+1 yılYahu insanın ırkının hiçbir önemi yok. Önem insanın içinde, insanlığında.. Evet kız yurduna giren Suriyeliler orayı bile yağmalamışlar. Ama olay Suriyeli oldukları değil. İnsan olmadıkları için. Biz tüm Suriyeliler kötüdür, hepsi ölsün mü diyoruz? En azından ben demiyorum. İnsanları iyi kötü ayırırım ben. Irkına bakmam.. depremden Suriye de etkilendi, enkazda doğum yapan anne.. can çekişen insanlar.. bunları görünce kahroldum.. ben insanlık adına konuşuyorum. Kimlere oh olsun derim biliyor musun? Yağmalama yapanlara, bu depremde bile hırsızlık yapan ve enkazlarda para veya altın arayanlara, tüm yardımlara el koyanlara veya çalanlara.. benim lafım bunlara. Bunları yapanların çoğunluğu Suriyeli insanlar olunca toplu bir kin var halkın içinde.
03 Yorumla
Soran+1 yılSana aşırı saygi duydum şu anda. Senin kalbine, aklına, düşüncelerine çok saygı duydum. Bu sitede 3 senedir varım. Senin gibi bir insana rastlamadım yemin ederim. Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Ama hakaret ettiler ya. Allah belalarını versin. Bu 2 depremde yaşanılanlar suriyede yasanilanlarin %1 bile değil. Hala bir ders çıkarmadılar. Hala empati yapamıyorlar ben buna üzülüyorum
- +1 yıl
Gururumu okşadın teşekkür ederim.. seninle bu konuda aynı fikirdeyiz. Evet direkt hakaret edip saldıranlar olmuş gördüm ne yazık ki. Böylelerini görünce açıklama da yapma, yorumu kaldır direkt.. onların içinde ki kini ve nefreti değil azaltmak, harmanlarsın bile. Belki de bunca yıl ülkemizde yaşadıkları için, çoğu genç Suriyelinin sorumsuz hareketleri için böyle nefret duyuyorlardır. Abi dediğim bir Suriyeli adam beni taciz etti zamanında. Yine abi dediğim bir Suriyeli adam beni kardeşi yerine koydu ve hâlâ koyuyor. Olay tamamen insanlıkta.
Soran+1 yılAynen gerçekten öyle ama insanların gözü o kadar kapalı ki o kadar mantık dışı konuşup hareket ediyorlar ki onlara anlatmak çok zor
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılBiz vatansever insanlarız Türkiye Cumhuriyetinde yaşamayı hak etmiyorlar bu topraklar sıradan topraklar değil biz İngiliz g*tü yalayarak almadık buraları biz bu topraklar için canımızı verirken onlar bizi sırtımızdan bıçaklıyordu onlara asla güvenemeyiz ülkemden tüm arap d*llerinin gitmesini istiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Surileli pislik def olup gideceksiniz hepiniz hele ki seni sinir kapısına ben goturecem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. İçlerinde sapık tecavüzcü var kadınların videolarini resimlerini cekiyolar cete olup bizim Türk vatandaşlarıyla kavga ediyorlar hastanede oncelik siralari var devlet magas bagladi bizim askerimiz orada catisip şehit olurken onlsr burada nargile iciyolsr hadi kadinlar cocuklar bir derece ama genc saglikli erkekelr neden burada ucuz is gucu oldufu icin onlar tercih ediliyo
11 Yorumla
Soran+1 yılAblacım Türk olup tecavüzcü olan da var. Bizim askerlerimiz orada suriyeliler için değil Türkiye in menfaati için savaşıyor. Onların sayesinde idlib bizim oldu. Ayrıca suriyede silahı olmayan bir halka savaş açıldı. Savaş suriyede esat ailesi yönetime geçtiğinden beri var. Yani 50-60 senedir savas var. Sadece son 10 senedir savaş duyuldu. Hatta Suriye halkı sadece esata karşı savaş vermedi hem esat hem Rusya hem İsrail hem İran hem Amerika. Altı üstü 10 milyon kişilik halk
+1 yılSuriyeli değil insan olarak bakmak lazım ne Suriyeli var Bizim vatandaşlara taş çıkarır
11 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum ama insanlara anlatmak çok zor canım çıktı az önce
Gizli Üye(36-45)+1 yılSuriyeliler normalde biz Türkleri hiç sevmezler tarihdeki bazı olaylardan sebep. Ic savaş çıkmadan önce bayrağımızı yakıp hatay bizimdir diyorlardı. Savaş çıkınca avrupanın baskısıyla bunları ülkeye aldık. O şekilde bıle bize karşı her türlü yalnısı yaptılar. Ekmeğimi zi yediler arkamızdan bize sovduler. Araştır bak onlarca video bulursun. Bunlar nankör insanlar. İlk fırsatta bizi arkamızdan vururlar ki tarihte defalarca bunu yaptılar. İyi olanları elbet vardır ama kanları bozuk.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen araştırdım hatta bizzat suriyede yaşayan Türk komşularımızla sordum. Savaştan dolayı Suriyeye kaçmışlar. Aşırı misafir Perver davranıp onları evlerine almışlar
- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim bizim Türk miletimiz en fazla yaşlı çocuk kadın gider ama utanmadan 20-30 _40 yasimdaki adamların ne işi var
+1 yılAnneni kız kardeşini video alıyorlar.
