Yardim edin bunalima giricem ailem yuzunden?

Soru detayları: Merhaba, ben buyuk bir sehirde lise ogrencisiyim 18 yasindayim. Ozel bir lisede egitim goruyorum, ailem 40 yaslarinda babam ozel sektorde sirket ortagi, annem bir yerde isci. burada sizi bahsetmek uzere topladigim mevzu ailemin asiri baskici ve cimri olmasi. Erkegim, gayet basarili (lise 3-95 ortalama, sayginlik) ve zeki biriyim, annem ilkokul mezunu bile degil okuma yazmasi yok fakat kendisinin bazi konularda fikirlerini sevsem de finansal konularda vasat biri. Babam da ortaokul mezunu iskolik biri, o da finansal konularda asiri tutumlu. Annem ve babam ev disinda sosyal etkinlik yapmiyor cunku orada da disarisinin cok pahali oldugununu eger bir yerde yemek yerlerse paralarinin bitecegini dusunuyorlar (kesinlikle zenginler, en azindan iyi maddi durumdalar) hatta annem bir ara evde ekmek yapiyordu ekmek maaliyetini dusurmek icin. Beni asla disari gondermek istemiyorlar, hatta disari cikacagim zaman cok para harciyorsun, cok geziyorsun gibi yaftalar yapistiriyorlar (haftada sadece 2 gun disari cikma izni istiyorum ama onda bile benim psikolojimi alt ust ediyorlar.) Arkadaslarimin ailesi cok egitimli, iyi insanlar ve onlara bazen imreniyorum. 4 ay once bir magazaya girdik annem ve babam gomlek bakarken orada takim elbise denedim (sunuculuk yapacaktim, lazimdi zaten ama baskasindan eskileri almaya calisiyolardi) orada bi adam yanima geldi cocugu olmuyormus, takim elbisemi duzeltti benle ilgilendi kravatimi bagladi babam da ordan sadece izliyordu. Size o an aglamamak icin dudaklarimi isirdigimi soylesem inanmazsiniz belki ama oyle, ben baba sefkatini ve ilgisini o an hissettim. Babam takimi almayacakti, adam israr edince almaya karar verdi. Annemin ve babamin beni para faktoru yuzunden sevmesi veya o yuzden beni kisitlamasi artik beni cok bunaltti. Eve bir sey alacagimiz zaman (en basitinden SICAK CIKOLATA) almayalim, 20 tl cok para boş ver denmesi, benim anne ve baba sevkatinden uzakta buyumem en buyuk suclari. Sizce ne yapmaliyim, tesekkurler..
Güncellemeler
+1 yıl
@symgeceknyr burdan mesaj at xper yetmiyor benim
Yardim edin bunalima giricem ailem yuzunden?