Aile & Toplum Gelin görümce kardeş gibi olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gelin görümce kardeş gibi olur mu? Olur Olmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gelin görümce kardeş gibi olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. sanmıyorum öyle. ama bu kişiden kişiye değişebilir bence. yani olabilir de iyi anlaşırlarsa 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sanmıyorum öyle bir şeyi çünkü ; çevremde hiç görümcesi ile kardeş gibi olan iyi anlaşan yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Gelin görümce kardeş gibi olur mu bilmem ama elti ile elti kardeş gibi değil düşman olurlar eminim buna 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. İmkansız gibi görünüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sanmıyorum öyle. ama bu kişiden kişiye değişebilir bence. yani olabilir de iyi anlaşırlarsa
sanmıyorum öyle bir şeyi çünkü ; çevremde hiç görümcesi ile kardeş gibi olan iyi anlaşan yok
Gelin görümce kardeş gibi olur mu bilmem ama elti ile elti kardeş gibi değil düşman olurlar eminim buna
İmkansız gibi görünüyor
İyi anlaşırsa olur tabi niye olmasın
Olmaz
Olamaz
Nah olur