Allah böyle felaketleri bir daha yaşatmasın.
Vefat edenlere Allah rahmet etsin ve Yaralılara şifalar versin.
Allah böyle felaketleri bir daha yaşatmasın.
Vefat edenlere Allah rahmet etsin ve Yaralılara şifalar versin.
50 den fazla akrabalarımın ölüm haberlerini ve 30 dan fazla da tanıdığım kişilerden ölüm haberlerini geldi ve çoğuna da ulaşamiyoruz 😔 Allah'a şükür sağım ama ölü gibiyiz keşke ölseydim bundan daha iyiydi çok zor bir şey Allah'ım bir daha yaşatmasın bunu 😔
Kuzenim Suriye de görevdeydi. Depremden etkilenmişler ve Türkiye ye geri dönüyorlar.
Diğer kuzenim Gaziantep te. Onlar da şu an çadırda kalıyorlar.
Kuzenimin halaları Hatay da enkaz altında vefat ettiler.
Diğeri kuzenim Kahramanmaraş ta evleri ağır hasar almış, Kayseri ye geldiler.
Tanıyalım ya da tanımayalım orada sıkıntı içinde olan çok insan var. Mutlu olmaktan imtina edilecek günler geçiriyoruz.
ALLAH herkesin yardımcısı olsun.
En yakın en samimi her gün konuştuğum arkadaşım Hatay'da çok şükür onlara bişey olmadı ama aşırı derecede psikolojisi bozuldu evlerin de kalmıyorlar. Bende çok kötü bir şekilde etkilendim.
Ne tuhaf bir toplum dışarıda soğukta aç sefil kalsam kimsenin umrunda olmaz depremde bolozların altında kalsam yardımcı mı olurlar bir gün bolozlar artında kalırsm bana acıyan bu toplumu Allaha havale ederim sokakta topluma kazandırılması gereken nice insanlara çöpmüş gibi davranın ama depremde yaralansa çok üzüldüm deyin
Cevap
5Cevap
Sevgilimle okuduğumuz şehirden ailelerimizi görmek için o memleketine Malatya'ya ben de Diyarbakır'a geldim. Ailemizle ya 3,4 gün adam akıllı vakit geçirdik demeden deprem olayları başladı. Sevgilim olduğu şehir Malatya cehennem gibi. Cadir da kalıyorlar. Bizde ailemle Diyarbakır da çok sallandık evde çatlaklar var. Evden uzakta başka bir yerde kalıyoruz. İnsanin aklına gelemezdi böyle bir şey. Çok tedirginiz. Allah daha kötüsünü yaşatmasın.
amirimin ablası ve yeğeni vefat etti çok üzgünüz
Babannemin bir akrabasının evi yilimiş bide bir gelin varmiş enkaz altında kalmişlar tanımiyorum pek
Depreme yakalandılar ama sagliklilar çok şükür
Şükür olmadı ama olsaydı da uzulsede insan gelip geçiyor ne acılar geldi geçti
99 depremine tüm ailem yakalandı
Çok şükür olmadııı
Evet
Erkek arkadaşim :(
Oldu maalesef
Sınıf arkadaşım vefat etri
Hayır olmadı
şu an yok
oldu
Akrabalarim :(