Adam çıktı kalem kalem ne yapacağını açıkladı ki dekontları faturalarıda paylaşacağını söyledi daha ne yapabilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bizim bir abi var akp li kendisi bir çok isme siyonizme hizmet ediyor diyor Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur dahil komik bir durum kendilerinden olmayana böyle diyorlar sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben hiç bir insana güvenmiyorum. ama bu konuda yardım ettiklerini düşünüyorum
Haluk Levente her konuda güveniyorum.
Selçuk Bayraktar ve Haluk Levent bakan olmali net ❗
Türkiye de dışişleri bakanı ve savunma bakanı hariç herkes görevinden alınmalı.
Sonuna kadar iftira atıyorlar bu insanlara, iktidar daha sıcak yatağında uyurken bu insanlar uykusuz yorgun ilk günden beri oradalar..
Oğuzhan uğurla birlikte çalışıyoruz gecemiz gündüzümüz yok hepsi iftira
Yardımlar için teşeklürler kardeşim
Hep birlikte🙌
Nasıl onla calisabiliyorsub
@Öyleyle güzel soru nasıl çalışıyorsun onunla
Babalanin ekibindeyim
Evet ülke konusunda hiçbir mecburiyetleri yoktu ama birlik oldular toplayıp toplastirdilar sorumlu olanlardan daha çok uğraştılar
Adam çıktı kalem kalem ne yapacağını açıkladı ki dekontları faturalarıda paylaşacağını söyledi daha ne yapabilir
Bizim bir abi var akp li kendisi bir çok isme siyonizme hizmet ediyor diyor Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur dahil komik bir durum kendilerinden olmayana böyle diyorlar sanırım
Yalan yanlış haberlerle insanları kaosa sürüklemek isteyen birine kim neden güvenir?
Kesinlikle güveniyorum. Devleti 21 senedir ele geçiren hırsız yobazlardan bin kat daha fazla güveniyorum
Tabiki de güveniyorum
Evet güveniyorum
tanımıyorum
guvenmiyorum
Kesinlikle evet
Hayır
Niye güveneyim?
Güveniyorum.