kocam benden gizli ahbap'a 6 bin tl bağış yapmış telefonunu deşerken gördüm niye bunu yaptın bu parayı nereden buldun dedim abimden aldım yaptım sana mı sorucam dedi durumumuz pek iyi değil gitmiş para vermiş ağzıma geleni saydım konuşmuyoruz kocamla yatmıyorum haklı mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir durum olsaydı ve durumu iyi olmadığı halde bu kadar parayı başka bir şey için harcamış olsaydı sana haklısın derdim Yaşamış olduğumuz durum gerçekten herkesin seferberlik içerisinde yardımcı olması gereken bir durum Tabii ki eşinin imkanlarınız dahilinde yardım yapması seni daha çok mutlu ederdi ama gerçekten bağışlamış olduğu para birçok insanı mutlu edecek paylaştıkça için çoğalır diye bir söz var bu söze inan ve eşine kızma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılHaklı değilsiniz. Eşinizin telefonunu karıştırmak zaten baştan faul. Davranışınızda hiç iyi değil. Böyle tepki vermeyeceğinizi bilse zaten eşiniz sizden saklamazdı diye düşünüyorum. Durumunuz iyi olmayabilir ama depremzelerden çok daha iyi durumda olduğunuz kesin. Belki borç alıp sonra taksit taksit borcu ödemeyi planlayıp iyilik yapmak istemiştir bunda yanlış bi durum yok. 6 bin sizi fakirleştirmez ama bir insanın hayatına iyi yönde dokunur.
00 Yorumla
+1 yılVicdanı baskın gelmiştir elinden gelenin fazlasını yapmak istemistir. Varken herkes verir. Yokken kendinden kesip vermek bambaşka birseydir. Tabiki genede birlikte bi karar alıp yapmanız daha doğru olurdu ama adamın amacı belli kumar oynamamış karıya kıza yedirmemis. Hepimizin gözünün önünde neler neler canlandı. Bence tatlı bi dille konuşup orta yolu bulabilirsiniz
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Yardım yaparken genellikle kriter imkanınız ölçüsünde olmasıdır. Bi tık canınızı yakacak şekilde yapılması da ayrı bir fazilettir tabi ancak evlilik de bir nevi ortaklıktır, sorulması veya birlikte karar verilip uygulanması daha iyi olurmuş sanki.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
45Cevap
Sonuna kadar haklısınız, yurtdışından milyonlarca dolar bağış geliyor, kimse sizin üç beş kuruşunuza kalmadı. 6 bin TL ile kime ne alınır bir gram mantıklı düşünsün ya? Onun yerine gitsin kendi parasını katlasın, sermaye sahibi olmadıkça yardım yapsa ne ki? Her şey boş. Madem bu kadar yardımsever eşiniz o zaman çalışacak ve para kazanacak yardımını da yaşam kalitesini de katlayacak. O depremzedeler kadar sizin de ihtiyacınız var o üç beş kuruşa, eşiniz bu yaptığı aptallığı anlayana kadar konuşun. Aptal insanlara katlanmak bir şeyden sonra sizi çileden çıkarır. Hayatınızın en büyük hatası olur. Ama bu konuda eşinizi de anlayın fakir iyi niyeti işte elinde ki üç beş kuruşu bile paylaşmak istiyor bilmiyor ki onun değeri ne? Amacı iyilik ve iyi niyet işte çok da üzerine gitmeyin anlayış ile konuşun onu da anlamaya çalışın. Böyle aptallıklara da bir daha müsade etmeyin madem evlisiniz ve birlikte yaşıyorsunuz ortak paydalariniz var örnek olarak maddiyat size sormadan bir şey yapmamalı ve size saygı duymalı. Eminim sizin o paraya daha çok ihtiyacınız vardı...
10 Yorumla
+1 yılBöyle olağanüstü durumlarda içinden gelmiş. Sana sormamasının nedeni kabul etmeyeceğiniz korkusu olduğu belli. Nitekim ona çok kızmış olmanız onun haklı olduğunu göstermiş...
İçinden gelen bir insanlık duygusu. Kötülükler için eleştiri ve kırgınlık olur ama iyilikler için olmamalı... Bence bu olay huzurunuzu bozmamalı. Aksine eşinizle onur duymalısınız.
