Kardeşim Gece ve Akşamları Kapıyı Kitleyip Ordan Oraya Yürüyor Bu Psikolojik mi?

Merhaba benim kardeşim geceleri akşamları kapıyı kitleyip odanın içinde ordan oraya yürüyor oturuyo kalkıyo bişeyler yapıyor benim gördüğüm kadarıyla kapı da cam var ama net gözüktüren bi cam değil nerdeyse her gün yapıyor bunu arada bir beni rahatsız etmeyin hayal dünyama dalıcam gibi şeyler söylüyor ama anlatmıyor sadece söyleyip gidiyor ama kapıyı tıklatırsak aç dersek anında açıyo bişey olmamış gibi davranıyo gerçek hayatta 1-2 senedir arkadaşı yok zaten utangaç a sosyal ve çekingen bi çocuk hep evde okulu açıktan okuyor gitmek istemiyor okula gittiği dönemlerde hiç arkadaşım yok dışlıyolar falan dedi şu an sadece internette 2-3 tane arkadaşı var onlarla da sadece oyun oynuyor fazla konuşmuyor arkadaşı olmadığı içinmi yapıyor ya da başka bişey denmi anlamadım hep evde dışarı çıktığı yok bu psikolojik bişey mi psikologa götürmelimiyiz yardımcı olur musunuz?

Kardeşim Gece ve Akşamları Kapıyı Kitleyip Ordan Oraya Yürüyor Bu Psikolojik mi?