Ben ezik miyim?

Galiba öyleyim fmckkfmg mesela birisi bana laf sokuyor o an anlamıyorum avel avel gülüyorum mfmcmf aylar yıllar sonra gecenin 2-3 ünde aklıma geliyor içerlenip uyuyamıyorum. Çok sakarım (maalesef adım sakara çıktı) güneşli günde yerde buz bulup üstünde tepiniyorum ya da gizli gizli birini takip ederken bir anda laks diye esnaf abinin camına yapışıyorum (adım çıktı sakara ama düzleceğim bir gün inanıyorum) okuldakiler yıllardır aynılar ilkokulda sınıfın popüler kızı bir çocuğu seviyordu çocuk benim kolumdan tuttu diye 1 yıl boyunca zorbalık yapmışlardı bende zorbalık yapmalarına rağmen saf gibi kopya veriridim fkfmfkjvj otaokuldada aynı, lise ayyy çok feci okulun ilk günü bir kız omuz attı o günden sonra omuz atan atana mdmfmv göz deviren deviren hayır lavaboda bir kıza gülümsüyorum göz deviriyor, düğüne gidiyorum gülümsüyorum oda göz deviriyor diyorum ki gülümseme bu sefer metrodaki başka kız yine deriyor dün yine bir kız devirdi mfkckvkh (gıcık değilim gııı) kızlar atıyor omuz okey ama erkeklerde atıyor geçen birisi arkadaşını üstümr ittirdi çocuğun omzu elmacık kemiğime değdi kısa olduğumdan (kısa değilim çocuk uzun) ortaokulda müdür örnek öğrenci diye çağırdı beni kürsüde koca kıçıyla 30 kiloluk beni devirecekti sarsıldım ama yıkılmadım bahtsız mıyım, ezik miyim anlamadım.

Ben ezik miyim?