İyi akşamlar arkadaşlar 3 yildir kafa uyuşmasi var kafaya çok takiyorum herşeyi geçmişte yaşadigim buyuk olay degildi ama noroloji 2020 de gittim sunuzıt dedi lustral ilaç kullandim birakali 1 hafta olmuştur 4 gun yarim 2 hafta tam attim bu sorunlar başlayınca biraktim kalp çarpintisi ıkı gun kullandıktan sonra vardi biraz gogus agrisi mide bulantisi geçti ama geçen hafta soguk terleme vardi dun duş aldim kafam sertleşiyor uyuşuyor o 3 yildir var ama unutkanlik oluyor masturbasyonda ypyem 4 gun de bit ya da hafta bazen eskiden 3 gun aradan sonra 2 yıl once sabahran akşama kadar yapardim okul gunleri ailem de kiziyor bana soru sorma yarın evlenmez sin doktorada soyledim ama ilaç verdi yolladi uyuşma var dedim iyi gunler dedi başka bir şey yok duzgunce ilgilenn yok ki alinganlık başladi 2021 de lutfen biri yardimci olsun ya boyle yaşamaktan gina geldi herşeyw alinganlık var kizdimi diye soruyorum bu laf çikmiyor aklımdan doktora dedim ama lutfen biri yardimci olsun çevre aile çok etkiliyor hemen şaka etse sinirlenme ya da alinma var bu ailem de uzuyor benide kim yardimci olacak bana lutfen gogus agrisi eklem agrisi nasil geçer sizce takıntıli halden nasil kurtulurum nasil degişrim akişina birakamiyorum birakirim allah rizasi ğçün yardimci olsun ya 3 yildir ayni soru soruyorum
İyi akşamlar bir yardiminiza ihtiyacim varda?
Güncellemeler
+1 yıl
Takip aticam
Güncellemeler
+1 yıl
Ya 3 yil oldu herşeyi anliyorum ama bunu çozemedim saogudum hayttan sanki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok karışık yazmışsın dediğin şeyi tam olarak anlamadım ama ilacın yan etki göstermesi gibi bir şey olmuş ve bunu doktora demene rağmen umursamadıysa doktorunu değiştirmelisin bu çok sıkıntılı bir durum.
İstersen dm den anlatayim y
Sorun alinganlik var kafa uyuşmasi var 3 yildir ilaç kullandim 1 hafta once biraktim kalp hizli atiyor diye şu an her şey den sogudum bu dertler yuzunden yani alinganlik var onu geçtim annem kizdin mi diye soruyorum oda kiziyor beni kotu etkılıyor
Bence bu durumu başka bir doktorla görüş bunlar olası şeyler gibi cevap verirse bir psikolojik tedavi gör alınganlık bazen daha büyük yerlere dert açıyor çok karışık bir durum.
Aynen ya benım durumda çok karişik 🥺😔
Dm ye grlsene
Yaşama hevesim yok gibi 3 yildir çekiyorum yaşimds 23
Senın kaç
Valla oyle karişik
Hocaya gosterdiler beni nazar demiş buyu yapmişlar demiş