Çocuklar arasında tercih yapmak zorundayım gibi hissediyorum kararım yanlış mı olur erkek çocuğumdan vazgeçmem ☹️?

merhaba bir kızım var bir oğlum onları çok seviyorum her zorluğa rağmen ben baktım 2 senedir boşandık oğlum 9 yaşında babası dava açmış onları almak için fakat alamaz biliyorum ancak sorun şu ki 9 yaşındaki oğlum babasında kalmak istiyor beni de seviyor ama annecim orada kalım seni görmeye hafta sonu gelirim diyor Baba da ikisini almak istiyor vermiyorum kavga gürültü ve mahkeme polis olaylarımız bitmiyor baba da iyi bakıyor fakat ben çocuğumdan geçmiyorum ama lakin " oğlum babaya düşkün olduğu için onu kararına saygı duyarım mutlu olduğu yer mutlu olduğum yerdir der üzülerek babaya veririm ☹️ fakat gönlüm verme diyor

şimdi eski eşle anlaşıp oğlan senin kız benim demekten başka çarem yok gibi çünkü çocuklar etkileniyor kavgadan onların iyiliği için birşeyler yapmak lazım güzellikten anlamıyor eski eş ben ne yapacağım bilmiyorum oğlum babaya düşkün bana da geliyor evler yakın fakat yarın öbür gün bir yerlere giderse ben ne yapacağım bana akıl verin Allah rızası için

Çocuklar arasında tercih yapmak zorundayım gibi hissediyorum kararım yanlış mı olur erkek çocuğumdan vazgeçmem ☹️?