Aile & Toplum Ayak numarası 37'den büyük olan kızlar dışarı çıkmasın mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ayak numarası 37 den büyük olan kızlar dışarı çıkmasın mı? Ayak numaranız kaç? Ayak numarası 37'den büyük olan kızlar dışarı çıkmasın mı? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 337 cevap paylaştı. Boyu 170den küçük erkekler de dışarı çıkmasın o zaman 6 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden. Yorumla Hicraney +1 yıl Soru ile aynı sebepten Yorumla berillanız +1 yıl Ne 170 i 180 altı çıkmamalı bence 170 hobbit gibi bir şey Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl 39 giyiyorum 175 boya 36 giycek halim yok onu diyenler çıkmasın dışarı😅 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Dışarı çıkamazsın glfjdkdm Yorumla Besara +1 yıl Olduu😅 Yorumla Tugba_99 +1 yıl Bende 39 giyiyorum boyum 1 70 ne yapım yani alah yaratmış😂 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Ayak numarası boyla ilgili bir durum, çok uzun olan bir kızın ayak numarası 36 olursa yürüyemez 🧘🏼♀️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dışarı çıkmadın o zaman glfjd Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl Kendimden mi bahsettim ben sence? Algılarını aç sonra gel hadi Yorumla
KlavyeAbazanı Takip Et Yoda Yaş: 73 , eic 100% +1 yıl Yetkili beyefendiye nereden ulaşabilirim? Benim 36 fakat ikinci parmak uzun belki benim çıkmamı da istemez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir gofj Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Djdjdjd niye onların günahı neyy? Neyse ki benim 36 beni bağlamaz :/ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi bari kurtardın kendini gldndkd Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok da meraklı değilim bu soğukta dışarı çıkmaya kendi çıksın donsun😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kal numara kız senin ayakların gofjd Yorumla Neveaşıkbiri +1 yıl Nazar degmesin diye söylemiyorum😄 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ahaha nedenmiş o😅 neyseki benimki bu kategoride değil 🤣 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç abla Yorumla Hayatgercek +1 yıl 37 işte 36 da Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir şey derdim de bu tweete ahlakım müsade etmiyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne dersin ki Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Boyu 180 altında olan erkek de sokağa çıkmasın. Ne işiniz var sizin bücurler 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok yakışıklıymışsalar insanın ağzının suyunu akıtanlar ds çıkmasın mı Yorumla scorpiongirl429 +1 yıl Yok çıkmasın hobbitler Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Tabe efendim, başka emriniz¿ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok tur kaç numara kardeş. Senin
Agthjtedc Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Erkekler gerçekten gerizek@li hep uzun kız isterler (kendisi 170) ama 36 da ayakları olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 36 buçuk lütfen Yorumla Agthjtedc +1 yıl Boyun kac Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Boş bir popüler söylenti Ayağa azilirmi olum Bacak desen neyse 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayağım çok büyük değil ama taraklı tabikide büyük numara giyeceğim sizin alginiza uysun diye ayak kanseri olacak değilim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dışarı çıkamazsın gkfkdnd Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. IQ'su ayak numarası kadar olanlar eve kapatılsın. 0 0 Yorumla
AyNolmuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bi depiklik canı var çıkmasın diyor. Özgüven cücesi 0 0 Yorumla
beceriksiz94 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Bir yorumda okudum adam ayak fetisisti anlatmis 45 numara kadin ayagi var mis lan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm boyunuzun galiba Yorumla Aslıı2967 +1 yıl Yuh benim babam 43 giyiyor Yorumla beceriksiz94 +1 yıl Knka ben degil lan yorumdaki adamin gordugu bir kiz oyleymis ne bilem ben Yorumla Aslıı2967 +1 yıl Bende o kıza dedim ztn Yorumla beceriksiz94 +1 yıl @Aslıı2967 hshshhdgshs Yorumla