Ona: "Bana sormadan yapman biraz ağırıma gitti. Ama sonra düşündüm içinden gelen güzel duygular seni buna itmiş ve seninle onur duydum" deyip barışmalısınız...
Umarım öyle yaparsınız. Yine de karar sizin.63 Yorumla- +1 yıl
Çok harika bir yorum
- +1 yıl
Bence de sizin dediğiniz gibi yapsın benim eşimde yorgan falan birkaç tane yolladı hatta çoğu yeni eşyayı gönderecekti ben izin vermedim Eşim dediki “ elimden gelse bütün eşyalarımı onlara gönderirim “ burada sizin dediğiniz gibi vicdani olarak yapmış hanfendinin kocası
- +1 yıl
@dilann1999 Teşekkür ederim...
+1 yılEvlilikte eşler daima istişare içerisinde olmalıdırlar.
Yani bir harcama söz konusu, durumunuz da ortada, size sorup da ortaklaşa bir kararla alınsa idi bu karar, o zaman tam yerinde olurmuş.
Öte yandan, hele hele birinden para alıp yardımda bulunmak tamamen hatalı bir durum. Bu zaten kesinlikle yanlış bence.
Siz bu iki unsurda haklısınız, ama karşılığı konuşmamak mıdır, küsmek midir bilemiyorum...
Evlilik zor zanaat, kıymetini bilin, eşiniz de dilediğiniz gibi değilse bu yönlerini ehilleştirin.
10 Yorumlainsanlar kendilerini ve ailelerini mağdur edecek işlerden sakınmalıdır. Toplumun temel taşı ailedir. Aile maddi manevi ayalta durmalı ki toplum gelişip tekamüle ersin. Ne elindekini avucundakini tamamen verip kendini fakir ve muhtaç konuma düşüreceksin ne de büsbütün cimri olacaksın.
Evet büyük bir felaket ile karşıkarşıyayız ama bununla beraber gereken tüm yardımlar da yapıldı yapılıyor. Elinizdek avucunuzda fazla yokken ve de siz de muhtaçken hatrı sayılır bir parayı eşinizle istişare etmeden vermeniz doğru değildir
10 Yorumla
+1 yıl6 bin para bile değil zaten 6 bin değeri bile kalmamış bankın hanfendi boşuna eşinizi ve kendinizin arasına mesafe koymayın bende sizin yaşınızda evli birisiyim birimde çok eksiğimiz var hatta çoğu eşyamız insanların çöpe attıkları eşya eşya gelip geçicidir dün mesaj eşimin arabası bozuldu 23 TL ondan 4 ay önce araba bozuldu 30 bin TL yinede yaptırdık 300 bine yakın borcumuz var benli yediklerinizden bile bazen kısabiliyoruz ama dediğim gibi önemli olan sizsiniz para değil bir bakarsınız var bir bakarsınız yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence haklısın. Burada sana tepki gösterenler veya benim bu yorumuma tepki gösterenler illa olacaktır. Fakat yoksulluk ne demek gayet iyi bilirim çocukluğum o şekilde geçti. Annem hep bizi korumaya düzgün yaşatmaya çalışırken babam farklı işler peşindeydi, parayı başkalarına yediriyordu... Tabii ki senin eşinin yaptığı bir yardım ve hayırlı bir yere gitmiş ancak yine de danışması gerekirdi. Önce can sonra canan... Yani başkası için 6 bin TL hiçbir şey olmayabilir ama bir başkası için 100 tl bile çok kıymetlidir çünkü o 100 TL ye ulaşmak birinin 1 dakikasını diğerinin 4 gününü alır...
