Vicdanınız rahat mı?

Burada yardım çağrısını bile alaya alanlara söylüyorum, umarım empati yapacak hâle gelirsiniz. Yardım isteyen gerçeğin bilinmesini isteyenlere hakaret edenler için bu dileğim. Gelirsiniz geleceksiniz, o zaman aklınıza bunlar gelir umarım. Ben burada yaşananların hepsini yazmamam bile çünkü annem yanımda, güçlü olmalıyım. Yazı ile bile olsa bir başlarsam yıkılırım diye korkuyorum. Yapamıyorum. Burada şu parti bu parti kaygısı karalama çabası yok, olanı yazmaya bile dermenımız yok. Niye bu kadar kalpsizsiniz. Burada parti ayrımı yokkkk. Burada iyi ve kötüler var. İki gündür uyumadan çıplak elle enkaz kazan iyiler var. Cesetleri kesip takıları çalan evleri dükkanları yağmalayan suriyeliler ve aşağılık türklerde var. Neler neler duyuyorum doğru olmasına ihtimal veremiyorum. Tecavüz haberi geliyor ya... İnsanlık bitti burada. Bu kıyamette tecavüz ne, ne olur insan olun ya
Güncellemeler
+1 yıl
Ne sanıyorsunuz koltukta rahatça oturup mu yazıyoruz sizce. Göz yaşı diye bir şey yok dondu beynim. Kalbimi tutarak yazıyorum. Dört gündür sanki atmıyor bile. Tek elimden gelen bu, bu kadar vijdansızı görmek... Yardımlarını bilinçli yapın diye uyarıyorum adam hakaret ediyor.
Vicdanınız rahat mı?