ficbeicj Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 39 ben Dışarı hiç çıkmayım o zaman Bi odaya kapanayımArada bi ot saman falan atsınlar kapıdan yeter çok bile dimi? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynenywter gldldkd Yorumla karlarkralicesiiste +1 yıl 41 bacım 41...var mıdır üstü Yorumla
sadececanımsıkıldıı Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl ne alaka klfdjg hem uzun boy isterler hem küçük ayak bunların ikisi bir arada olmuyor dışarıda sadece 150 ler kalacak o halde djkhd 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Lefke senin boy ve ayak numaran kaç kardeşim Yorumla sadececanımsıkıldıı +1 yıl 164 37 numara Yorumla
Aslıı2967 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Valla dışarı çıkarız yani karşılamazlar buna 38 giyiyorum çıkarım dışarı neden çıkmayayım 40 giyen var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz 38 miş seninki glfıdjf Yorumla Aslıı2967 +1 yıl Bişey olmaz bazen 37’de giyiyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 40.5 giyiniyorum çıkarım da dışarı özgürüz jsjsjsj 0 1 Yorumla dhdjxjsicnskxjw +1 yıl boyun kaç Yorumla
Tugba_99 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl O değilde herkes böyle şöyle olmalı dıyoda arkadaşlar biz ayarlayamıyoruz maalesef neyse odur ayrıca görünüşü önemli bence bakım vs 1 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Napsınlar ayaklarını mı kessinler ne boş şeyler bunlar 0 0 Yorumla
Skskslsl Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Boyum 180 e yakin 41 numara giyiyorum boyun kisa olmasi daha kötü bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden kısa kötü Yorumla Skskslsl +1 yıl Kizlar icin dedim kisa kizlar cocuk gibi duruyor Yorumla
Demir_Ali Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bu elemanın zeka seviyesi "1.80 altı erkekler erkek değildir" diyen kadınlarla aynı. 2 2 Yorumla ParkJennie +1 yıl WKAKDKAKDKAKFKSMCAD Yorumla Demir_Ali +1 yıl Ya ismimiz aynıymış elemanla SFAFAGAGHSHS Yorumla
Aya-aaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl 39 ayak numaram çıkıcammm 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Binayı hayır çıkamazsın glfjdjf Yorumla
XxEsraaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Ne alaka 40 numaradan büyük erkeklerde dışarı cıkmasın o zaman 0 0 Yorumla
Hakan202020 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kişiden kişiye değişir bence bence 37 ideal ama üstü kızlar çıksın 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Neyseki benlik bi şey yok 🤪 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç numara Pikauv +1 yıl 36
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Niye tekmemi yermiş 😀😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Soran +1 yıl Sence Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Neyse ki ben çıkabiliyorum ozaman 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç numara kız Yorumla
babilgüzeli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl 41 numarayla istediğim gibi de çıkarım dışarı 🤪 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Boyun uzun galiba Yorumla babilgüzeli +1 yıl 1.63 de bizde genetik ya😂 Yorumla ParkJennie +1 yıl Oha çok orantısız WKQKDKAKDKAD görmek isterdim ayağını 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @ParkJennie ne yapcan görüp kardeşim Yorumla ParkJennie +1 yıl Bilmiom nedensizce görme isteği uyandi 😂 Yorumla babilgüzeli +1 yıl @ParkJennie kanka ayak fetişin falan mı var😅😅😅 Yorumla
