Ailem annem en ufacık kavgada bana o. ruspu fahiş. e dul karı der ( evli değilim) kardeşlerim bile bana hakaret ediyor. Ölmek istiyorum gerçekten artık dayanamıyorum. Benden 4 yaş küçük kardeşim bile bugün or. uspu dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Hıc evlenmedim ortam kızı değilim evden bile doğru dürüst dışarı çıkan biri değilim arkadaşım bile yok sevgilim bile yok
Yaşım 24 ne işim var, ne gücüm üstelik ailemde köpek gibi davranıyor, reva mı bu bana?
Üniversite okuyodum ama ona bile gitmiyorum artık alttan derslerim var kafamı toparlayamıyorum sürekli evde ağlama nobetlerim tutuyor yataktan çıkacak güç bulamıyorum kendimde
annen bir daha aynısını derse sana çekmişim de kardeşine terbiye ver sonra iş aramaya başla
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anneme artık ben sensin demeye bile başladım ama olmuyor düzelmiyor en kötüsü de babamın bunlara susması ortam kızı değilim ki öyle demekte haklı olsunlar
ben sensin demekle olmuyor madem annen seni kırabiliyor sende kıracaksın ana babaya saygı diyorlar ama böyle davranan aileler gram saygıyı hak etmiyor o yüzden acımadan sapla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ailenin ağzı bozuk sanırım kendi namuslarına nasıl o kadar kolay sövüyorlar
Annem çok küfür eder bugün ilk kez kardeşim de dedi babam her şeye susuyor her gün kavga bıktım yani
okul iş bir şey yok mu
Üniversite okuyodum ama ona bile gitmiyorum artık alttan derslerim var kafamı toparlayamıyorum sürekli evde ağlama nobetlerim tutuyor yataktan çıkacak güç bulamıyorum kendimde
hangi bölüm
Türkçe öğretmenliği
özel ders falan ver
Yataktan çıkacak gücüm yok ki
kısır döngü o kırmak lazım
😔😔
annen bir daha aynısını derse sana çekmişim de kardeşine terbiye ver sonra iş aramaya başla
Anneme artık ben sensin demeye bile başladım ama olmuyor düzelmiyor en kötüsü de babamın bunlara susması ortam kızı değilim ki öyle demekte haklı olsunlar
ben sensin demekle olmuyor madem annen seni kırabiliyor sende kıracaksın ana babaya saygı diyorlar ama böyle davranan aileler gram saygıyı hak etmiyor o yüzden acımadan sapla
Daha kotu oluyor öyle olunca da
ne oluyor mesela şiddet vs
Aynen onlar işte evden atmıştı bir ara
annene rapor al
Sağ elim sakatlandi onun yüzünden
kendin için değil annen için al
Mümkün değil oi
neden
Yani cesaretim yok
akıl sağlığının yerinde olmadığına dair rapor alamazsın yani
o zaman böyle devam etmek zorunda
Çok ayıp ya. Belki de kimseyle bir şey yaşamamış tertemiz kızsın bu ithamlar bir de annen yani. Hayret verici. İnanılmaz kötü kalplilik
Henüz bir erkekle c. nsellik yazamadım
Ne diyeyim ki yazık üzüldüm. Elalem değil anan sonuçta. Harbiden can sıkıcı. Sende yaratığı etkiyi düşünmez ne de olsa ağızdan çıkan bir kelime
Söylüyorum deme diyorum devamlı der psikolojik şiddet normal şiddet de var
Temennim umarım bir gün iyi biriyle evlenip hayatında yeni bir sayfa açar görmediğin sevgiyi saygıyı yakalarsın
Karşıma biri çıktı ama o bana saygı gosterdikce ben onu zorladım çünkü hak etmediğimi düşünüyorum
Demek ki nasip değilmiş öyle bakacaksın. Hayat bu belli olmaz nerede ne zaman getireceği
bak bu psikolojik bozukluk adı da var kurtul bu aşağılık kompleksinden
Evlenmeyi düşünüyormusun
Üzüldüm anlatmak istersen dinlerim
Güncelleme aynı ben yaşımız da aynı
Nasıl dayanıyorsun😔
Kendime kurgusal bir dünya oluşturdum
Nasıl yani
Ve çok fazla müzik dinliyorum sanal arkadaşlarım var krndi çevremdekilerle anlaşamıyorum
Okul var mı
Hikaye yazıyorum aslında ben biraz farklıyım
Sana anlatırım dinlemek istersen
Özele gelirsen cevaplarım
Dinlerim
Çıktım gizliden
Takip at
Attım
Ortam kizi misn
Hayır değilim
Evden bile doğru düzgün çıkan biri değilim
Sevgilinl?