Depremzede sokakta yatarken KYK yurdunda seks yapıyorlar.
Milletin gönderdiği yardımı çalıyorlar.
Millet ekmek bulamazken televizyon çalıyorlar.
Hani geriye bir seni altına almadıkları kalmış.05 Yorumla
Soran+1 yılBunu türkler de yapıyor hatta sadece türkler değil bütün dünyada bunlarin benzeri insanlar var. Ben sadece iyi insanların da var olduğunu söylemeye calisiyorum
- +1 yıl
Bir ülke sana sahip çıktıysa bunu yapmazsın. Türkler merhametlidir. Ama canımızı sikarlarsa canlarını yakariz 🥰
Soran+1 yılAma kötü insanlar yapar bunu napalim. Kurunun yanında yaş da yanar diye bir şey yok. Onu diyorum sadece
- +1 yıl
Surileli pislik def olup gideceksiniz hepiniz hele ki seni sinir kapısına ben goturecem
- +1 yıl
Ahahah 😅
+1 yılYok biz öylesine sevmiyoruz yağma yaparlar okularda okurlar bizim öğrencimizin yerini kulanirlar denizde kadinlarimiza bakarlar öğrencilerimizin önünü kesip para alırlar ya daha fazla var ama bunlar normal olduğu için sevmeliyiz öyle mi yarım akıllı
013 Yorumla
Soran+1 yılBunu sadece suriyeliler yapıyor değil mi ayrıca yarım akıllı olan sensin. Azıcık kendine saygın olsaydı medeniyet sınırları içerisinde iki kelime konuşurduk burada saygısız aşağılık adam
- +1 yıl
Asla ben yarım akıllı kelimesini sana değil o davranışı yapanlara dedim yanlış anlaşılma olmasın
- +1 yıl
Medeniyetli biriyim ama gerçekten çok canımız yakıldı
Soran+1 yılPardon da hangi konuda canın yakıldı.
- +1 yıl
Arkadaşım bıçaklandı
- +1 yıl
Gözümün önünde 10 tane Suriyeli tarafınfan
- +1 yıl
Noldu sustun
Soran+1 yılSusmadim diğer görüşlere cevap veriyordum. Ben böyle insanlara karşı aşırı nefretim var. Ben bütün suriyeliler sevin bağrıniza basın demiyorum. Kötü insan varsa milleti ne olursa olsun ondan nefret etmeniz normal. Ama iyi insanlar var ve ben çok denk geldim. Onlarla beraber senelerce yaşadım. Mantık çerçevesi içinde konuşuyorum şu anda. Sadece iyi olan insanlar var onlar görmezden gelinmemeli çok acımasızca ve ırkçı bir şekilde davraniyorunuz
- +1 yıl
Ben valla bizim okulda eskiden 28 suriyeli vardı yeminle biri bile iyi insan değildi
Soran+1 yılDenk gelmemişsin o zaman. Ama gerçekten birkaç gün önceki depremde yaşanılanlar suriyede yaşanılan günlük bir olaydır. Ne büyük bir felaket dendi değil mi ama suriyede her gün her gün her gün bu olaylar yaşanıyor. Bu insanların canı yanıyor. Masum çocuklar katlediliyor kimse sesini çıkarmıyor. Gelmesinler buraya diyorsunuz. Ama sizin aileden biri orada olsaydı. Aynı lafları edebilecek misiniz onlar da can, onlar da insan. Ben buna çok üzülüyorum. Empati yapılmıyor.