dogatpll Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl tuh aglayacam ya nasil cikamam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç numara Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Niye biz insan değil miyiz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç numara doktorum Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Doktor değilim Yorumla Soran +1 yıl Hemşeri hanım ablam Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayak numarasıyla ilgilenmiyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyle ilgileniyorsun Yorumla ZodiacK +1 yıl Fobi gibi bir şey var. 😁 En son ilgileneceğim şey diyebilirim.Klasik ilgilerim var işte. Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Nedenmis cokta güzel ayaklarım 🥰🥰 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç numara pekş Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diyen az ötede havlasın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yokmneden havlasın Yorumla ikizterazi +1 yıl Boş yapmış Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Çıkarım o arkadaşa ne dokunuyor? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gkfk dimi ya kaç numara kardeşim seninki Yorumla 126Pınar +1 yıl 39 Yorumla
BırakınUyusun Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ben evde, sıkılırım ama. 1.83boy/43 numara 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Oy maşallah Yorumla BırakınUyusun +1 yıl Ortalamanın çok üstündeyım bılıyorum Yorumla BırakınUyusun +1 yıl Eskıden çok sorun ederdim şimdi, takmıyorum. @izmirli_beyy Yorumla Soran +1 yıl En iyisi sorun etmemek sorun edersen olan sana olur Kars Yorumla Soran +1 yıl Kardeşim Yorumla
seniseviyordumbe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl 36,5 😂😂😂😂neden çıkmasınlar be 😂 1 0 Yorumla
Antimaskulızmm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Ayağa azmak ne olm az vizyonlu olun 0 0 Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı. 35 numara bir kız var ya o iyiydi burada :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 37 kıl payı kurtarmışım sanırım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle olmuş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İyi ben çıkıyorum 🤣 36 numara giyiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kurtardın kendini glfjdndj
Tesettürlübirkız Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı. Ne kadar ayıp çoğu kadın 38 giyiyor zaten 0 0 Yorumla
önemsizzzamankaybı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl 36 🙈☺ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kurtardın kendimi yofjdng Yorumla
darkvanesssa Takip Et Xper 5 Yaş: 65 , eic 100% +1 yıl Ayak numaram 37 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi bari kurtardın Yorumla darkvanesssa +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 37 ck 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kurtardın kendini glfjdmg Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Kırk 1 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. cikiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Boyu 170den küçük erkekler de dışarı çıkmasın o zaman
Neden.
Soru ile aynı sebepten
Ne 170 i 180 altı çıkmamalı bence 170 hobbit gibi bir şey
39 giyiyorum 175 boya 36 giycek halim yok onu diyenler çıkmasın dışarı😅
Dışarı çıkamazsın glfjdkdm
Olduu😅
Bende 39 giyiyorum boyum 1 70 ne yapım yani alah yaratmış😂
Ayak numarası boyla ilgili bir durum, çok uzun olan bir kızın ayak numarası 36 olursa yürüyemez 🧘🏼♀️
Dışarı çıkmadın o zaman glfjd
Kendimden mi bahsettim ben sence? Algılarını aç sonra gel hadi
Yetkili beyefendiye nereden ulaşabilirim? Benim 36 fakat ikinci parmak uzun belki benim çıkmamı da istemez
Olabilir gofj
Djdjdjd niye onların günahı neyy? Neyse ki benim 36 beni bağlamaz :/
İyi bari kurtardın kendini gldndkd
Çok da meraklı değilim bu soğukta dışarı çıkmaya kendi çıksın donsun😄
Kal numara kız senin ayakların gofjd
Nazar degmesin diye söylemiyorum😄
Ahaha nedenmiş o😅 neyseki benimki bu kategoride değil 🤣
Kaç abla
37 işte 36 da
Bir şey derdim de bu tweete ahlakım müsade etmiyor.
Ne dersin ki
Boyu 180 altında olan erkek de sokağa çıkmasın. Ne işiniz var sizin bücurler 😅
Çok yakışıklıymışsalar insanın ağzının suyunu akıtanlar ds çıkmasın mı
Yok çıkmasın hobbitler
Tabe efendim, başka emriniz¿
Yok tur kaç numara kardeş. Senin
Erkekler gerçekten gerizek@li hep uzun kız isterler (kendisi 170) ama 36 da ayakları olsun
36 buçuk lütfen
Boyun kac
Boş bir popüler söylenti
Ayağa azilirmi olum
Bacak desen neyse
Ayağım çok büyük değil ama taraklı tabikide büyük numara giyeceğim sizin alginiza uysun diye ayak kanseri olacak değilim
Dışarı çıkamazsın gkfkdnd
IQ'su ayak numarası kadar olanlar eve kapatılsın.
