Depremi kimler hissetti? İyi misiniz?

Yenimahalle , 26118 sok, No: 45, Aşiyan Kent, A blok. Adıyaman/Merkez
Bu konumu yayarmisiniz 122ye haber verir misiniz lütfen 3 gundur ilk depremden beri iceride birsuru insan var benim tanıdığım kadir zencirkiran ve elif sare zencirkiran 9-14 yaslarindalar daha icerisinden cok insan çığlığı geliyormus ama giderek azaliyor sesler lütfen gec olmadan ulasilsin bu insanlara LUTFEN YALVARIYORUM öldükten sonra bulunmasin bu insanlar
Tweet olarak atmak daha faydalı olur://
Hic bi sekilde duyulmuyor ben attim cevrem attı sizinde yardimini istiyorum lütfen
Attım birkaç yere umarım görünür.://
Tesekkur ederiimm en azindan yardimci olmaya calistiniz umarim fark edilir gec olmadan kurtarilir insanlar 💓💓
Umarım 😐
Cevap
8Cevap
Hala hissediyorum maalesef devam ediyor burada ara sıra.
Evet hala tam olarak geçmedi :((
Hissettik, 4.20'de defalarca sallandık...
Sayılan o 10 ilde olmasakta fazlaca hissettik etkiledi. Sözün bittiği yer, inşallah olabildiğince sağ kavuşuruz göçük altında kalan canlarımıza...
İnşallah...
Mersin de deprem çok hissedilir de yıkıcı olmadı. Adana, Malatya, Maraş, Adıyaman en çok yıkım olan yerler olmuş 😔
Maalesef...
Mersin'de biz hissettik ambulans ha bire gidip geliyor inşallah panikten kendini atan olmamıştıe.
Umarım önemli bir şey yoktur..
İstdan geldim ben deprem korkusundan bu neydii, ne yaşadık biz , elim ayağım titriyor
Hissettin mi istanbuldan
@İyiinsanlarhalavar ist da değilim şu an.
Çok büyük allah kprusun
Iyiyim ama uykuda yakalandım bu şoku uzun bir süre atlatamam cok şiddetliydi
Halen etkisindeyim midem bulanıyor gibi çok kötüydü gerçekten.
Hissetmedim hisseden yaşayan herkese geçmiş olsun umarım. cok can ve mal kaybı yoktur
Biz hissetmedik, hissedenlere çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın.. Çok acı bir sabaha uyandık, çok üzgünüm
Kalplerimiz ve aklımız oralarda. Artık depremi hepimiz tek yürekten hissediyoruz.
Hissetmedim de daha önceki olanı baya hissetmiştim Marmara’ya yakın olanı
Adıyamandada oldu ya binamız yıkılmış komple
Geçmiş olsun
Yollara döküldük çok sayıda ölü var
İyi ki gündüz olmadı Adana'da lise bile yıkıldı...
Yıkılan binalar olmuş burada
Kayserideyim hissetik dün hem4 de hemde öğleden sonra
ben hissettim. iyiyim
Biz bu gece uyumadık ama meğerse deprem de olmuş.
Geçmiş olsun hissetmedim,
Geçmiş olsun.. 🤲🏼🥺
Geçmiş olsun 💐
En İyi Cevaplar