- +1 yıl
Ben asla demem öyle benim lafım vardır yaşlı kadın çocuk gelebilir ama asla 17 yaşından büyük erkek girmemeli
Soran+1 yılAma silahı olmayan bir halka savaş açıldı 60 yıldır. Ve sadece esat tarafından değil Rusya, Amerika, İran, İsrail var işin içinde 10 milyonluk bir halk napsin. 30 yık dayandilar savaştılar bir şekilde silah buldular ama daha ne yapabilirler. Bir şeyin düzeleceğini bilseler giderler ben eminim ama duzelmediki 60 senedir. Gitseler ölme ihtimalleri %100 ve hiç bir işe yaramayacak. Sadece esat olsa problem yok. Ama esatin arkasında duran onlarca ülke var. O ülkeler silah desteği sağlıyorlar esata. Çünkü işlerine geliyor. Suriye in güçsüz olmasını istiyorlar. Oradaki benzini ve gazi Avrupa sömürüyor
- +1 yıl
Onu bende biliyorum ama kendi ülkesi için bir insan ölmez mi elini kalbine koy söyle Türkiyede böyle durumda kaldı ama biz korkmadık bunu hava atmak için söylemiyorum anlatmaya çalıştığım kurtuluş savaşında 14 yaşında çocuklar bile savaştı ve o şeklide kazandık bir insan bi kere ölür ya namusuyla ya da suriyeli erkekler gibi dışlanarak bu böyle olacak ve bu fikri kimse değiştiremez çünkü sizin savaşmak istemediğiz yerde bizim 890 bin den fazla askerimiz şehit oldu
Ulkemize bir bak onca multeci var, zenci, pakistan, afgan vs vs ama insanlik disi davranislari encok hangileri sergiliyor Suriler, hepsi kotu degil elbette ama kurunun yaninda yaslarda yaniyor
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama hepsinden nefret etmeyin. Sadece kötülerden nefret edin.
Soran+1 yılBende bunu diyorum ama iyi olanları görmezden gelmemeliyiz. Tecavüzcü, hırsız ve kötü olan insan her millette vardır. Sadece bu kötü ve iğrenç insanlar yüzünden iyi insanların hakkı yenilmemeli. Bizim komşumuz yaşlı bir kadın ve aşırı psikolojisi bozuk ne zaman dışarıya çıkarmak istesek ben bu ülkeye mülteci olarak geldim gezmeye gelmedim diyor. Sürekli televizyon izleyip şehitlere ağlıyor. Mesela bu yaşlı kadının ve ailesinin suçu ne. Ne kadar haddini bilen ve saygılı bir aile. Yaşlı kadın 75 yaşında öğretmen. Eşi 80 yaşında mühendis. Kızı mühendis ve damadı doktor. Böyle bir ailenin hakkı yenilmemeli bence. Tek bir zararını görmedik. Sence de öyle değil mi
Öf çok boş bi insansın sen ya. Sinirlerimi bozdun şu soruyla. Aynen biz vicdansız itiz. Ülkemde orsspuuu çocuğu istemiyorum. Ziktir olup gitsinler.
00 Yorumla
+1 yılBanane arkadaş ister eft yap ister havale banane
https://www.youtube.com/embed/yCGhR7FWrZg00 Yorumla
+1 yılbunu surileri aynı millet olan arabistanlılara da desene. onlar niye almıyor mesela o zengin araplar niye sahip çıkmıyor burdaki surilere
07 Yorumla
Soran+1 yılAblacım Türkiye sahip çıkmak istedi ve sinir olarak daha yakın
- +1 yıl
savunmaya gel.
Soran+1 yılÇok mu zoruna gitti noldu
- +1 yıl
sen suriyelisn sanrm
Soran+1 yılYoo ama seni hiç ilgilendirmez.