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bir çok kişi 6 bin para değil demiş ama sorsan bir çoğu yarısı kadar bile bağış yapmamıştır. Eşinizin sizinle konuşup maddi durumunuz el verdiğince yapması daha doğru bir hareket olurdu. Sizde zordaki insanlar için elbette bir şeyler yapmayı istersiniz ama kendinizi de düşünmek zorundasınız. Borç almadan ve sizinle iletişim kurarak yapsa daha hoşuna giderdi
21 Yorumla- +1 yıl
hakikate ya herkes 6 bin paramı demiş birine 10 lira vermez yaptıgı yardım sanırsın 10 bin :D
+1 yılÖnce kendi ailesini düşünmesi gerekiyor kendi ailesine Hayri olmayan adamlar götürüp o kadar parayı veriyor tamam versin vermesin değil ama bin lira iki bin lira versin birde borç harç alıp veriyor o paranın her kutusunda ailesininde hakkı var benim param sana ne diyemez
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı, düşündüğü şey çok güzel. Yoklukta bile bir yolunu bulup para ayarlayıp yollamış. Yine de sana sormaması ve "sana mı sorucaktım" demesi hiç hoş değil. Ama bu durum bence affedilmeyecek, uzun süre küs kalınacak bir durum da değil. Sizin o yaptığınız 6 bin lira iyilik size çok daha fazlasiyla döner diye düşünüyorum. Mesafeyi uzatmanın anlamı yok.
10 Yorumla Sana mı sorucam gibi anlamsız bir çıkış yapması yanlış. Konu bağış veya miktarı değil aslında. Aynı evde yaşıyorsunuz birlikte yiyor içiyorsunuz. O haneden bir para çıkıyorsa tabii ki sana da soracak. Abisinden aldıysa da sonuçta o haneye girmiş bir para. Abisi mi bağış yaptı? Ben şahsen bağış kısmına takılmadım. Takındığı tavıra bakıyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılIyi haldeyken herkes bagış yapar
Önemli olan zor durumda yapabilmek
Kocana benden koca bir alkış
6 bin dedign nedir artk para bile degl
Bir dahaki maaşını çıkarsn sana versn
Belli çeneni kaparsn
Zaten korkudan senden gizli yapms10 Yorumla
+1 yılSonuna kadar haksızsın insan bunu sorarken utanır ya.. afada diyosun insanlar ne halde şu an ben canımı bile veririm kıymeti olsa ama yok eşinin sağlığı varsa çalışır ve bir şekilde öder borcu kendi abisinden almış sana sorucak değil.. anlatışlı bir insan olsan haber vermeli derdim ama insanların sinirini bozmaktan başka bişey yapmıyorsunuz adam zaten borcunun farkında
10 Yorumlaiki tarafdan olaya bakmak mantikli olacaktir, evet para bagislamis ama kumarda yemedi ya, allah belki kat katini geri verecektir ona.
Ama bide bu yani var.. borc ile bagis yapilmazmis, ne desem ki bilemedim
Abisinden almis o parayi zaten, sizin riskinizi yemedi sonucta, o bagis allah tarifindan nasil degerlendirilir bilmyiorum
00 Yorumla
+1 yılHaklısınız biblonuzda maddi durumu iyi olan kişiler destek olmalı olmayanlarda elinden gelen varsa yapabileceği bir şey yapabilir şu tarafından bakmalısınız merhametli bi kocanız var durumu iyi olmamasına rağmen kendisinden daha kötü durumda olan insanlar için üzülmüş yardım etmek istemiş yumuşak ve temiz kalpli eşiniz var köylerini bilin ne parası olup da 3 kuruş vermeyen vicdansız insanlar var para için birbirinizi kırmayın bence
00 YorumlaKızılacak birsey yapmamış aslında.
Zor zamanda hızır gibi yetişir bu iyiliği size.
Çokta kızma bence. Herseyin çaresi bulunur.
