Merhaba kızlar eşim konusunda bu konuda yardımcı olabilirmisinz?

Merhaba kızlar ben firuze 41 yaşındayım 1 çocuk annesiyim kocamla yıldır 20evliyiz bayburtta oturuyoruz olaya gelecek olursak kızlar öncellikle benim çocuğum 16 yaşında erkek çocuğu babasıyla eğlenemeyi ve takılmayı çok sever her neyse olay çok farklı nasıl açıklayacağımı bilmiyorum çok utanıyorum yazarken bile ama gerçekten ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım o yüzden yazıyorum kızlar lütfen yardımcı olun şimdi tüm ciddiyetimle olayı anlatıyorum ; Ben bi gün pazara erzak alışverişi yapmaya gittim normalde komşuya uğrar hal hatır sorar kahve içerdim bu sefer komşuya gitmedim eve gidiyim erkenden yemek yapim diye düşündüm eve girdim garip sesler geliyordu oturma odasından kapı girişindeki komidinde aile çerçevesinde fotoğraflarımız vardı onlar kapatılmış yüz üstü flan noluyor diyorum kapıdan gizlice baktım ne görim kocam bir erkeğin kucağında oğlumda onları izliyo kameraya alıyordu şoklar içersine girdim dona kaldım resmen kanım dondu kızlar ağlamaklı oldum yüce rabbime sığındım o an hemen evden çıktım komşuya 1 saat sonra eve girdim her şey normal miş gibi gelip bana sarıldılar çok sevgi dolu bi aileydik normalde biz taki o güne kadar sonra ben telefonları işim var diyip kurcalamaya başladım arı emojili turuncu bi uygulamada erkeklere orasını burasını atmış kocam gerçekten kanım çekildi işin olayı çocuğumda bu durumun aynılarını yapmış allahım ben bunları hak edicek naptım dedim olayları kime annlatsam diye kara kara düşündüm kime anlatılır napılır şaşırdım kaldım yerimde kayınvalidem geldi aklıma gittim ona söyledim bir bir anlattım kayınvalidem bana ne dedi biliyomusunuz kızlar sen işini iyi yapamamışsın dedi oğlumda başkasının işini görüyo dedi kızlar ben napcam gerçekten allahım çok kötüyüm lütfen bi akıl verin kızlar gerçekten hergeçen gün kafayı yicek gibiyim.

Güncellemeler
+1 yıl
lütfen olumsuz yorum yapmayın hepsi gerçek çok üzgünüm üstüme gelmeyin.
Merhaba kızlar eşim konusunda bu konuda yardımcı olabilirmisinz?