- +1 yıl
ya he he
- +1 yıl
Suriyeli belli zamanı gelince def olup sende gideceksin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuriyelilerle derdimiz yok. Depremde vefat etmiş birinin sahipsiz bedenini onun yakını gibi alıp üstündeki ziynet eşyalarını çalan adiii beş para etmez yaratıklarla tüm derdimiz!
03 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapan her kimse Türk, kürt, Arap ya da suriyeliyse kim olursa olsun Allah onun belasını versin. Kötü olan insanları ben de sevmiyorum. Ama kötü olmayan suriyeliler var. Onlara çok haksızlık yapıyor. Bu günlerde yaşadığımız deprem suriyede yaşanılan günlük olaylardan bir tanesi. Kendimizi dışarı attık. Yakinlarimizi kaybettik. Benim istediğim sadece insanlık duygularını kaybetmeme iz. Bizim canımız ne kadar değerliyse onların ki de öyle çünkü onlar da insan ve dışarıda üşüyen çocukları var. Yazık yani ben çok uzuluyorzm
Cevap sahibi+1 yılGereksiz hümanistlik vatansızlık doğuruyor olmalı ki o zavallı suriyelileri kimse ülkesine almıyor.. Çocuklara kimse bir şey demiyor ayrıca. Ajitasyon yapacaksak biraz da onlar kendi doğurdukları çocukları düşünüp millet canıyla uğraşırken yok kesmeyecek, hırsızlık yapmayacak, çaresiz milletimi tehdit etmeyecek.
- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Bende surileri suriyeye havale edip göndermek istiyorum.
10 YorumlaBen yorum yapmıyorum. Hiç bu zamana kadar da ırkçı bir şeyin içine girmdim.
10 Yorumla
+1 yılOnlar bize ve ülkemize karşı çok mu merhametli?
00 Yorumla
+1 yılHepsine değilki, erkeklerine acımasısız. Vatanına faydası olmayanın bu vatana ne faydası olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni de postalayalım suriyeye gelmiş onları savunuyor rezillik ya beynini mi yıkadılar dicem de sende beyin pek yok gibi duruyor
010 Yorumla
Soran+1 yılSaygısız ama sana cevap bile vermeyeceğim. Zerre kadar kendine saygın olsaydı burada şu yorumu yapıp ' ya bu insanda zerre kadar adamlık yokmuş' dedirtmezdin kendine.
Cevap sahibi+1 yılSen uza hadi sınırdan doğru yavaş yavaş suriye ye ben saygısız bi insanım evet..
Soran+1 yılEvet öylesin aşağılık. Adamlık da 0 sende
Cevap sahibi+1 yılSus kız caz yapma anlamıyorsan arapça yazayım. d
Soran+1 yılYa gerçekten seninle uğraşmak istemiyorum ya. Bu kadar beyinsiz insanla muhatap olmak zorunda kalmak çok zor benim için. Sadece Allah sizin kalbinize iyilik getirsin ve hidayet versin. Ben sizin ırkçılıktan gözünüzün aşırı kapalı olmasına üzülüyorum. Yorumlara bak. Hakaret de edildi bana küfür de edildi. Ben sadece düşüncemi söylemeye çalıştım. Bu ülke sozde medeniyet, misafirperverlik ulkesiymis bunu kim dediyse iyi sallamış. Kimsenin kimseye saygısı olmayan, cahillerle dolu iğrenç bir ülke haline geldi güzelim ülkem
Cevap sahibi+1 yılHahahahaha tamam abla sen bak dalgana uğraşamazsın benimle zaten kapasiten yetmez sen kucak ac surilere bağrına bas hadi eyv..
Soran+1 yılKapasiteni gördük. Adamlıktan , beyinden yoksunsun maalesef ki.
