Aile & Toplum 1 ay Soru cevap yapak mi? fevkaladee Takip Et Xper 4 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bunaldım Güncellemeler1 ay Birde gizlenmiş korkak 😠😠😠😠 Soru cevap yapak mi? Cevap Yaz 36 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Zehraaa050 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 48% 1 ay Çalıştığım yerden sorarsan olur bacım 1 2 Yorumla fevkaladee 1 ay Bir şarkı öner Yorumla Zehraaa050 1 ay Sertab Erener-Aç Sesini Yorumla
G_Hakikat Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Kafa yapısı bulgarlara benziyor.Atasoy neresi? 0 21 Yorumla fevkaladee 1 ay Kimin Yorumla G_Hakikat 1 ay Fotoğraftaki kız sensen onun Yorumla G_Hakikat 1 ay Kırgızlarada benziyor gerçi biraz. Yorumla fevkaladee 1 ay Benim balkan göçmeni Yorumla fevkaladee 1 ay Kırgız ne alaka çekik değil ki gözüm Yorumla G_Hakikat 1 ay Renk tonları kendine özgüdür kırgızların Yorumla fevkaladee 1 ay Hımm bilmiyorum ki Yorumla G_Hakikat 1 ay Hmm.Bir sorum var aslında.Kızlar neden gerçekte internette göründüğünden tamamen alakasız oluyor xd Yorumla fevkaladee 1 ay Genelde erkekler de böyle oluyor ışık açı felan etkili Yorumla G_Hakikat 1 ay Fotoğraf koymuyorum internete , bilemem. Yorumla G_Hakikat 1 ay Daha doğrusu fotoğraf bile çekmiyorum.Galerimdeki tek fotoğrafım 2018 den kalma Yorumla fevkaladee 1 ay Neden Yorumla G_Hakikat 1 ay Kameraları sevmem Yorumla fevkaladee 1 ay Bende sevmiyorum zaten güzel olduğumu düşünmüyorum o yüzden gerek yok Yorumla G_Hakikat 1 ay Güzellik geçicidir. Yorumla G_Hakikat 1 ay Ben tanınmak istemem sadece Yorumla G_Hakikat 1 ay "Unutulmayı yeğlerim" :) Yorumla fevkaladee 1 ay Çirkinlik kalıcı ama : ) Yorumla G_Hakikat 1 ay Hahaha bu iyiydi Yorumla G_Hakikat 1 ay Bir şarkı öner Yorumla fevkaladee 1 ay Sertab Erener-Aç Sesini Yorumla
can373737 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 76% 1 ay Olur tabiki önden bayanlar 0 3 Yorumla fevkaladee 1 ay Hayattan çıkardığın en büyük ders ne Yorumla can373737 1 ay İnsanların %99 u menfaati olduğu sürece sana iyidir menfaat bittiğinde gerçek yüzleri ortaya cikar Yorumla can373737 1 ay Yaptığın En büyük çılgınlık nedir Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 945 cevap paylaştı. Sexting sever misin? 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 34,6b cevap paylaştı. En sevdiğin film hangisi 0 0 Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Mesela nasil bir soruyla başlayalım? 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 776 cevap paylaştı. Yapak valla 0 6 Yorumla fevkaladee 1 ay Uyudun mu Yorumla Cemrekaya701 1 ay Uyumadım 🥺 Yorumla fevkaladee 1 ay Niye aşkım Yorumla Cemrekaya701 1 ay Erkekler kapatılsın mı Yorumla fevkaladee 1 ay Amin amin Yorumla Cemrekaya701 1 ay Uykum yok dhdhhxx Yorumla
Emir38 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 ay Aile & Toplum konusunda 733 cevap paylaştı. Yapalim 0 5 Yorumla fevkaladee 1 ay En güzel kız ismi ne Yorumla Emir38 1 ay Selin bence Yorumla fevkaladee 1 ay Bence emir Yorumla Emir38 1 ay Teşekkür ederim 🥰🤗 Yorumla Emir38 1 ay İsmin ne Yorumla
Everglow Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 619 cevap paylaştı. Yapmayak 0 1 Yorumla fevkaladee 1 ay Yapıcan Yorumla
gulssultan101 Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Olur kanka 0 2 Yorumla fevkaladee 1 ay Napiyon aşkım Yorumla gulssultan101 1 ay İyiyim sen Yorumla
cadıavlayan Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 91% 1 ay Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. Olur 0 3 Yorumla fevkaladee 1 ay Nspiyon Yorumla cadıavlayan 1 ay Uzanıyorum Yorumla cadıavlayan 1 ay Nerde yaşıyorsun Yorumla
Pronari3 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay olur 0 3 Yorumla fevkaladee 1 ay Napiyon Yorumla Pronari3 1 ay youtubeda takılıyorum sen Yorumla fevkaladee 1 ay Neye bakıyon Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 82% 1 ay Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Sor tabiki 0 7 Yorumla fevkaladee 1 ay En mutsuz olduğun gün Yorumla Semaptik 1 ay Annemin öldüğü gün Yorumla Semaptik 1 ay Senin Yorumla fevkaladee 1 ay Ya Allah rahmet eylesin üzüldüm başın sağolsun benim hergun mutsuzluk Yorumla Semaptik 1 ay Sebebi ne Yorumla Semaptik 1 ay Saol bu arada Yorumla fevkaladee 1 ay Bilmiyorum ki Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Yapak kank 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Açık ilişki? Erkeğin yaşamadığı ama senin yaşadığın?
Çalıştığım yerden sorarsan olur bacım
Bir şarkı öner
Sertab Erener-Aç Sesini
Kafa yapısı bulgarlara benziyor.
Atasoy neresi?
Kimin
Fotoğraftaki kız sensen onun
Kırgızlarada benziyor gerçi biraz.
Benim balkan göçmeni
Kırgız ne alaka çekik değil ki gözüm
Renk tonları kendine özgüdür kırgızların
Hımm bilmiyorum ki
Hmm.
Bir sorum var aslında.
Kızlar neden gerçekte internette göründüğünden tamamen alakasız oluyor xd
Genelde erkekler de böyle oluyor ışık açı felan etkili
Fotoğraf koymuyorum internete , bilemem.
Daha doğrusu fotoğraf bile çekmiyorum.
Galerimdeki tek fotoğrafım 2018 den kalma
Neden
Kameraları sevmem
Bende sevmiyorum zaten güzel olduğumu düşünmüyorum o yüzden gerek yok
Güzellik geçicidir.
Ben tanınmak istemem sadece
"Unutulmayı yeğlerim" :)
Çirkinlik kalıcı ama : )
Hahaha bu iyiydi
Bir şarkı öner
Sertab Erener-Aç Sesini
Olur tabiki önden bayanlar
Hayattan çıkardığın en büyük ders ne
İnsanların %99 u menfaati olduğu sürece sana iyidir menfaat bittiğinde gerçek yüzleri ortaya cikar
Yaptığın En büyük çılgınlık nedir
Sexting sever misin?
Fevkaladenin fevkinde misin?
En sevdiğin film hangisi
sıkıldıysan kalkalım
Mesela nasil bir soruyla başlayalım?
Ne sen sor ne. ben soylim
Olur sor diledigini😊
Nasıl vazgeçilir
Yapak valla
Uyudun mu
Uyumadım 🥺