Bu şuursuzluk nedir böyle ya? Kan beynime sıçradı görür görmez. Göz altına almakta yetmiyor bunlara

Bu şuursuzluk nedir böyle ya? Kan beynime sıçradı görür görmez. Göz altına almakta yetmiyor bunlara

çürük bina diken müteahhitlerin yerine, buna izin veren göz yuman yetkililerin yerine, deprem vergilerini depremin geleceği gayet bilinen ve beklenen bir bölgede tedbirler almak için kullanmayıp, başka yerlere harcayan sorumluların yerine , tüm bu kişilerin tutuklanıp yargılanması yerine, bu iki canım ergenin tutuklanması çok yerinde olmuş tebrikler. umarım ikisi de en ağır cezayı alır da, biz de bu felaketin sorumlularının cezasını bulduğunu bilmenin gönül rahatlığıyla hayatımıza devam ederiz.
Kendi bulunduğunuz konum da deprem olursa görürsünüz dalgayı bu nasıl Hadsizlik saygısızlık be komik mi? ağır ceza almaları gerekiyor bazıları işte insanlıktan yoksunlar kalpleri kararmış merhamet vicdan kalmamış
Şu alt yorumda dine bağlayan kuduz köpek gibileri de bunlara meyillidir. Bu süreçte dalga geçilmez maddi manevi yardım yapılır bu insanlar icin geçerli elbette.
Enkaz altında cok üşüyorum diyeni arayıp gülenlere ne demeli? Evet asmaksa asmak işkenceyse işkence zerre içim acımaz.
Buyuk konusmiyim ama benim kizim olsaydi döverdim polis iyi yapmis ayakta alkisladim milletin cani gitmis acisi var aileler yok olmus hersey kül oldu bune terbiyesizliktir polis hapse atmalari lazim bence
Cevap
21Cevap
Umarım ceza alır ergen
Söylenecek yazacak o kadaaaar şey var kiiii bunlar gibi her şüursuz, vicdansız, düşünce özürlü "insanlara" ama bunun için harcanacak zamana bile değmezler.. nasıl türk bunlar, nasıl aynı milletin mensubuyuz bunlarla, 6 yaşındakı okula giden çocuk bile yapmaz şu an bunu. Ceza şart, olmayan akıllarının yerine gelmesi için şart! Şu durumda zaten psikolojisi yerle bir olmuş insanların daha fazla sinirleriyle oynamasınlar.
Kendi bulunduğunuz konum da deprem olursa görürsünüz dalgayı bu nasıl Hadsizlik saygısızlık be komik mi? ağır ceza almaları gerekiyor bazıları işte insanlıktan yoksunlar kalpleri kararmış merhamet vicdan kalmamış
Bunları bi korkutsan anne diye ağlarlar eminim. Böyle bomboş psikopat özentisi çok velet var. İnternette gore videoları filan izleyen özentiler. Gerçek psikopat neymiş göstermek lazım
Asıl bunlar ölmüş gömeni yok.
Bu sitede bundan sürü halinde var. Biraz daha farklı şekilde, millet olarak gerçekten psikolojimiz çok bozuk, bunların acısını ileride çok çekeceğiz
Bu k*evaşe kansızlara sağlam dayak hak. Belki bir nevi anlarlar enkaz altında acı çeken insanların halini
bunlara verilecek en büyük ceza, bir görevli eşliğinde deprem bölgesine götürüp orayı bunlara enkazlar kalkana kadar her haliyle yaşatmak.
Evet gördüm bende dengesiz gündem olmak için yaptığını düşünüyorum ve bunu insan sanıp paylaşanlar da ekmeğine yağ sürmüş oldu
yani umarım gerekli cezayı alırlar. o kadar kişinin ölümüyle dalga geçmişler, onlara da böyle bir acı şart.
Bu tür yaratıklar her depremde, her olay da cikiyor ortaya. Sorgusuz sualsiz alınmaları lazım.
Kuru jop ile sorgu onlara
Pislik vicdansızlar nasıl insan bunlar insan demekten utanıyorum bunlara vahşiler.
Allah herkese vicdan merhamet versin. Diyecek bir şeyim yok.
Bu da onların imtihanı işte cehennem boyleleriyle dolsun ki bize yer kalmasın
Göz altına almak yetmez, sağlam bir şekilde altlarına da alsınlar...
O zevk gelir onlara
Aklımdan geçen şeyler az çok şu an herkesin aklından geçiyor
Beyin özürlü karakter yoksunları. Keşke bunlar gibiler ayıklansa aramızdan.
Ne düşüneyim dünya kadar küfür geçiyor şu an aklımdan
Gözaltına alınsa da bir şey değişmez serbest bırakırlar
Yeni nesilin çoğu bitik başlarına gelmeden anlamıyor. İlerimiz böyle şuğursuz insanlara emanet.
Sosyal medya bizi mahvetti
Kullanmayı beceremiyoruz
Trollük de biyere kadar
Söylenecek kelimeler sansürlü hep. Edep yok edep
Söylenecek çok şey var da terbiyem müsade etmiyor gerçekten
Bunlarda var
https://www.youtube.com/embed/QmxABLhpkugÖmür boyu ev hapsi ve İnternet erişim yasağı
Akıl yoksunlari diyecek bişey yok
İnşallah çıkaamazlar dışarı canım kardeşim.
Ah bir elime gecseler
Beter olsun pislikler
Bu yüzden tiktok açmıyorum
Suçları neymiş? Gülmek mi?
Sonra anasjkasrkendiorzpu diyince kızıyorsuz
haberlere çıktı görmedinmi
orada jop la sorgu yapsınlar bunlara
Ama kuru kuruu
Bu mk embesillerin yüzünü açsanıza görelim bi
Gördüm bunu ben mallesef ki
Kaaaahpeler
Onlar dedi diye mi deprem olmuş?