Engelle numarasını görüşme, ya da bir daha yazarsan polise teslim edeceğim dersin. ya da tehdit mesaj ekran görüntüsünü alıp git polise teslim edersin.
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > T@ciz etti tehdit ediyor şimdide tehdidine karşılık zorla yapmak istiyor (yani teca...) ben bundan nasıl kurtulacağım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Daha önce yaptı mı? Ne ile tehdit ediyor? Elinde ne var? Yazılı tehdit ise ya da sözlü ise video ses kaydı ile kolluk güçlerine başvurabilirsin.
Yazılı tehdit ediyor onun elinde de yazışmalar var ailene derim diyor
Olayın kahramanı sen değilmisin? Cevabını anlamadım. Onun elinde de var dediğin o kim? Düzgün ifade edemedin?
Benim elimde bana yazdığı tehdit mesajları var zorla yapmak istediğine dair mesajlar
Onun elinde ufak bir şey yaşadığımıza dair mesajlar var
Engelle numarasını görüşme, ya da bir daha yazarsan polise teslim edeceğim dersin. ya da tehdit mesaj ekran görüntüsünü alıp git polise teslim edersin.
🥺
Elinde görsel, yazışma gibi bir kanıt falan mı var, bu korkun neden, ailen neyi öğrenebilir
Sadece yazışma var
Cinsel içerikli mi?
Evet
Tek yolu savcılık o halde. Kaçarın yok kusura bakma, reşitsen ailene haber gitmez diye biliyorum da tam emin değilim
savcılığa gidip suç duyurusunda bulunursan elindeki belgelerle direk işlem başlatırlar.
Ailem öğrenir
senin yaptığın kötü bişey yokki öğrense ne olacak. adamın biri taciz ediyor seni sonuçta.
İstek attım
Savcılığa başvur. veya cimerden yaz hemen işlem yaparlar
Cimerden yazsam aileme haber gitmez mi 17 yaşındayım
Cimer den ailenin haberi oladığını haberleri olduğunda olacaklardan korktuğunu yaz ve bilmelerini istemediğini yaz
Emin misin ya haberi olmaz demi
Eminim. o kişinin bilgilerinide yaz. Ebesinin a*mna kar yapar
Teşekkür ederim
ihmal etme yaz mutlaka
sakın boyun eğme
şikayet edeceğini söyle savcılığa kesinlikle korkar yapamaz
Umarım öyle olur
merak etme seni yazılı olarak mı tehdit ediyor?
İstanbul içiyse dövelim
Değil
ailene anlat savcıya gidin
Olmaz
Şikayetçi ol tutuklama iste
Ailem öğrenir
Kaç yaşındasın
Direk adliye savcılığa suç duyurusu
ailem öğrenir
Yavrum görüntü mu var elin de
Yok sadece ufak bir şey oldu ailene arkadaşlarına söylerim diyor
Uzak durmaya çalış savcılığa gideceğini şöyle
@HakannnnAlpppp istek attım
Yani senin müsaden olmadan sana dokundu bunu da anlatirim mi diyor köpek serefsiz
Başta bende istedim ama soymak isteyince bırak dedim bırakmadı
Özele gelirsen hem sormak istediğim bir iki şey var hemde kabul edersen önerim var nasil istersen
Engelleyerek
Yayar o zaman
Ne var elinde
kim bu kanka?
Pisliğin biri
dövelim valla
Hakkediyor
konuşmak istersen takip at
Karakola şikayet et
Ailem öğrenir
Cimere yaz onada ekran resmini çekip at seni cimere şikayet ediyorum de
Nasıl istek attım bak