Cevap sahibi+1 yılAcımıyorum ben kimseye suriyeliler kim ya gözüm de değerleri yok hiç korkaklar kabilesi avukatları olarak atan sen temsilcileri olursun hem
Soran+1 yılBen Suriyelilerin temsilcisi değilim. Ben iyi olan insanların olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Tecavüz eden, hırsızlık yapan herkesten nefret ediyorum milleti ne olursa olsun. Lütfen 'İstanbul hanım' diye biri burada görüş paylaştı. Onun yazdıklarını okursan benim ne demeye çalıştığımi anlarsın rica ediyorum
Cevap sahibi+1 yılUzun yazmış okuyamam neyse ne ya herkesin görüşü kendine umrum da değil yani pek de ben sevmiyorum..
Gizli Üye(18-24)+1 yılSuriyeli orbs buraya bak def olup gideceksiniz hepiniz. Özellikle senin gtüne vura vura sinir kapından çıkarıcam
10 Yorumla
+1 yılHayırdır tokmakçın Suriyeli mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar seviyesiz varoş ve mahalle kadınlarının tarzındaki bir konuşma bu. Ben seninle muhatap olmak istemiyorum. Beyninin içi konuşma tarzından belli
- +1 yıl
Hehe birgün sana, anana, bacına bir Suriyeli tacizde bulununca ağlama bu soruyu hatırla
Soran+1 yılAblacım sadece suriyeli mi tacaviz ediyor. Bu ülke dünya genelinde tecavüzde, tacizde kadın cinayetlerinde 2. Sırada senin haberin var mı
- +1 yıl
Bu kadar saf olduğuna inanmak istemiyorum, kendini mi kandırıyorsun salağa mı yatıyorsun tek sen biliyorsun
Soran+1 yılCanım sana Allah sadece hidayet versin tamam? Ben başka bir şey söylemek istemiyorum. Bana karşı kullandığın saygısız cümle için de Allah havale ediyorum. Uzatmaya gerek yok. İnsanca konuşacak olsaydık sana nelere düşündüğümü söylerdim. Senin de neler düşündüğünü bilmek isterdim
- +1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılYa bi sittr git ya mkodumun orspusu
13 Yorumla
Soran+1 yılSeni de Allaha havale ediyorum. Ben senin bu ettiğin küfürleri edecek seviyede değilim ve görmezden geliyorum.
- +1 yıl
Soydaşların bizim öğrencilerimizin yurduna çöküp skişiyor. Haberin olsun. Sonra gelip de burada havlama neden bizi sevmiyorsunuz diye. Allah hepinizi alsın bizi sizin gibi kanser hücrelerinden arındırsın inşallah.
Soran+1 yılYa ne kadar iğrenç bir insansın sen sadece Suriyelilerin yaptıklarını mi görüyorsun. Kötü olan bütün insanların Allah belasını versin kötülüğün suriyeli si türkü kurdu olmaz. Ben sadece iyi olan insanlar da var. Onların hakkın yenildiğinde çok üzülüyorum. Ama sen bana hakaret ettin maalesef ben insanca soru sormuştum
+1 yılHaklısın katılıyorum
00 YorumlaBence bu durumda bunun yapılması yanlış.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSuri misin teyze
12 Yorumla
Soran+1 yılSeni hiç ilgilendirmez. Ben sadece insanım
Cevap sahibi+1 yılOnlarda insan olsun o zaman
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni bu kadar ofkelendiren ne
08 Yorumla
Soran+1 yılYa üzülüyorum biliyor musun
Tecavüz eden hırsızlık yapanlar var evet ben onları savunmuyorum böylesi insanlar türkler de de ve her millette var. Ben sadece iyi, kaliteli insanlar var diyoruz. Kendini kaliteli ve şerefli insanlar sayan kişilere bak ya. Bana gelen hakaretlere yorumlara bak. Gerçi ben onların yorumlarını şikayet ettim. Yorumlar hala gözüküyor mu bilmiyorum. Sadece bunu demeye çalıştım. 'İstanbul hanım' diye bir kız var. O benim ne deme çalıştığımi açıkladı yorumlarda istersen ona bak. Bakarsan sevinirim- +1 yıl
Herkes üzülüyor insan olan herkes insani görevi olarak çocuklara yaşlılara kadınlara bakmalı elbette hepsi aynı değil bizim insanimizda cok temiz değil kabul ama yağma yapan ya da zihniyeti bozuk olanlara tepki göstermeniz en az sizin kadar tepkiliyiz dini dili ırkı fark etmiyor ama misafir olan da misafirligini bilmeli siyasi olarak düşünülmeli senin ülken çok zor şartlarda kazanıldı birilerini barindirabilecek kadar güçlü değiliz bunu kabullenmemiz gerekiyor
Soran+1 yılAma onlara ben de tepkiliyim sadece kurunun yanında yaş da yanar diye bir şey yok. Ayrıca emin ol ki siyasi olarak da ekonomik açıdan da Suriyelilerin katkısı var. Şimdi yok öyle bir sey diyeceksin ama bizzat ben kendim olayların içinde olduğum için çok iyi biliyorum
- +1 yıl
Mesela ne katkısı var
Soran+1 yılMesela şöyle soylim Suriyelilerin vatandaşlık alması bence iyi bir şey. Çünkü arastirirsan üniversite diploması olan suriyelilere vatandaşlık verildi sadece. Bu ne kadar iyi bir şey siz farkında mısınız? Böylelikle ülkede üniversite okumuş kişilerin yüzde oranı artmış. Bu ülkenin kalitesinin arttığını gösterir bence. Bir ülkede ne kadar okumuş insan varsa o kadar iyi.
Soran+1 yılYa tabi kötü yanları da var yok demiyorum ben mantık çerçevesi içinde bakmaya çalışıyorum olaylara
- +1 yıl
Bir insanın universite diplomasi olması Okur yazarlığını yükselttiği anlamı taşımıyor sizce ülke şu an kaliteli bir ülkemi diyeceğim ama evet diyeceksin sığınmacı demek misafir demek sizce bu ülkedeki savaş mağduru insanlar sığınmacı mi yoksa bu ülkenin insanından daha fazla değer mi görüyor bunu sorgulamaliyiz en büyük sorun şu ilerisi sen hiç savaştan kaçan bir insanın senin ülkende her geçen gün nüfuslarınin artığını gördün mü ya da sığınmacı olarak gidip kolaylıkla o ülkenin vatandaşı olabildin mi yapma ablacığım senin vatandaşın asırlardır bu ülke için mücadele ediyor bu kadar kolay olmamalı
Soran+1 yılSana takip attım bana yazar mısın
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakıyım valla insanlık duygum yok olmuş
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle.
Soran+1 yılAma inşallah insanlık ve empati duygun yerine gelir ve bazı şeylere mantık çerçevesi içinde bakabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılValla bebeğim ben empatimi kendi ülkemdeki insalar için kullanıyorum bize hainlik edenler için değil.
Soran+1 yılHangi konuda hainlik edildi ya
Cevap sahibi+1 yılE yuh artık. Kaç para veriyorlar sana bunları savunman için söylesene çünkü bunlara normal değil
Soran+1 yılYa ne hainliği yapıldı ne hainliği. Para falan da almıyorum benim sadece gözüm kapalı değil mantıken kimsenin tarafını tutmadan bakıyorum olaylara. Söylesene ne hainliği yapıldı. Ben de sana cevap vereyim. Eminim mantıklı bir açıklamam vardır. Sen kısaca düşündüklerini söyle. Ben de sana kısaca hemen soyleyeyim
Cevap sahibi+1 yılNe halin varsa gör ben senin gibi vatan haini olan biriyle daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Ama emin ol bugün can çekişenlerin vebali senin üstünde bu sitede kötü insan çok gördüm de senin gibisi hiç görmedim en azından deprem yerlerinde yapılan hainlikleri unutma. KÖTÜSÜN
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılSuriyelileri savunma bize...
02 Yorumla
Soran+1 yılSavunurum zoruna gider tabi
Cevap sahibi+1 yılSenin gitmis de soruyorsun bu soruyu. Suri seni...
+1 yılVideoları görsen anlardın
00 YorumlaSuriyeliyi evine al besle rospu
00 Yorumlaacınacak halleri yok varsa da yallah ülkesine
00 Yorumla
+1 yılal evinede bak ablam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasil yani
00 Yorumla
+1 yılYürüsün gitsinler.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kötü olan, ülkeye yararindan çok zararı olanların gitmesinin taraftarıyım. Ama bazıları okumus kaliteli haddini bilen insanlar. Onların kalması bizim ülkemize yarar
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar