışsınız yani suç sizin. yani aldattıysanız pişman olmazsınız vicdan azabı dediğiniz şey de daha çok suçluluk duygusu. bunu bence ona söyleyin sonra da hayatından çıkın çünkü doğrusu bu olur sizin için. yani sorumluluk alın yaptığınız şeyin arkasında olmalısınız bence her zaman için. yani geçmişi düşünmeyin bundan sonra yapacaklarını düşünün sadece
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatimi soyliyemem oldurur o oldurmesede babam oldurur iki cocugum kalir oyle ayrilmak icin elimden gelen herseyi ama herseyi yapiorum ayrilmio ayrilmicam senden diyip duruyo napabilirim Şu an
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılah be abla neden aldattın :( keşke bi psikolojik destek alsaydın , analar çocukları için yaşarmış derlerdi hep onları düşünseydin her şey cinsel zevk 3-5 süslü laf değil adam sizin için çalışıyor çabalıyordur aklımda başka düşünceler vardır belki bunalımdadır bi gidip konuşsaydın belki de o senden bi ilgi bekliyordur, keşke yapmasaydın iş işten geçti artık ne desek de fayda etmeyecek keşke burada ilanın’ eşimin ilgisizliğinin sebebi ne olabilir onun için ne yapmalıyım olsaydı da ordan sonra sağlıklı bi şekilde yönlendirebilseydik seni.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıldoğrusu pek gerçek gelmedi bana inanmadım açıkçası geçen gün yine aynı böyle bir soruyla karşilaştım yok ismim perizade budak Erzurum Karayazıda oturuyorum eşimi aldattım kaç erkekle bide utanmadan numarasını koymuştu bacım bilemiyorum sizin gibi insanlardan midem bulanıyor gerçekten işallah bu bahsettiğim kadın değilsin
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Bymalt üstte anlattığım olay doğru kadınla kendim konuştum şuanda Erzurum Karayazı da oturuyor cocuklari var yaşlı falan ama neyse burada anlatmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Bymalt burada anlatamam özele gelirsen merak ediyorsan eğer anlatırım bende yeni öğrendim
Cevap sahibi+1 yıl@Bymalt maalesef burdan anlatıyım bende nolcak sileriz gene
Cevap sahibi+1 yıl@Bymalt şimdi benim bahsedeceğim kadın bu değil kendisi şuanda Erzurum Karayazıda oturuyor kendisi uzaktan akrabamız oluyor kadının ismi perizade 4 tane çocuğu var 30 35 yaşlarında kocasını sevmiyor galiba sürekli evden kaçıyor kocasını aldatiyor buralarda da çok takılıyor geçen gün burada bu sitede soru sormuştu ordan denki geldim yani bu kadın nasıl anlatsam ailesi Kürt şimdi 11 kardeşler ama çok namussuzlar o kadar soylim sana benim babama bile yavsiyordu kocasının haberi var mı bilmiyorum ama çok terbiyesiz pis bir kadın artık onunla iletişimimi kestim şu an da erzurum da oturuyor diye biliyorum tabi kocası onu bosamadiysa
Cevap sahibi+1 yıl@Bymalt kocasından değil bildiğim kadarıyla bir sürü kişiyle ilişkiye girmiş evlenmeden öncede evlendikten sonrada kendisi söyledi bana
Cevap sahibi+1 yıl@Bymalt 15 sene vardır 11 kardeşler aileside Erzurum Karayazı da oturuyor kocasida orada oturuyor
Çocularını düşünen kadın böyle şeyler yapmaz. Adamın ne günahı var? Seninle yaşamak zorunda değil dürüst olmak zorundasın. Allah adamın yardımcısı olsun, gerçekleri açığa çıkartsın
09 Yorumla
Soran+1 yılMarifet degil dedim ama esim beni insan yerine koymaz eve gelmezdi cocuklarimla hep tektim arkadaslari icin hamilken dovup sokaga atti bi gun olsun saclarimi oksasini gormedim severek kacarak evlenmistik hergun yalvardim nolur deger ver bana sevmiosan ayril cocuklar icin seninleyim seni napim diyip durdu gitti bi gun 1 hafta gelmedi o bosluklz birile tansitim zina ettim buyuk gunah iledim o gunah daha fazla gunah ekleyip de bebegi aldiramadim Şu an vicdan azabi cekiorum uyuyamiorum utaniorum yuzune bakmaya bosanalim diyorum dalga alio beni kufur edio napim ben siz soyleyin
Soran+1 yıl7 aylik dogsa yasar kocaman bebek
Soran+1 yılKurtulmam béni oldurur kendimden gectim o bebege zarar verir biliorum taniyorum onu
Soran+1 yılBebegi istemio istedi diyelim alip bebegi versem esime aileme ne dicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yani sadece vicdan azabı yetersiz?
