İnsanları kırmayı bırakır mıyız?
Haksızlık yapmayı, hırsızlık yapmayı bırakır mıyız?
Zinayı, vücudu açıp sergilemeyi, çıplaklığı bırakır mıyız?
Cana kıymayı, cimrilik yapmayı, dünyaya yapmayı bırakır mıyız?

İnsanları kırmayı bırakır mıyız?
Haksızlık yapmayı, hırsızlık yapmayı bırakır mıyız?
Zinayı, vücudu açıp sergilemeyi, çıplaklığı bırakır mıyız?
Cana kıymayı, cimrilik yapmayı, dünyaya yapmayı bırakır mıyız?

Ben zaten bunalımdaydım ve duaya yönelmiştim gayet de faydalı oluyor. Bunalımdan çıktım mı hayır. Depremi yaşadım kalan birkaç tebessüm de gitti suretimden. Neyse insanlar göçük altında can derdindeyken benim bunalımım ne ki. Allah herkese sabır versin. Feraha çıkarsın.
Bizdeki hacı hoca takımını da topla bı. sk olmaz en geç iki hafta sonra eğlence konserler devam eder kalben körlesmis insanlar ne olursa olsun namaz kılıyor her haltı yiyor öteki ne ararsan var sonra birbirlerini eleştiriyorlar
Elhamdülillah Müslümanım.
Lakin,
Depremden sonra Bilimi kullanmayı, Bilimi benimsemeyi denersek, en azından bir sonraki felaketlerde 80 bin yaralı, 19 bin ölü vermemiş oluruz toprağa.
Cevap
2Cevap
hayır ateistim hiç bir şekilde dinlere inanmayı düşünmüyorum.
Kıymetli dostum seninle bir ara uzun uzun hasbihal edelim
Olur tabi dostum ederiz.
Ben zaten 1buçuk yıldır psikolojik olarak yıkıkdım kendmce ibadet ederdm depremden sonra içimde manevi bi kapı açıldı
Anladım ki benm işşiz olmam, aldatılmam son 1buçuk yıl boyunca psikolojik savaş vermem bunlar aslında okyanusta bi damlaymış telefon cüzdan anahtar vs. Olmadan dışarı çıkamam savunmasız olurum derdm ya da 3 tane bota gereksinim yokmuş bi anda yalın ayak rengi solmuş bi pijamayla kendimi dışarıda bulabilirmişim biyandan bi yanım intihar etmek isterken aslında yaşamalıymışım sonra Allaha dua ettm Allahım benden razı olmadan benim canımı alma ben birinin karnını doyurmadan birinin yüzündeki tebessüm olmadan birinin ağzından Allah razı olsun cümlesini duymadan beni iyi kullarının arasına koymadan benin canımı alma diye dua ettm
Teşekkür ederim 😊🤲😔
Neden
Sağollasın
Sen uhreviyeti düşünüyorsan biz imana geliriz
İnşallah olur ama insan nefsi iflah olmaz yapan yine yapar
Sen önce beyinini kullanmaya yönel bırak bu işleri hala zina diyor çıplaklık diyor gördük işte sözde dincileri saraylarından 3 gün sonra çıktılar
Ben akılcıyım, bilimciyim
Kardeşim ben zina ediyorum ya da zina edilsin mi dedim? Saçma sapan soru soruyorsunuz yani hangi akla hizmet zina ile depremi bağdaştırabiliyorsun? Orada insanların ocakları sönmüş 22 yılda alınmayan önlemlerdeb dolayı sen çıkmış utanmasan insanlar zina yaptığı için deprem oldu diyeceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?