Güncellemeler
+1 yıl
Feminizm adına trollük yapacaklar uzak dursun
Kim ne derse desin kadın faşizmi var dünyada. Masum bir erkek öldürülüyor ya da kazada ölüyor kadınlar "oh" çekiyor. Eşini aldatan bir kadın öldürülüyor yine oh çekiyor. Yani hiçbir suçu olmayan bir insanı, bir suçu olan insanla bir tutuyorlar sadece cinsiyetinden dolayı. Hiç doğru değil bu. Sizce de öyle değil mi? Cinayetlere, kazalara sevinmeyin arkadaşlar 😞 Vicdanlı olun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu nasıl bir kafa. Ya kimse ne olursa olsun ölmeyi hak etmez. (Tecavüz zulüm hariç) adam karısını aldatıyor benle ilgilenmedi diyor haklısın ağamson paşamsın diyorlar kadon kocasını aldatıyor or... Damgası yiyor artık anlayın bir ah varsa bu hep kadının ahı. Erkek ölse saat kaç gece kaçta ne giymiş sormuyorlsr ama kadına soruyorlar erkeğin kıyafeti fiziği asla konu olmuyor kadının oluyor. Şunu anlayın maalesef ki kadına hep haksızlık ama erkek kadın kim ne olursa olsun ölümü hak etmez.. eşini aldatan bir adam da eşini aldatan bir kadında ölmeyi değil haketmex yalnızca boşanılmayı hak eder. Ölüm basit şey değil ! Budur fikrim. Bırakın artık cinsiyetçiliği.. bırakın.
Bende zaten cinsiyetçiliği bırakın diyorum. Cinsiyetçilik sadece kadının kıyafetini sorgulamak değil cinsiyetçilik bir erkeğin ölümünü aklamaktır aynı zamanda. Ve elbette bir kadın aldattı diye ölümü hak etmez erkek de hak etmez ama. Erkek öldürülünce kadınlar bunu olumluyor, aklıyor bunu görüyorum. Bir kadın ölünce ünlü bir erkek onunla alay etse kariyeri biter.
gossip.fanpage.it/.../
Bak kadın ışıltılı hayatına devan ediyor.
Sence bu kişi hayatına devam ediyorsa kimin yaptığı cinsiyetçilik?
"Birisi küçük Hannah Montana'ya Chris Guerra'nın oynamadığını ama muhtemelen onun hiç duymadığı bir aktivite yaptığını, buna "Çalışma" dendiğini ve çok "şanslı" olmadığınızda hayatta kalmak için ihtiyacınız olan paraya sahip olduğunu söyler. Çocukluğunuzdan itibaren sizi mercek altına alan, ses tellerinize nefes vererek çığ gibi para kazanmanızı sağlayan bir babanız olsun.
Burada ben değil siz cinsiyetçilik yapıyorsunuz.
Linkteki kişi, hiçbir suçu yok ölüyor. Bununla alay eden bir kadın var!
Sen kadınların yüz karası birisin şunu ayırt edecek aklın yok çünkü kadınlar daha çok öldürülüyor. Sebepsşz yere bunu anlamıyorsun
Ölen birisi ile kim alay etse kariyeri bitmeli zaten ne saçmalıyorsun sen ya? Sen ne tohumusun Arap mı
Ben seni anlıyorum sen beni anlamak istemiyorsun.
Kesinlikle bence de kariyeri bitmeli ama bitmiyor. Aksine Miley Cyrus savunuldu. Halbuki suçluydu çünkü bir insanın yaşamını ucuzlaştırdı.
Ve mesela bak;
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Hep insan canını ucuzlaştırma peşindeler.
Tabiki kadınlar çok katlediliyor ama bu erkeklerin ölümünü aklamak ya da yoksaymamızı gerektirmez.
Bu ne iğrenç bir şeydir. Erkek öldü diye sevinmek. Ya hiç mi bu tiplerin oğlu yok kocası yok abisi babası yok. Birde yoruma feminazinin birisi gelmiş. Kullanıcı adıma bakmayın lütfen erkek düşmanı değilim.
@Kadınhaklarısavunucu kadınların daha çok öldürülmesi doğrudur fakat erkeklerde öldürülüyor maalesef
Geri kafalılar anca oh çeker