İlgisiz kaldıysanız bunu eşinize medenice anlatıp ayrilabilirdiniz. Evliyken başka adamla yatıp üstelik korunmasız cesaretinize helal olsun ki o cocuguda şu an eşinize kendi çocuğu diye kandırmak olmamalı. İnsanı ve kadınlık duygularınızla eşinize herseyi anlatıp ayrılmak en doğru karar cocugada bir zahmet o adam sahip çıksın.12 Yorumla
Soran+1 yılMarifet degil dedim ama esim beni insan yerine koymaz eve gelmezdi cocuklarimla hep tektim arkadaslari icin hamilken dovup sokaga atti bi gun olsun saclarimi oksasini gormedim severek kacarak evlenmistik hergun yalvardim nolur deger ver bana sevmiosan ayril cocuklar icin seninleyim seni napim diyip durdu gitti bi gun 1 hafta gelmedi o bosluklz birile tansitim zina ettim buyuk gunah iledim o gunah daha fazla gunah ekleyip de bebegi aldiramadim Şu an vicdan azabi cekiorum uyuyamiorum utaniorum yuzune bakmaya bosanalim diyorum dalga alio beni kufur edio napim ben siz soyleyin
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlisin anladımda ilgisizlik yüzünden neden aldatıyosun peki amacın neydi başka erkek daha çokmu ilgili oldu ve özen gösterdi sana şunuda söyleyim evlilikler aldatmayla bitiyor %85 kadınlar ilgi görmediği için mutsuz kimin eli kimin cebinde belli değil
11 Yorumla- +1 yıl
İlgi görmeyince iki tatlı söze başka birinin altına yatıp çocuk yapmak nasıl bir his vicadanın olsa böyle bişeyi yapmazsın asla bu orsplktan başka bişey değil
Yani keşke ilk başta anladığında ayrılsaymışsın bacım eşinden sende hakların ama bu durumda tavsiye veremem keşke bu hatayı yapmasaymışsın keşke eşinin ilgisini çekebilseymişsin ama neyse keşkelerle olmaz bence ayrılma çocukların büyüyene kadar büyüyünce açıklarsın
00 Yorumla
+1 yıl🤔 çok boktan bi durum olmakla beraber, sana tek tavsiyem, duygularınla değil beyninle hareket etmen.
05 Yorumla
Soran+1 yılYapamiorm kendimce sus birak Nasil Kendi cocuklarina babalik yapiosa bunuda oyle bilsin diyorum sonra vicdanim el vermio 7 ayligim esimin parasila bi corap bile almadim beebegime utaniorum o kisiye soyledim bebek senden napiyosan yap ben nisanlanirm diyip kimden yapmisan ona git diyo
- +1 yıl
bn sana şunu yap bunu yap demiyorum.. ama ben olsaydım 🤔 ekonomik boyutu, sosyal durumu vb herşeyi düşünüp öyle hareket ederdim. vicdanına kabul ettir, zor durumda olan bir bebeği evlatlık aldık.. başkaca bişey demek haddime düşmez.. canını sıkma ama çok fazla.. olmuş.. keşke olmasaymış ama olmuş.. ve doğacak bebeğin bu olanlarla ilgili gr suçu yok.. iyi düşün iyi şeyler olsun
Soran+1 yılDusunemedim icin akil istedim her gun vicdanim sizliyo canim acio cocuklarimdan utaniorum
- +1 yıl
bak yine diyorum.. olmuş.. olmasaymış iyi olurmuş.. ee olmuşş.. çocuklarına ve gelecek bebeğe fayda sağlamak adına kendine gel.. bunu da kimseyle sakın paylaşma.. kendinde unut.. oldu, bitti.. önüne bak ve yaşamına bak.. başkaca mantıklı bi çözüm yok.. kendine gel ve toparlan..
