Ablası ordan burdan duyuru yapıyor insanlar yazıyor kimsede gitmemiş kaç gün oldu ya... taha gibi kaç can böyle unutuldu gitti kim bilir 🙁

Ablası ordan burdan duyuru yapıyor insanlar yazıyor kimsede gitmemiş kaç gün oldu ya... taha gibi kaç can böyle unutuldu gitti kim bilir 🙁

Fenomen olması onu daha öncelikli mi yapıyor anlamadım? Sorunda sanki öyle bir ima varmış gibi. Herkese, en kısa sürede yardım gitmeli. İster fenomen olsun, ister çöpçü, ister zengin, ister fakir.
Hayir onu demek istemedigimi zaten diger cümlemde belirttim duyar kasmana gerek yok. Fenomen olduğu için daha çok bilgi gider yardim gelsin diye ama ona ragmen gidilmiyor demek istedim.
Duyar kastığım yok zaten. O bölgede yaşayan ve yardım eden insanlar zaten önce kendi yakınlarına koşarlar. Görevliler ve gönüllüler de en yakınlarında olanlara giderler. Öyle bir durumda kimse ya böyle bir fenomen vardı ben onu çok severdim dur yardımına koşayım diye düşünmez. Yardım gitmeyen pek çok kişi ve yer var. Kısacası ona da henüz yardım gitmemesi üzücü de olsa normal bir durum.
Cevap
2Cevap
Şaka gibi bence
Lan bu Taha Duymaz gibi pcler ancak barlarda kızlarla gezmeyi bilirler. Ya da sahillerde koluna iki kız takıp geziyordur.
Hatay... Kanayan yara...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?