Bi depiklik canı var çıkmasın diyor. Özgüven cücesi
Bir yorumda okudum adam ayak fetisisti anlatmis 45 numara kadin ayagi var mis lan
Hmmm boyunuzun galiba
Yuh benim babam 43 giyiyor
Knka ben degil lan yorumdaki adamin gordugu bir kiz oyleymis ne bilem ben
Bende o kıza dedim ztn
@Aslıı2967 hshshhdgshs
39 ben
Dışarı hiç çıkmayım o zaman
Bi odaya kapanayım
Arada bi ot saman falan atsınlar kapıdan yeter çok bile dimi?
Aynenywter gldldkd
41 bacım 41...
var mıdır üstü
ne alaka klfdjg hem uzun boy isterler hem küçük ayak bunların ikisi bir arada olmuyor dışarıda sadece 150 ler kalacak o halde djkhd
Lefke senin boy ve ayak numaran kaç kardeşim
164 37 numara
Valla dışarı çıkarız yani karşılamazlar buna 38 giyiyorum çıkarım dışarı neden çıkmayayım 40 giyen var
Olmaz 38 miş seninki glfıdjf
Bişey olmaz bazen 37’de giyiyorum
40.5 giyiniyorum çıkarım da dışarı özgürüz jsjsjsj
boyun kaç
Hahaha kadınlarda da 180 olan erkekler yaşamasın diyen yok mu?
O değilde herkes böyle şöyle olmalı dıyoda arkadaşlar biz ayarlayamıyoruz maalesef neyse odur ayrıca görünüşü önemli bence bakım vs
Napsınlar ayaklarını mı kessinler ne boş şeyler bunlar
Boyum 180 e yakin 41 numara giyiyorum boyun kisa olmasi daha kötü bence
Neden kısa kötü
Kizlar icin dedim kisa kizlar cocuk gibi duruyor
Bu elemanın zeka seviyesi "1.80 altı erkekler erkek değildir" diyen kadınlarla aynı.
WKAKDKAKDKAKFKSMCAD
Ya ismimiz aynıymış elemanla SFAFAGAGHSHS
39 ayak numaram çıkıcammm
Binayı hayır çıkamazsın glfjdjf
Ne alaka 40 numaradan büyük erkeklerde dışarı cıkmasın o zaman
Kişiden kişiye değişir bence bence 37 ideal ama üstü kızlar çıksın
Neyseki benlik bi şey yok 🤪
Kaç numara
36
Niye tekmemi yermiş 😀😀
Bilmem
Sence
Neyse ki ben çıkabiliyorum ozaman
Kaç numara kız
41 numarayla istediğim gibi de çıkarım dışarı 🤪
Boyun uzun galiba
1.63 de bizde genetik ya😂
Oha çok orantısız WKQKDKAKDKAD görmek isterdim ayağını 😂😂
@ParkJennie ne yapcan görüp kardeşim
Bilmiom nedensizce görme isteği uyandi 😂
@ParkJennie kanka ayak fetişin falan mı var😅😅😅
tuh aglayacam ya nasil cikamam
Kaç numara
Niye biz insan değil miyiz
Kaç numara doktorum
Doktor değilim
Hemşeri hanım ablam
Ayak numarasıyla ilgilenmiyorum.
Neyle ilgileniyorsun
Fobi gibi bir şey var. 😁 En son ilgileneceğim şey diyebilirim.
Klasik ilgilerim var işte.
Nedenmis cokta güzel ayaklarım 🥰🥰
Kaç numara pekş
Diyen az ötede havlasın
Yokmneden havlasın
Boş yapmış
Çıkarım o arkadaşa ne dokunuyor?
Gkfk dimi ya kaç numara kardeşim seninki
39
Ben evde, sıkılırım ama. 1.83boy/43 numara
Oy maşallah
Ortalamanın çok üstündeyım bılıyorum