Tamam can kayıpları, işinde ahlaksız olanlar yüzünden binalar harabeye döndü, ama bu felaketler Allah'a yönelmek, hâlâ ibadete bı fırsat verdiğinin göstergesi değil midir?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ne kadar ilginç demi aynı deprem çok daha şiddetli şekilde japonyayı silkelerken kimse miklemiyo dini kitabı sadece bilime güvenerek binaları daha sağlam yapıp allaha şirk koşuyolar 😂😂
yaw bi bitmediniz aaawwwkkkkkk 😂😂
Soru sorduğum yazıyı bı daha oku önce... İşinde ahlaksızlık yapanlardan da bahsediyorum... İşine geleni içinden seçip alan siz amiplerde bitmediniz ama karşımıza çıkıyorsunuz işte :)
o saçma din safsatanı al defol buradan git inandığın dinde bi lavvuuuuunn 4. karısı filan ol sen bu IQ ile
Ay ne saygısız insansın sen yaaa
Levha hareketleri sonucu, fay hatlarının kırılması ve çıkan sonuç.
Dine bağlanmasa şaşardım.
7. sure 4. Ayet :))
Ayette hep geçmiş zaman Eki mevcut :)
Aklınca ayetle cevap veriyorsun ama ayet ile günümüzdeki olay alakasız. Ayrıca ayetin inme sebebine bakın. Cahil olmayın bu kadar.
Helaklar tek 1 defaa olmadı , bunları örnek alman için söylemiştim... Birgün cahilligi değilde düşüncelerinin, algının kapalı olduğunu anlarsın..
Beyni bu kadar calisiyor iste. o ayette sanki depremden bahsediyor. Deprem dogal afet. 4 milyar yil oncede vardi. Dunya nasil 7 kita oldu azicik sorgula. Cehaletle nasil mucadele edicez bilmiyorummm.
Kur'an'da helaklar hep geçmiş zaman eki ile belirtilmiştir. Gelecek zamanlı bir ayet ister misin? Zâriyât suresi ve evrenin genişlemeye devam edeceğinden söz edilir. Bak gelecek zamanlı bir ayet mesela. Ayetleri kafanıza göre uydurmayın. O Kur'an'ı ben senin yaşının 2 katı kadar okuyup araştırdım, senin gibi copy paste ile veyahut sosyal medya vasıtasıyla ayetleri öğrenmiyorum.
@Zapataros
İşte böyleleriyle uğraşıyoruz bu memlekette bir de. Tüm varlığıma bahse girerim, bu olaydan önce arkadaşın bu ayetten bile haberi yoktu. Gördü sosyal Medya'dan, copy paste yapıyor aklınca işte.
İstersen bin defa oku kendine göre cevirmissin resmen... :)
boş ver kardesim ugrasma. bunlar İslama zarar veriyor bunlar din dusmani.. Allah helak edecekse 6 yasindkai çocuğun sucu ne? Bebegin sucu ne? Gunahsizlarij sucu ne. Depremle helak mi olunur. Bunlar bu kadar cahil iste. Yagmur nasil dogal biseyse depremde oyle. Ama anlatamazsin bu 3 iq insanlara. Hayirli gunler
Değil bu bize deprem ülkesi olmamıza rağmen denetleme olmadığı ve kendi mezarlarımızda yaşadığımızın göstergesi oldu.
Ne kadar cahilsiniz ya. Harbi bilimden uzak egitimden uzak cahilsin
Cahil? Eğitimden uzak? Umarım üslubun ve insanlarla nasıl konuşmadan gerektiğinin egittimini de ailenden almışsındır , zira buradan Peek öyle görünmüyor:)
Olanlari soyledim cok guzel uslupla. Bu kadar cahil olmayi nasil basariyorsunuz. Eger bu cehalet ailenden geliyorsa cok yazik.. 6 yasindaki cocuklarin sucu ne bebeklerin sucu ne? Deprem neden brezilyada hic olmuyir? Azicik sorgula
Kurunun yanında yaş da yanıyor... Cahil olan sensin , sadece bilime dayalı konuşunca bilgin olmuyorsun , her konuya hakim isen bilgin deniliyor.. caahilligi bırak ve geçmişte helak olan topluluklara baak...
Helal mi oldu simdi 10 il? Deprem dogal afet dogalll. Doga kendini tamamliyor.
Sende ne etki uyandırdı?
1. Si fay hatlarının olduğunu bile bile önlem alınmadan kentsel dönüşümlerin aldığı can...
2. Ne olursa olsun ahlaksızca rüşvet için kağıttan yapılan evleri süsleyip pusleyip onay verilen mezarlıklar...
3. Bunda felakete rağmen Allah'a şükür etmeyen kulların verdiği acı...
Harikasın
Olağan levha hareketleri
yani ibadet etmekte fayda var
Bende öyle düşünüyorum
Bi s gidin şu platformdan ya
Edepsiz olanlar gitse önce sen gideceksin farkindamisin?
Seninle imana gelelim mi birlikte ne dersin?