1 yıldır arkadaşız yazın pijama partisi yapmak ve alışveriş'e gitmeyi planlıyoruz ama annesiyle daha tanışmadım neler yapmam gerek?
1 ay
En yakın kız arkadaşımın annesinin gözüne nasıl girerim?

1 yıldır arkadaşız yazın pijama partisi yapmak ve alışveriş'e gitmeyi planlıyoruz ama annesiyle daha tanışmadım neler yapmam gerek?
En yakın kız arkadaşınızın annesiyle güzel bir ilişki kurmak için şunları deneyebilirsiniz:
2. Alçak gönüllü olun.
Jim Collins, “Good to Great” adlı kitabında bu sözcükten bahsettiğinde insana liderlik anlamı çağrıştırıyor. Collins basitçe “en iyi liderler egolarını kendilerinden şirketlerini büyütecek büyük çaplı hedeflere doğru yönlendirirler.” diyor. Collins’in çalışmasında bahsettiği bu tip liderler, hem profesyonel bir irade hem de ekstra bir alçak gönüllülüğe sahip bir bakış açısı kazanırlar. Bu paradoksal karışım ise mükemmel finansal sonuçlar yaratır.
İkna etmek için içten konuşun.
Antik İbranice’de “Kalpteki bilgelik anlayış olarak anılır ve tatlı dil ikna ediciliği artırır.” diye bir atasözü vardır. Hayatınızda hiç bir bilgeden tavsiye aldınız mı? Bu bilge başkalarının aksine size kalpten doğruları söyleyen, büyük bir iç görü ve sağduyuya sahiptir. Bu kişilerin doğal konuşması öğretici ve ikna edici bir özelliğe sahiptir.
Anlayışlı olun.
Anlayış ikna ediciliği beraberinde getirdiği için anlayışlı olmak ikna ediciliğin bir parçasıdır. Anlayışlı bir insan olmak demek sezgi ve iç görü sahibi olmak demektir. Anlayışlı kimseler başkalarının düşüncelerini empati yaparak algılayabilir ve asıl sebeplerini kavrayabilir. Bunlara ek olarak, kalpten konuştuğunuzda karşınızdakilere bilgeliğinizi gösterirsiniz ve böylece söyledikleriniz daha ikna edici bir hal alır.
Başkalarına saygı gösterin.
İnsanların saygı ve haysiyet özelliklerine değer veren, takım çalışması ve işbirliğini artıran bir kültürde çalışmaktan daha ilham verici bir şey yoktur.
Cevap
8Cevap
Hanım hanımcık olman yeterli bence.
n yakın kız arkadaşınızın annesiyle güzel bir ilişki kurmak için şunları deneyebilirsiniz:
Saygılı olun: En yakın kız arkadaşınızın annesiyle tanıştığınızda, kibar ve saygılı bir şekilde konuşun.
Kendinizi tanıtın: Tanıştığınızda, kendinizi tanıtmak için adınızı, ne iş yaptığınızı ve ilginç bir şeyi paylaşın.
İlgili olun: En yakın kız arkadaşınızın annesiyle konuşurken onunla ilgilendiğinizi gösterin ve onun hakkında sorular sorun.
Yardımcı olun: Eğer yardım edebileceğiniz bir şey varsa, yardım etmeyi teklif edin ve güzel bir şey yapın.
Teşekkür edin: En yakın kız arkadaşınızın annesi size yardım ettiğinde veya zaman ayırdığında, ona teşekkür edin.
En yakın kız arkadaşınızın annesiyle güzel bir ilişki kurmak istiyorsanız, iyi niyetli ve samimi olmanız önemlidir. Lütfen, kendinizi beğenmeyen ve saygılı bir şekilde davranın.
bi hocamız söylemişti annelerinizi ikna etmek istiyosanız aileleriniz tanışsın siz onlara gidin uslu biri oldugunuzu görsünler onlar size gelsin sonra zaten her şeye izin verirler demişti
Tanış nazik ol cana yakın ol
Fay hattını iple bağla annesini bile alırsın kardeşim
Annesi ile neden bu kadar samimi olmak istiyorsun
Beni tanımadığı için planlarımızı onaylamayacaktır ailesi baya katı
Hmmm anladım bu doğru bir yaklaşım tabiki öncelik olarak o halde güzel bir çiçek alarak bir adım atmış olmanı tavsiye ederim sonuç olarak hiç bir kadın karşı gelmeyeceği gibi aksine hoşuna gidecektir
Tavsiyeniz için teşekkürler
Niye gözüne gireceksin ki boş ver
Gözüne ayağını sok girmiş olursun
Giremezsin
Neden?
güven duyması içinmi
Çok zor
kiz kiza verilmiyorsa izin isin cok zor
rhat ol oturskli
Doğal olduğun gibi davran
hanım hanımcık saygılı davran
hanım hanımcık yardım sever dürüst ol yeter