Evet bu ne saçmalık. Dün ben de böyle şeye şahit oldum. Sanki ölümsüzlermiş gibi stok yapıyorlar. Ulan bina yıkılsa stokladığın yiyecekler enkazın altında kalıyor. Hatta en sevdiklerin bile...
Cahiliz cahil. Türk halkı tamam yardımsever falan ama inanılmaz cahil ve bencil bir toplum. Hele 3 gün içinde yaşananları insanların davranıslarını görünce kendi kendime ‘ keşke türk topraklarında doğmasaydım da böyle bir halkı hiç görmeseydim ‘ diyorum.
Nefisleri gözleri aç olduğundan geliyor ulan o kadar yaralı enkaz altında kalanlar hatta ölenler var merhamet edin be bu nasıl merhametsizlik vicdansızlik tamam yemek önemli ama insan kendisine düşkün olmamalı sadece başkalarını da düşünmeli
Saçmalık çünkü insanlar bir şey yaptığında bir şeyini çıkarmayı seviyor. yani kıtlık varmış gibi yemeyeceği ekmeği de alıyor sonra gerçekten ihtiyacı olanlar ekmek bulamıyor bu sefer.
Bende öyle düşünüyorum koronadaki gibi market yağmalanıyor koskoca Süpermarkette ıslak mendil bikac tane kalmış Korku içinde bende aldım. Artık market meyve sebze satmayı birakmis bunlara yönelmiş MALZEME yetiştirmeye çalışıyor
Bunu ben de anlamış değilim mesela corona çıktığı zamanlarda da şöyle bir şey oluyordu millet her şeyi toplayıp toplayıp evine götürüyordu birkaç günlük böyle kapanma içinde gerçekten çok değişik
Bir şey diyecem ben artık diyecek kelimem olmadığını farkettim bu ş_erefsizlik karşısında benim Türkçem artık bitti diyecek kelimesi olan devam etsin arkadaşlar.
En İyi Cevap