Tabiki zor durumdayken bunu yapması bide borclanarak yapması doğru değil. Şöyle bak iyi bisey için yapmış hemde cok iyi bir şey..00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılherkes sana haksızsın demiş haklı olan sensin. durumu müsait olan yardım yapar zengin olan daha fazla yapar. hepimiz isteriz milyonumuz olsada binlerce lira göndersek diye. ama durumun iyi değilse 6 bin lira çok para sanamı sorcam demeside zaten saygısızlık.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbir verdiyseniz iyilikle yapılan her şey karşılını bulurmuş herkesin maddi durumu düzgün değil zaten çalışır ödersiniz borcunuzu filan fakat kötü niyetinle ne yapsan karşılık alamazsın bence, 6 bin fazla ama her zaman iyiliğin iyilikle karşılık bulunur bir kapı kapanır bir kapı açılır
00 Yorumla
+1 yılİnsanların maddi durumu sıkıntılı olabilir elbet o yüzden çok yüklenmek istemiyorum ama depremzedelerden daha kötü durumda olduğunuzu sa zannetmiyorum. O yüzden iyi yapmış bence kocan. Allah razı olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam da borç içindeyiz borç niye anlamıyo kimse beni
+1 yılSen ve senin gibilerin düşünceleri yaptıkları yüzünden bu haldeyiz zaten hala dünya malındasınız verende Allah alanda şükredip istemeyi bilin önce o parayı sana veren Rabbin ansızında alır sen 6 bin diyorsun hala
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki haklisin
1. O parayi nerden buldu
2. Bagis amacli kullansa bile sama fikrini sormaliydi sonucta sen sorardin
3. Belkide menkul kiymetlerini satti ya da baska birseylerini
10 Yorumla Maddi durumunuzdan dolayı ilk size sorsaydı keşke. Ama adam iyi niyetle yapmış, çok da yüklenmemek gerek. Biraz düşünün sonra sakince bunun üzerine konuşun, kavga etmeye gerek yok bu kadar, yarın ne olacağı belli değil.
00 Yorumla
+1 yılEğer abisinden aldıysa belki bu ortak kararlarıdır bilemem. Bence yanlış yapıyorsun peygamberimiz zamanında ki insanların da durumu olmamasına rağmen yardım yapıyorlardı böyle durumlarda eş destek olmalı köstek değil.
00 Yorumla
+1 yıl"Telefonunu deşerken"
Bu nasıl bir tabir? Karımdan bunu duysam tüm güvenim yerle bir olur. Deşmek nedir deşecek kadar ne arıyordun?20 Yorumla
+1 yılHaklısın yardım etmesi güzel bir eylem ama zor durumda iken bu kadar büyük bir meblağ bağışlamak, üstelik bunu sana haberdar etmemek, sana mı soracağım tavırları yanlış.
00 Yorumlaİki tarafta suçlu.. durumunuz yokken borçlanmak ne kadar yardım sayılır bilmiyorum açıkçası ama seninde eşine o şekilde tepki gösterip yükselmen ayrı bir hata..
00 Yorumla
+1 yılTabikide haklısın canım burad 2 hata var. Hem senden gizli yapması hem de yüksek miktarda (sizi etkileyebilecek miktar) bağış yapması. Bunu sana haber verip ortak karar ile cuzi bir miktar yapılabilirdi. Bunu onunla konuş anlaşamazsanız aileler araya girsin. Baktın hep böyle biri boşanmak istiyorum de.
02 Yorumla- +1 yıl
Hem de sana mı soracağım tavırları
- +1 yıl
@Farkeder260 ay öyle tavırlardaysa hazır çocukda yokken boşa gitsin
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDurumunuz yokken bu kadar para yollamasi oraya yanlış bir davranış. Ayagini yorganına göre uzatması gerekir
10 Yorumla
+1 yılVicdanen yardım etmek istemiş sizden tepki alacağını öngördüğü için habersiz yapmış olabilir. ama bence güzel hareket.
00 Yorumlahaklısınız sonuna kadar size sormadan böyle bir şey yapamaz ki zaten sizin durmunuzda iyi değilmiş
00 Yorumlayani iyi bir şey yapmış ama yinede bu ortak kararınız olmalıydı... tek başına bu kararı vermesi doğru değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal olsun elinde olmamasına rağmen vermiş adam Allah daha çok verir hayır duası alır bunda kızacak bişey yok bence adamdan özür dilemelisin napmış adamcağız seni mi aldatmış sana şiddet mi uygulamış bu kadar küsüp hakaret edecek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir kocan olduğu için gurur duymalisin şirret kadın ay nasıl melek biri senin gibisine denk gelmiş
00 Yorumla
+1 yılKızma.. Vicdanen bunu yapmış.. Sende haklısın fikrini almalıydı.. Lakin yaptığı çok büyük bir eylem. Allah hayrını kabul etsin.
00 Yorumla
+1 yıl3 kuruş kağıt parçası 2 kişinin arasını açmış. Vah vaaahhh
04 Yorumla
Soran+1 yıl6 bin az para mı?
- +1 yıl
Eşinle küsecek kadar da çok para değil.
