Konumuz din böyle konuları tartışmayı seven bilinçli kişiler cevaplayabilir?

Ben dinlerin insanları yönlendirmek için ortaya atılan harika bir fikir olarak görüyorum mesela Müslümanlık dini millet etrafınıza bakın kim veya hangi Müslüman devlet dinini düzgünce yaşıyor? hiçbiri özelikle kuralları bana çok saçma geliyor mesela kadınların kapalı olması mesela buna ne gerek var kadınlar başlarını örtüp bütün gün sıcağın altında çalışanlar var tam bir işkence. Düşünün bir şeyi kapatarak gizleyerek daha çok ilgi çekmez miyiz buna katilamyanlar olabilir bir de tam tersini yorumlayalim özellikle erkekler düşünün saf güzellikte yaratılmış normal bir kızla karşılaştınız kızın saçından tahrik olur musunuz? Ben hiç sanmıyorum tahrik olurum diyenlerin kendini asagiladigini düşünüyorum hatta. Sizler o kadar aciz değilsiniz siz bu bilinçle büyütülürseniz doğrunun bu olduğunu bilirsiniz ama etrafınızda kapali kadınlar çok ve siz çocukluktan beri ilginizi çekebilecegini sizi tahrik edebileceğini düşündüren bir dinin kuralları tarafından buyutuluyorsunuz yani din sanki gözünüzün içine sokuyor kadınlarda çok sayıda kısıtlamalarla hayati işkenceye dönüyor okuduğunuz için teşekkür ederim isterseniz aşağıda birlikte tartışalım bu tür konusalri tartışmayı seven bilinçli müslüman veya dine inanmayanlar hiç fark etmez sadece bu tartışmaları sevsin (küfür hakaret etmek için gelecekler umrumda değil yorumlarınız kaldırılacaktir)

Konumuz din böyle konuları tartışmayı seven bilinçli kişiler cevaplayabilir?