Beni en çok derinden sarsan korkutan duygulandım duyduğumda nasıl yani dedirten "kuran sayfalarının boş olması" sanki yavaş yavaş sona geliyoruz. Hazır mısınız ya ben değilim korkuyorum
1 ay
Kıyamet alemetleri hakkında ne düşünüyosunuz?

Beni en çok derinden sarsan korkutan duygulandım duyduğumda nasıl yani dedirten "kuran sayfalarının boş olması" sanki yavaş yavaş sona geliyoruz. Hazır mısınız ya ben değilim korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bazı gerçekleri görünce bazı insan gibi görünen mahlukatları görünce diyorum ki bencede olsun olsun ki böyle yaratıklardan bir an önce kurtulalım
Valla bu yorum da haklı
Psikolojim bozuldu
Cidden bak yapılan şeyler yüzünden
Sen nerde yaşıyosun
Kocaeli
Sen
Ankara çok sükür en azından ay valla çok sükür
Burdan da geçiyor inşallah vurmaz vurursa sesimize kulak veren olmaz gibi
Her zaman olan şeyler abartmayalım. Depreme önlem alınmadığı için bu haldeyiz.
Biçok alamet gerçekleşti..
Hangi alametler
Açıp bak yav aglamaktaj gözüm çıkmış bugun bunu tartışamam
O kıyamet günü olacak tüm sayfalar silinecek ve evet büyük alâmetler gerçekleşiyor
Evet bu çok ürkünç gelmişti bana bi açıyoshm haberin yok sayfalar boş p zaman o gün oldugunu anlıyosın
Kıyameti müslümanlar görmeyecek kiyamet kopmadan ölecek hepsi
İnsllah biz de ölürüz
Rivayetlere iyi bakarsan görürsün
Evet evet biliyorım zaten sanırım kimse kuranı açmıcak kimse böyle bi şeye sajip olmucak
Bakalım artık
Görmek mi istiyon sen bilin
Hayır kaosun bir önemi yok kaçınılmaz bir şey öbür tarafta belki izlemek isterim
He skskd pardon öyle ya Allah ım bizi affet valla böyle deprem falan olunca benim ölüm korkusu perilerim geliyo
Bende ölüm korkusu yok
İlginç buldum ben bunu
Evet bencede hic bir şey enteresan ya da korkunç gelmiyor
Sevaplarına çok mu güveniyon cahil cesareti mi
10 yıldır metafizikle ilgileniyorum çoğu insanın aklını yitirecegi şeylerle karşılaştım yani belli yerden sonra hic bir şey ilginç ya da korkunç gelmiyor
Başa gelmeyince bilmrk yetmiyo demek ki gübahın sevabını aşarsa zaten görürsün nanayı
Bizler insanız günah işleriz önemli olan pişmanlık duyup tövbe etmek
Doğru diyon gerçi
Evet öyle
Korkacak bir şey yok ki Allah'a kavuşcaz ne güzel işte iyiliklerine inanıyorsan korkmana gerek yok sınırsız bir sekilde gerçek hayat asıl orasi sevdigin bir hayvaninla ailenle vs böyle düşün 🤣
Kıyamet alametleri ile ne alakası var doğal felaket bu dağa deccal çıkmadı
gözümle görmediğim şeylere inanamam haa son geldi ise ben hazırım ne olacak ise olsun
Hiç bir kıyamet alameti yok. Kuran kıyametin "ansızın" kopacağını söylüyor. Ansızın olan bir şey belirti, işaret vermez. ANSIZIN...
Korkmamak için hazır olmak lazım hazır olmadığımız için amellerimiz eksik olduğu için korkuyoruz
Beklenen son çok yakında
Hiçbir şey. İnanmıyorum ben
Hangi sayfaları 😱
Kıymamet günü kuran ayetleri silincek..
Allah affetsin
Amin
Ben inanmıyorum.
kuranin ayetleri mi silindi?
Kıyamet günü evet silincek
Küçük alametlerin hepsi bitti
Nasıl boş
Kıymamet günü kuran sayfaları silinmiiş olcak