Benim için önemli olan neden ve kimi mutlu edeceğimdir. tabi ki bir insan herkesi mutlu edemez ya da herkesi memnun edemez. bunun için çabalayabilir sadece. benim için değer verdiğim insan olması önemlidir. bu yüzden de değer verdiğim bir insansa tabi ki kötü günde yanında olur ve her zaman için o kişiyi mutlu etmeyi denerim.
Aşık olduğum kadınsa da onun için her şeyi yaparım yani benim mutluluğumdan çok o kişinin mutluluğu benim için önemli olur. ama maalesef artık mutluluk kavramına bile inanmıyorum. yani bana her şey o kadar saçma geliyor ki ve artık insanları mutlu etmek ile de uğraşmıyorum sadece kendi hayatımı yaşıyorum. yani normal bir şekilde nazik olmak yeri geldiğinde yardım yapmak artık benim için yeterli oluyor.
Ant içmişleri içtiğine pişman edecek bir mutluluk yaşayabiliyorum Bence bu bir yetenek bana göre. Çünkü anlıyorum dinliyorum Bi bakıyorum eksik bir şey var tamamalamalrini söylüyorum nasıl yapacaklarını söylüyorum Bi bakıyorum yapmışlar ve mutlu olmuşlar soena neden daha önce yapmadan a q diyip kendine sövüyorlar Len böyle de iyiyimdir :)
İnsanları mutlu etmek çocuk oyunca onlara insan olduklarını hissettir insan olduğunu bildiğini hissettir yeterli çünkü bu devirde en çok ihtiyacımızın olduğu tek şey insanlık
Aşkım öyle insanlardan bence uzak durulmali ya çok ciddi bı kavga olmadığı sürece gönlümü almak istesen o anki halime göre bı cikolata al dünyanın en mutlu insanı olurum ya bence herkes böyle olmalı neden 3 günlük dünyada küçücük şeylerden bile mutlu olmayı beceremiyo insanoğlu ki
En İyi Cevap