Soran+1 yılsana göre az olabilir benim için çok herkes sizin gibi zengin değil.
- +1 yıl
Evet zenginim gönlüm zengin. Allah sağlık ve güç verdiği sürece eşin yine kazanır merak etme. Yeterki sen eşinin arkasında ol gerisi önemli olmaz.
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHesap numarası ver sana para toplayalım 👍 ve çeneni kapat.
10 Yorumla
+1 yılBütçenizi en iyi sen bilirsin, 6k az değil durumunuz kötüyse haklısın
10 Yorumla
+1 yılAc degilsiniz evsiz degilsiniz yani sukret biraz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Haksizsin zor zamanda yapılan yardımın karşılığını Allah verir m etme sen
00 YorumlaDurumun iyi değilse git çalış kazan. Adam iyilik yapmış iyilik yaparken de izin mi isteyecek
00 Yorumla
+1 yılKocan merhametli biriymiş seninde kabul etmeyeceğini bildiği için söylememiş sana. Bence haksızsın
00 Yorumla
+1 yılOyle kocaya koca denilmez kusura bakma da danışmadan etmeden
00 YorumlaINSAN değilsin bi de burada yazmissin utanmadan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ahbap sağlam ama kocanın durumu iyi değilmiş
00 Yorumla
+1 yılBağış yapması güzel fakat daha az bir miktar bağışlayabilirdi sizide düşünmeliydi
00 YorumlaVeren el alan elden üstündür diye bi şey duydun mu hiç?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılSen bir verirsin allah bin verir ablacım vermeden de alamazsın hiçbir zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım sen ne kocalar göreceksin sen ne diyorsun iş ayağına kumara aleme gidiyor. Öp öp başına koy.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın durumunz zaten iyi değil bide zaten ahbap yeterince yardım yapıldı ve yapılmaya devam ediyor gerek yok'tu bide borç almış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılafet için toplanmış parayı sanamı vericekti
02 Yorumla
Soran+1 yıldurumumuz yok diyorum bize lazım asıl para bize anlamıyonuz mu siz !
Cevap sahibi+1 yılafad için niyet edilen para sana helal olur mu
Ablacım böyle bir durumda kimin cebinde ne varsa o yapılır aynı durumda sende olsaydın o yardımlar sanada yapılırdı ne kadar kötü durumda olursan ol oradaki insanlardan kötü olamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBari bu konuda trol yapmayın ayıp ya dalga geçtiğini konuma düşersiniz inşallah
00 Yorumlakocanıza tavsıyem eger olurda bu msjı okursa en yakın surede sızınle boşansın böyle düşüncede yaşıyan bi kadınla bir ömür gecirebilirse zaten cennetliktir.
00 Yorumla
+1 yılvicdansız al çak demek ki bulup vermiş olmasaydı vermezdi içinden gelmiş vermiş bu kadar mı karardı kalbiniz aynı durumda sende olabilirdin hiç mi düşünmedin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhbapa yaparak hata yapmış. Dua et de ihtiyaç sahibine ulaşsın.
00 YorumlaRabbim size bu yaptığı ameldenn oturu yeni ve daha bereketli rizk kapilarini acar belki rabbim size mulkun den daha fazlasin versin amin kocanla arani duzelt ozellikle su günlerde
00 YorumlaKimse yanmış anlamasin çok iyi yapmış ama fazla yapmış bide ben para bağışına karşıyım neden okadar para yardımı yapılıyor ne olacak okadar para keşke 500 TL yapmamislar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen 1 verirsin Allah bin verir niye eşine kızıyorsun sana ne adam haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatırdığı parayı sen kendin mi kazandin da trip atiyon adama
00 YorumlaYa abla yanlış anlama ama rızıkı zaten Allah veriyor belki bunun vesilesiyle maddi durumunuz iyi olabilir neden kavga çıkartıyon, bırak adam hayır yapmış ne güzel
00 Yorumla
+1 yılKocanız gayet iyi düşünmüş fakat size sormamakta hata yapmış iyi niyetinden dolayı onu daha çok sevmelisiniz ama uyarmalısınızda
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam benden gizli Ahbap'a 6 bin TL bağış yapmış, durumumuz da iyi değil. Kızmakta haklı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler