- Yıllar önce babamlar iç Anadolu'ya göç etmiş Kürt yok nerdeyse herkes turk. Ama ben Kürt istiyorum sanaldan mümkün olmuyor ne yapabilirim sizce. Akrabalara sormaya utanirim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şu gizli üyenin yazdığı saçma sapan şeylere bakma bende doğuluyum gayet iyiyiz tabi her kürt aynı değil.
Aynen İzmir de belli ben İzmir'i sevmem
Trol mü bu soru
Hayır ciddi anlamda sordum saçma saçma cevap verdi çoğu
en ciddi misin
Evet neden ciddi olmiyayim. Yaşım 25 oldu bende ciddi düşünmek istiyorum artik
ne bileyim bir kürt olarak şaşırdım böyle düşünmene. insanlar genelde çok ön yargılı sende durum tam tersi
Kürtler daha yuvasına bağlı bence.
evet öyle. ve daha pekçok açıdan aileye önem veriyoruz. yapıda var. sende sanıırm aile olmayı ve gerçekten sevilmeyi istiyorsun
Aynen Kürtlerin kaba olması evde otur deyip kizmasi bile hoşuma gidiyor benim. Babamdan dolayı pasif erkek istemiyorum
anladım. evet pasif değiliz, oldukça korumacı ve sahiplenici yapıdayız o konuda haklısın. baban ne açıdan pafis özel değilse
Yani annem ne derse kızmaz sahip çıkmaz kahveye gider akşam yemek yer icine kapanık akrabalardan korkan pisirik ve korumacı değil.
Ama Kürt erkekleri tam tersi ailesine bağlı. Bak çoğu Kürt kızı akrabalara hizmet etmekten yakınır kalabalık olmanızdan ama benim aksine hoşuma gider
hmm ilginçmiş, yaşı kaç. anneni hiç kıskanmaz mı korumaz mı, mesela biri laf atsa bir şey demez mi yani
işte aile yapısı olunca kalabalıklıkta kaçınılmaz oluyor. sen baya ilginç bir kızsın doğrusu:)
Yok annemi dövüyor ama işte neyden olacak millete sinirlenir anneme kızar. Çok kaba şiddet uyguluyor küfürbaz ve işine çok bağlı bize vakit ayirmazdi hiç.
Babam 47 annem 38
Ama genelde annem ne derse ses etmez
Ev icin sorumluluk almaz
Şiddet olması çok kötü ya 😔
Ee o zaman nasıl şiddet uyguluyor ki 🤔
Bir erkek için en kötüsü de o bence
Şöyle pisirik bir adam. Millete anneme ses edemez çok dolunca da içer ayyaş olunca gelir annemi döver. tabi şimdi dovmuyor
Abim büyüdü abimden korkuyor
Hmm anladım alkolün etkisi ile yapıyor. Yinede çok üzücü. Annene üzüldüm zor oluyordur onun için, böyle koca veya erkek olur mu
Ha iyi o zaman. Hiç olmazsa o koruyucu olur annene
İste sonra neden Kürt erkeklere aşıksın..
Yok gayet iyi anlıyorum seni 👍😊
Aşkım biz izmirliyiz yaa
Derken. İzmirli istemiyorum beyfendi. Doğulu olsun mümkün mertebe
Bu espriyi bile anlamadin ne diyim ki. Doğulu erkekler seni mal olarak görür. Ev isi yapan çocuk doğuran bi robot olursun onlar icin
En azından sahip çıkar. Kıskanır evinde otur demesi bile hoşuma gider benim. Babam türk annemi hiç kisitalamazdi ne geldiyse bu yzuden geldi başımıza. Babam çok pasifti
Babanın pasif olması Türklerin öyle olduğu anlamına gelmez ama. Türk erkeği dünyada en sevilen erkeklerden ırk olarak. Çünkü sahiplenir sever, ve mal olarak görmez kadına değer verir. Kürt erkekleri ise seks ihtiyacını gideren, ev işlerini yaptıran, çocuk doğuran bir obje olarak bakar sana. Modern köle olursun
Bilmiyorum babam ve amcamlar yüzünden soğudum türklerden
Seni kürtlere özendiren ne oldu?😂benim kürt sevgilim oldu daha önce. Ailede öyle baskı var ki kızlar bile herşeyi gizliden yapıyor. Kapalı olmasına rağmen yala beni yut beni sk beni diyen kuduruk bi kızdı. Ama dışardan muhafazakar. Işte baskı sonucu olan bu anladin mı. Hayatın zindan olsun doğulu biriyle evlen de gör)))
Ne bileyim Kürtler düğünleri halayları herşeyi ilgimi cekiyor. Bide erkekleri yakışıklı sert mizaçlı kaba biraz
Hahahaha. Cidden gönül ota da boka da lafı ne kadar doğru ya. Sen kürt biriyle evlen kanka buna layiksin
Kürt olsun benim olsun
Aynen aynen cariye iyi akşamlar sana
Cariye ne ya. Sen Hakkari dugunleri izle. Benim tüm sulalemde öyle altın takan gelin yok
Düğünlerine mi aldandin yazık sana. Hahahahahah
Ne diyon yaa 😭
Napim yalnız olecem bu gidişle
Hangi şehirde yaşıyorsun ki sen
Aksaray ama doğu ya tasincam
Taşın bakalım. Hamile kalıp eve kapanınca sonra siteye girip kocam dışarı bile cikartmiyor diye agliycan soru sorarak😂
İnşallah böyle olur beni seven Kürt bir erkek beni eve kapatır amin inşallah
Acınasi bi haldesin😂cicim aylarından sonra da kocandan soğuyacaksin onu kuzeniyle vs yatarak aldatacaksin sonra da. Klasik kürt aile yapısı işte. Akrabaları ile bile evleniyorlar
Kes yaa.
Rahatsızsan yorumu sil. Sen kes
Bak konuşmaya ihtiyacım var özelden çık sana birkaç şey anlatayim
Istemem yorumu sil fazla bile muhattap olduk
Silmiyorum bak konuşalım lutfn
Kismetse olur erolla evlen
O Erol Kürt mü
Bende neden yakışıklı ve çekici diyordum Kürt meğer
Neden kürt erkek
Yaşım 25 oldu. Ciddi anlamda yuvasına bakacak erkek arıyorum
Kürtler daha yuvasına bağlı
Hmm anladım