Zor zamanlardan geçiyoruz ülkecek eminim hepimizin gönlü 10 ilimizle beraber...
Mental olarak çökmüş durumdayken kendinizi günlük yaşama nasıl motive ediyorsunuz?
Ben kendime gelemiyorum...
Zor zamanlardan geçiyoruz ülkecek eminim hepimizin gönlü 10 ilimizle beraber...
Mental olarak çökmüş durumdayken kendinizi günlük yaşama nasıl motive ediyorsunuz?
Ben kendime gelemiyorum...
Ben genel olarak dizi ve film izliyorum çünkü başka türlü olmuyor maalesef.
Bunun dışında kafa dağıtmak için genel olarak arkadaşım varsa konuşuyorum, sosyal medyada zaman geçiriyorum. ya da sevdiğim filmlere bakıyorum daha çok. çünkü bunlar dünyadan uzaklaşmak için iyi oluyor biraz.
Bunların dışında spor yapmak kitap okumak da faydalı olabiliyor. ama her ne kadar denesem de yani bana iyi gelen şeyleri yapsam da maalesef tam anlamıyla yeterli olmuyor. yine de kendimi mutsuz ve stresli hissediyorum. bu yüzden aslında anlık olarak bana iyi gelen mutlu eden şeyleri yapıyorum diyebilirim daha çok.
bu kadar yani :)
Haberlere sosyal medyaya ara verdim 2 gündür.
A2 izliyorum sadece orada haber yok, müzik dinliyorum, sitede cevabını bildiğim sorular soruyorum alakasız alakasız, bir şekilde hayata adapte olmaya çalışıyorum.
Çok zorlandım, kahroldum, üzüldüm, yediğim içtiğim uyuduğum sıcak evim haram zehir oldu resmen. Aşmamda gerek bir yerde bu psikolojiyi.
Öyle yani 🙏
Valla dagitamiyorum kendimi işe vereyim diyorun iki iş yapip yine videolara bakarken buluyorum kendimi. Her şey bir kaos sicak diye buraya gelenler ev bulamıyor bulanlar için ise fiyatlar çok yûksek 7-15 bin burada kiralar esya yok para cok cocuklar sersefil Allah hepsinin yardimcisi olsun
Cevap
6Cevap
Kolay durum değil inşirah süresi oku vefat edenler üzülme şehitlik mertebesine ulaşmış dir sevinmemiz lazım onlar adına
Netflix modu :( bi de yardım kampanyalarında aktif rol oynadım. Bu biraz kendimi toparlamama yardım etti.
Müzik, sigara ve biraz içki iyi geliyor ya da iyi geldiğini sanıyoruz. Keyifli geceler.
Dağıtmıyorum ki superReyis. Gerçi benim kafa hep dağınık 🤔
dağıtamıyorum ki puzzle gibi kafamın içi mental sağlık desen çarşambaya döndü maalesef 😔
Ne yapıyorum bilmiyorum. Düşünmek istemiyorum artık
Şu an toplanan bağışlarla dağıtıyorum ki 10 il değil 11 il..
mutlu olduğum anıları hatırlamaya çalışıyorum geçiyor
İşe güçe odaklanırken bir şekilde idare ediyorsun
Burayla dağıtıyorum kafamı
Hepimiz ayni durumdayiz , yapmam gereken isleri yapiyorum gorev olarak onun disinda icimden hicbir sey yapmak gelmiyor
Olumlama yaparak
Pek dagitamiyorum
Uyuyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?