Eşim cahilsin dedi̇ neden böyle davrandı 🥺😢?

5 ay önce dış gebelik geçirdim 2 aylıktı bebeğim kalp sesini de duyduk.. çocuğumu kaybettiğimden beri doktoruma da güvenim yok oldu bi kaç kere doktorumu değişeceğimi eşime söyledim. Bugün de yan komşumla konuşurken doğumuna ne kadar kaldığını sordum 25 gün dedi gittikleri hastane kapanmış doktorları da başka hastaneye geçmiş orada doğum yapıcam doktorumuz da çok iyi Buse sizde isterseniz gelebilirsiniz eşime söyledim söylediğim gibi bi tepki bizim be durumumuz var da doktor bakıp duruyorsun sen biraz bize de uzak hastane Gölcük deymiş diyorum ne Gölcük mü niye Gölcük dedi doktor iyi se niye gidilmesin Gölcüğe dedim sen ne duysan onu yapıyosun bi o doktor bi bu doktor cahillsin dedi benim yaşadığım şeylerin kaçını yaşıyor acaba canım yanıyor herşeyi düşünüyorum bana cahilsin diyor normal mi bu tepkisi cahilsin ne demek oluyor anlayamıyorum gideriz bitanem ne gerekiyorsa senin için ne şekilde rahat edecekse onu yapalım demesi gereken yerde alt üst etti beni 😢
Güncellemeler
+1 yıl
Babasını kaybetti 3 hafta oluyor o günden beri bana karşı garip söylene söylene sigara içmeye gitti başlıcam evine de Ona da bunada diyerek gitti ilk defa bu şekilde kalbimi kırdı neye göre cahilsin diyosun sen
Eşim cahilsin dedi̇ neden böyle davrandı 🥺😢?