Arkadaşlar merhaba bende unutkanlık ve çocukluk var. 28 yaşındayım ama gören hep yaşını göstermiyorsun diyor. Kardeşim zaten beni gördü çok üzüldü abla noldu sana dedi. Yaşımdan küçük gösteriyorum. Saçma sapan folaşıuorum. Üniversiteye gittim ama aptal gibi geri döndüm. Dışarı çıkmak istemiyorum. Ne yapsam bilmiyorum gerçekten. Bu saflıkla daha ne kadar yaşarım bilmiyorum ama çok çektim. Gerçekten
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Unutkanlığın sebebleri var B12 yapar mezar taşına okuma yapar bir tahlil yaptirt
Mezar taşına okuma ne anlamadım
Birde dinen unutkanlığa sebeb olanlar vardır mezarlıkta mezar taşı okuma gibi araştır
Mezar taşı okumak mı. Mezarlığa gittiğimde her şeyi okudum açıkçası. Tüm mezar taşlarına baktım.
Bakmaman lazım bunlar etki ediyor
Unutkanlık
Hmm bilmiyordum bir daha bakmam
İnternet araştır dinen bir bak
Baktım da bulamadım. Neyse
Nasıl bulamadın
Çok şey vardır. Bazıları şunlardır:
Günah işlemek. (İsyanı [günahı] çok olanın, nisyanı [unutması] çok olur) buyuruluyor. Sabah namazı vakti uyumak, dünya için çok üzüntü, dünya ile çok meşgul olmak, tuzlu et yemek, çok sıcak yiyip içmek, çok şaka yapmak, mezarlıkta gülmek, mezar taşlarını okumak, tuvalette abdest almak, çok cünüp durmak, ellerini elbisesine silmek, camiye sol ayakla girmek, avret yerine bakmak, çok aç durmak, hep tok durmak, işlerin dağınık olması, kötü kokulu şeyler yemek, uyuşturucu kullanmak, ekşi elma yemek
Çocukluk olması iyi yani sen sen ol milletin lafına bakma içindeki çocukluğu yaşa
Ay bunların hepsi bende var. Ekşi elma severim, işlerim dağınıktır, avret yerime bakarım ve sürekli açarım, ellerimi elbiseme silerim, mezar taşı okurum, çok şaka yaparım, çok aç dururum, bazen de çok tok olurum, sabah 11de kalkarım. Kısacası hepsi var
Artık öğrendin bir daha yapma dikkat et
tamam. Dikkatli olmaya çalışacağım
Birazda ALLAH yaklaş ozaman tamam daha iyi olursun hiçbir sorun kalmaz
Ben Hristiyanım
İnşaallah doğru yolu bulursun
Bisiklet seni kendine getirir
Öyle şeyler sevmiyorum.
Bunu terapi olarak düşün ben 20 küsür sene sonra başladım mesela doktor önerisi
Daha iyi değil mi ya
Kimseyi hatırlamıyorum. Kendime bakmıyorum. Dişlerimi bile fırçalamıyorum. Nesi iyi. İyi değil sanki milattan öncede yaşıyorum. İnsanlar gelişti ben öylece kaldım
Kişisel bakım ayrı, çocuk ruhluluk ayrı
Çocuk ruhlu demedim. Çocukluk var dedim. Yani normal aktivitelerimi bile zor yapıyorum. İlaç kullanıyorum kimseyle konuşmuyorum bile. Deli gibi geziyorum ortalıkta
Bilemedim ki, baya soru var aklımda seni anlamak için
Beni anlayamazsın kral. Ben anlaşılmam. Geçmişten gelen bir ruh gibiyim
Niye biz ge ri zekalı mıyız
Öyle demedim ama sen öyle düşündüysen ne diyeyim