Canım milletim ya😔Kurtardiklariyla şefkatle konuşmaları, çocuklarla kurdukları diyolaglar o kadar güzel ki, ayaklarına taş değmesin 🙏

Canım milletim ya😔Kurtardiklariyla şefkatle konuşmaları, çocuklarla kurdukları diyolaglar o kadar güzel ki, ayaklarına taş değmesin 🙏

Bizim milletimizin en büyük özelliği sevgi ve merhametli olmaktır. En büyük eksisi ise saygıdır. Bizim milletimizde büyük bir sevgi var ama saygı yok. Medeniyet yolunda en büyük eksiğimiz de bu. Ekipler ya da vatandaşlar fark etmez. Şu an herkes sağduyulu. Mesela son günlerde hiç kavga gürültü vs. Görüp duydunuz mu? Olmamıştır ya da çok azdır. Çünkü insanlar şu an herşeyi ikinci plana bıraktı herkes duygulu sağduyulu.
Evet çok merhametli, yardımsever bir milletiz ama saygı sorunumuz var gerçekten katılıyorum.
Binaları yapanlar bizden degil o halde
Rabbim onlardan Allah razı olsun afad ahbap kızılay polis asker itfaiye madenciler gönüllüler dünya kosuyor oraya rabbım güç kuvvet versin dualarımı onlarla 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Amin
Gerçekten öyle bayılarak izliyorum ki onları, izlerken o samimiyetlerini ve merhametlerini sonuna kadar hissediyorum canlarım benim. Allah işlerini kolaylaştırsın. Güç versin.
Amin
Cevap
6Cevap
Kurtarma ekiplerine teşekkürler
Çok tatlılar ve çok güçlüler maşallah yerimm ben onları Allah güç kuvvet hayırlı sağlıklı güzel ömürler nasip etsin hepsine🤗💞♥️🇹🇷
Amin
gerçekten öyleler ya 🥺 nasıl empatili kibar nazik ve samimi davranıyorlardı o insanları rahatlatmak için konuştukları şeyler vs
Evet evet cok tatlilar. Dusunsenize onlarda bir can kurtariyor. Ne buyuk sevinc ! Emegin uykusuzlugun "zede" olarak yasamanin neticesi... Bayiliyorum. Allah hepsinden razi olsun.💙😇
Amin. O yorgunluğun üstüne ana gibi şefkat gösteriyorlar bir de🥲
Şefkatli olmasalar orada canla başla uğraşırlar mı?
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
O şefkat nasıl gösterilmesin içimden onlara sarılıp ağlamak geliyor.
İnsan gözyaşlarına engel olamıyor. Allah Güç kuvvet versin hepsine. Çok duygulu 😔
Allah razı olsun hepsinden
Amin
Allah sağlıkçılara ekiplere güç kuvvet versin ama onlar da çok yoruldu
Amin. Evet😔
Hepsinden Allah razı olsun sarılasım var hepsine
Evet çekti yani ödülenmeleri lazım
Yardım eden herkese çok teşekkür ediyoruz
Hepsine sarilasım var
Kurtarma ekiplerinin ve çalışanların hakkı ödenmez
Öz Türk milleti böyledir
#Hükümdar
Öyle olmak zorundalar.