- +1 yıl
Bebeğin cinsiyeti kız ise, bende evlat edinebilirim. Sevgiyle aile ortamında buyutebilirim.
At kendini gitsin, bunun birde hesabı var gerçekler çıkacak zaten er ya da geç herkes yaşattığıni yaşar
00 Yorumla
+1 yılSiz gibi kadınların başına gelecek her kötü olay hak'dır
08 Yorumla
Soran+1 yılHayatimi bilmeden boyle yargilamasaniz keske
- +1 yıl
Aldatmak gibi iğrenç bir hatayı yapmadan önce bunu engellemek için herşeyi yaptınız mı? Eminim ki yapmadınız
Soran+1 yılHerseyi yaptim yalvardim dégis ilgisiz olma bana deger ver hediye degil sevgîi istiyorum dedim hep kocaman cockklarin var napim seninle diyip
Durdu sabah aksam calisma di zaman cocuklarimizla zaman gecirmek yerine kahveye gitti ilk cocugumda arkadasi icin yari ciplak halde beni sokaga atti biz zor durumdayiz neden arkadasina kumar icin borc veriosun dedim tartistim diye azim yuzum kan icinde 8 aylik hamileken gece sokakda yim- +1 yıl
Keşke aldatmadan önce bu tür yaşadığınız şeyleri kanitlandirip boşanma davası açsaydiniz
- +1 yıl
En azından zina yapmazdiniz
Soran+1 yılAcmaya kalktim bosanmaya kalktima dayak yedim cocukalri aldi elimden geri donmeky’a zorunda kaldim siz
- +1 yıl
Uzaklaştırma aldırtabilirdiniz, hukuki haklarınızı iyi kullanamamışsınız şimdide acısını çekiyorsunuz
Soran+1 yılmaalesef
- Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba karmakarışık bir durumun içine düşmüşsün zor süreç kendi kararını kendin vereceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılMantikli dusunemiorum bilmiorum
- +1 yıl
Nasıl istersen iki yabancı kişi olarak en azından içinde tutmamış olursun konuşmak anlatmak içini dökmek istersen iyi bir dinleyici olduğumu bilmeni isterim
7 ay geçene kadar nerdeydin sen utanmadın mi hic
02 Yorumla
Soran+1 yılGec ogrendim bebek 3 aylikdi ayrildiramadim cok utaniorum bunu yazarken bile yerin dibine giriorm
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. İleride bir gün hamile kaldığın kişi ortaya çıkarsa ne yaparsın? ya da ne yapacaksın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir süre sonra alışırsın aslında ama yani senin durumunu yaşadım senin aldattığın kişi gibi bende kocasını aldatan biriyle oldum çok iyi anlıyorum seni yani zor olur işin ama gizlisinde şimdi
00 Yorumla
+1 yılVicdan azabı bencede çek yaptığın çok iğrenç bir şey çocuklarına yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacim bu sürecte kendinden oldugunu mu düsünüyor eşiniz?
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet bebek onun sanio ve bisi diyemiorum o sahis bebegi istemio zaten 7 aylik oldu soyledm de ben evleniyorum ne halin varsa gor dedi
Cevap sahibi+1 yılKendisinin mi saniyor? Yani o zamanlar da yakindiniz...
Öteki de tam meziyetsizmis gercekten cok üzüldüm
Soran+1 yılEsim kendinden bilio o sahis soyledim umursamasi nisanlandi gitti oyle
Cevap sahibi+1 yılBisi dicem olmayacak günaha gireceksiniz vebal alacagim. Diyecegim vazgeciyorum valla cok zor durum ya
Soran+1 yıl😶😶
Cevap sahibi+1 yılyani özür dilerim. sunu yapin dicem de, sonra farkli olacak. Hicbir sey olmamis gibi devam edeceksiniz dimi?
Soran+1 yılNasil yani anliyamadim
Cevap sahibi+1 yılyani kendininmis gibi cocugu...
Soran+1 yılYani soyle esimin mis gibi ona kakalim omur boyu susim mi ortaya cikarsa napicam o cocugun kime benzicek bilmiorum y’a supehlenirse diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılValla bu düsündükleriniz de olasi gercekten üzücü ya. Esiniz de duyarsa durumlar ön görülemez olacak gibi. Neydi ki farkli olan? Neydi esinizin veremedigi? Cok hata etmissiniz.
Soran+1 yılAldatmak icin mazilet degil tabiki ama esim bi gun olsun tek bi guzel Soz soylemedi ilgisi yoktu hep cocukalrimlz tektim bu saate oldu mesela Şu an bile evde degil bi kisile tansitim dedigim gibi canım gibi iki uc guzel soze muhtac kaldim aldanndim ona Oyle bi zina yaptim
Cevap sahibi+1 yılÖyle üzücü ki kardesim anlatamam. Yani cekinerek de yaziyorum kirmamak icin seni.
Yaptiginin farkindasin bir de ben yüklenip can sikmak istemiyorum zaten.
Soran+1 yılYemin ederim cok utaniorum cocuklarimin yuzune bakamiorm esim den utaniorum eve gelzdi bu saatere kadar once aldatma dan arar hesap sorardim Simdi yuzum Yok herseyide Evet diyorum en onemli si rabbim den utaniorum zina dan yaptim cocuk o gunahi tasiyamiorm
Senin gibi yaratıklar insanın hayatını mahvediyor işte ya sizin gibileri duydukça insanın kimseye güveni kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılYaa cok seviyorum evli kadınları peki sen ne dusunuyorsun onemli olan bu
02 Yorumla
Soran+1 yılNaisl?
- +1 yıl
Yani devam edecekmisin konusmaya yani evli kadın ayrı oluyor cok ozeller anlayislilar
Abla geçmiş olsun sen duygularınla hareket edip bi yanlış yapmışsın şeyi merak ettim korunmadın mı neden oldu bu bebek
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun çok kötü ya sanırım seni şartlar bu noktaya getirmiş olmalı ama her ne olursa olsun herşeyi geç hamilelik olmamış
00 YorumlaBiz kadınlara bir günde küsmedik her gün küstük AMA BU GÜN Bİ TUR DA HAYATA KÜSTÜK ŞU OLAYDAN SONRA
04 Yorumla
Soran+1 yılOyle bisi yapicam aklimin ucunden gecmezdi ogrendimde kocaman bebek olmustu yapmadim aldirmaya gitim geri ciktim
Insallah eşin bu durumu ögrenir ve köpek gibi sokakda kalirsin
10 Yorumla7 ay ne be ablacım sen çok geç kalmışsın allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılSizin kafa Merkür olum hamile kalmak ne ulan eşine söyle ayrılsın zaman kaybetmesin
00 Yorumla
+1 yılHerkes hata yapar. Susup tövbe etmekten başka çaren yok gibi.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı. korkma yanlız değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Zor bir durum benim evliliğimde kötü gdiyor
10 Yorumla
+1 yılİşin zor Allah yardımcınız olsun
00 Yorumla
+1 yıl7 aylık hamilesin eşin görmüyor mu karnını
00 Yorumlayaslar kaç eşin neden ayrılmıyor
00 Yorumla
+1 yılBoşanmanın bir nedeni olması lazim
01 Yorumla- +1 yıl
Senin bir suçun yok aşkında butun suç kocanda
Hayirlisi ne diyim..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum ama bunda onunda suçu var
00 Yorumla
+1 yılyazıklar olsun sana pislikkk!!!
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Söylersen seni kuşbaşı doğrar.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliorum
İki ucu ,,, lu değnek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu kendini s2tirmeden önce düşünücektin
00 Yorumla
+1 yılDaha ikinciyide doğutturur sana
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 cocugum var o sahisla konusmuyorum
- +1 yıl
Aramıyor mu peki
Soran+1 yılBilmiorum oyle diyince numarami degistirdim isteseydi cocugu 7 aylik olmus ulasirdi istemedi istemezde
- +1 yıl
Yaşlar kaç
Soran+1 yıl3 le 7
- +1 yıl
O değil senin ve o adamın
Soran+1 yıl7 aylik
- +1 yıl
Neyse anlaşamayacağız
Çocuğun babasının tavrı ne halde
11 Yorumla- +1 yıl
Döllenme yaptım diyordur
+1 yılE neden korunmadınız ki?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek mi bu
00 Yorumla yardım edeblrm
02 Yorumla
Soran+1 yılNaisl?
Kapalı mısın yaş kaç
02 Yorumla
Soran+1 yılKapali diylim 23 yasindaym
Oha oho çuş
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
+1 yılEvi terk et
00 YorumlaYallan